Želite li da postanete agencija za prodaju nekretnina broj 1. u zemlji?

Da biste to učinili, morate znati 3 stvari:

 1. Gde Vas klijenti traže, to jest kako dolaze do Vas;
 2. Kako da se Vi približite klijentima;
 3. Kako da dođete do klijenata pre konkurencije.

Dakle, ukoliko Vaša agencija uvek bude prva koja dolazi do klijenta, za kratko vreme ćete poraziti konkurenciju, koliko god Vam se to u ovom trenutku možda činilo nemogućim.

Kako kupci traže novi stan?

Istraživanja pokazuju da čak 92% kupaca nekretnina put do svog novog stana započinje pretragom interneta. Tu čitaju oglase, pregledaju fotografije stanova i, ono što je za Vas najvažnije, pronalaze agencije za prodaju nekretnina i agenta koji će ih odvesti do savršenog novog doma.

Kupac pretragu interneta obavlja na sledeći način:

 1. Na kompjuteru otvara internet pretraživač (obično je to Google) i ukucava tzv. “ključne reči” – (prodaja dvosoban stan u Beogradu, izdavanje stanova Beograd, izdavanje stanova Novi Sad …);
 2. Na brzinu skenira 4-5 prvih sajtova dobijenih pretragom i klikne na jedan od njih;
 3. Ukoliko je pronašao tačno ono što je tražio, poziva telefonom agenciju i zakazuje razgovor sa agentom;
 4. Finalizira proces kupovine/zakupa i potpisuje ugovor.

Budite ispred konkurencije

Da biste bili ispred Vaše konkurencije potrebno je da potencijalni klijenti završe na Vašem, a ne na sajtu Vaših rivala. Dakle, Vaš web sajt mora biti prvo što će se klijentu prikazati na ekranu računara kada traži stan ili kuću na internetu.

Kako da to postignete? Kako da budete na 1. stranici Googla?

Odgovor je jednostavan – kombinacija 2 moćne veštine SEO i Google oglasa – internet marketinških alata koji Vas, uz pravilnu upotrebu, mogu izdvojiti i povući na sam vrh poslova sa nekretninama.

Šta je bitno da znate o SEO i Google Ads strategijama?

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization je poseban način na koji se jedan internet sajt, koristeći različite tehnike, prilagođava Googlu i ostalim internet pretraživačima. Prilagođavanje sajta Google pravilima zapravo znači da se prilagođavate internet korisnicima, Vašim budućim klijentima, i pomažete im da prilikom ukucavanja onoga što ih interesuje (npr. prodaja stanova Beograd centar) oni nađu Vaš sajt, a ne sajt druge agencije.

Zahvaljujući stalnoj i dobroj SEO optimizaciji Vašeg sajta, Google će Vašem sajtu dati važnost i prednost u odnosu na Vašu konkurenciju. Time će Vaš sajt dobiti bolju poziciju, više klijenata će kliknuti na njega, čime će Vaš posao biti vidljivo uvećan.

SEO optimizacija je izuzetno snažno oružje i temelj internet marketinga i privlačenja novih klijenata u poslu prodaje nekretnina. Još jedna njegova prednost jeste to da, kada jednom ovladate SEO veštinom, njegova primena na Vašem sajtu postaje potpuno BESPLATNA.

Google oglasi su drugi marketinški alat koji možete iskoristiti u Vašu korist. Ovo su plaćeni oglasi koji Vas odmah stavljaju na 1. mesto u internet pretrazi, ali samo onoliko dugo koliko ste spremni da platite.

SEO i Google oglasi čine nerazdvojni par marketinških alata koji će Vam omogućiti da svoj posao uvećate i do 70%.

Kako biste to učinili napravili smo premijum SEO – Google obuku za agencije za prodaju nekretnina. Ovo je kurs na kom Vi i Vaši zaposleni, za veoma kratko vreme usvajate sva potrebna znanja potrebna da bi ste privukli nove klijente i konkurenciju ostavili iza sebe.

Uložite pametno u Vaš posao

Prijavite se odmah, iskoristite popust

Cena Google – SEO kursa iznosi 239 evra/mesečno. Ali, ukoliko prijavite sebe ili Vašeg zaposlenog do 15.07.2018. , ostvarićete neverovatan popust i obuku platiti samo 99 evra/mesečno.

Broj polaznika je ograničen i zato mesto za svoje tajno oružje rezervišite ODMAH pozivanjem telefona 069 67 10 84. Takođe, možete nam se obratiti i putem mejla info@bizniskursevi.com i dobiti sve potrebne informacije.

Završite obuku i postanite agencija za nekretnine oko koje se svi otimaju.

Premijum obuka za agencije za prodaju nekretnina traje 2 meseca i čini ga 32 časa intenzivne obuke.

Tokom nastave polaznici će sticati marketinška znanja specijalizovana za oblast prodaje i iznajmljivanja nekretnina na internetu. Obuka se obavlja u manjim grupama, 5-10 polaznika, kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost u usvajanju znanja. Polaznicima je obezbeđen BESPLATAN priručnik u elektronskom obliku, računari za obuku i odlični uslovi za rad, a predavači su im na raspolaganju za konsultacije.

Obuku drže stručnjaci za SEO i Google oglase, a iskustvo su dobili učestvovanjem u brojnim reklamnim kampanjama. Polaznicima prenose svoje znanje i lično iskustvo, upoznajući Vas detaljno sa svim okolnostima sa kojima se možete sresti u promovisanju Vašeg posla na internetu.

Nakon Google – SEO obuke moći ćete da:

 1. Učinite da Vaš internet sajt bude pravi mamac za nove klijente;
 2. Povećate posao i broj sklopljenih ugovora;
 3. Porazite svoju konkurenciju;
 4. Značajno uvećate svoju zaradu;
 5. Konstantno nastavite da primenjujete SEO i Google oglase za dalji razvoj Vašeg posla;
 6. Značajno uštedite, jer kad jednom steknete SEO-Google znanje, uvek ćete ga koristiti uspešno i samostalno, bez potrebe da angažujete i plaćate nekoga sa strane.