23. i 24. maj 2024.

online nastava

Transformišite vaše testiranje softvera uz veštačku inteligenciju (AI): Dvodnevna intenzivna radionica

U eri digitalne revolucije, veštačka inteligencija postaje ne samo alat za inovacije već i ključni igrač u oblasti testiranja softvera. Naša dvodnevna radionica, "Upotreba veštačke inteligencije u softver testiranju", pruža jedinstvenu priliku da zaronite u svet veštačke inteligencije, ovladate tehnikama i alatima koji će vaš proces testiranja učiniti efikasnijim, bržim i preciznijim. Kroz interaktivne sesije, praktične radionice i direktan rad sa stručnjacima, otkrićete kako veštačka inteligencija može unaprediti vaš pristup testiranju i otvoriti vrata novim mogućnostima unapređenja softvera.

Zašto je veštačka inteligencija (AI) ključna za budućnost testiranja softvera?

AI QA

Razvojem softvera dolaze i složeni izazovi testiranja koji zahtevaju inovativna rešenja. Veštačka inteligencija nudi upravo to - sposobnost da se brzo adaptira, uči iz podataka i izvršava zadatke sa visokom tačnošću. Implementacijom veštačke inteligencije u procese testiranja, organizacije mogu značajno smanjiti vreme potrebno za identifikaciju grešaka, automatizovati ponavljajuće zadatke i povećati pokrivenost testa, što vodi ka proizvodima višeg kvaliteta i zadovoljnijim klijentima.

Kome je AI QA radionica namenjena?

 • Test inženjerima koji žele da prošire svoj arsenal alata uz pomoć veštačke inteligencije i tako unaprede svoje test procese.
 • Softverskim developerima koji teže da integrišu napredne tehnike veštačke inteligencije u svakodnevni rad i time povećaju efikasnost i kvalitet testiranja.
 • Menadžerima projekata koji nastoje da razumeju potencijale veštačke inteligencije u optimizaciji test procesa i kako to može doprineti uspešnosti projekata.
 • Svima koji su završili obuku iz QA manuelnog testiranja u našoj ili drugim školama, kako bi svoje znanje podigli na viši nivo i brže i efikasnije rešavali svoje QA zadatke.

Zašto ne smete propustiti AI QA tester radionicu?

 • Praktičan pristup: Radionica vam nudi priliku da kroz praktičan rad, koristeći realne primere i scenarije, primenite veštačku inteligenciju u testiranju softvera. Ovaj hands-on pristup osigurava da znanje koje steknete možete odmah primeniti u vašem radnom okruženju.
 • Pristup ekspertu: Interakcija sa iskusnim stručnjakom iz industrije koji ima praktično iskustvo u primeni veštačke inteligencije u testiranju softvera pruža ne samo dragoceno znanje već i uvid u najbolje prakse i izazove sa kojima se možete susresti.
 • Razvoj karijere: Ovladavanje tehnikama veštačke inteligencije u testiranju otvara nova vrata u vašoj profesionalnoj karijeri, povećavajući vašu vrednost na tržištu rada i pružajući vam priliku za napredovanje.
 • Networking: Pridruživanjem ovoj radionici postajete deo zajednice profesionalaca koji dele vaše interese. Ovo je izvanredna prilika za razmenu znanja, iskustava i za uspostavljanje kontakata koji mogu biti korisni u vašoj daljoj profesionalnoj karijeri.
PRIJAVI SE NA AI QA RADIONICU

Ko vodi AI QA tester radionicu


Radionicu vodi Aleksandar Simonović. Aleksandar je priznati stručnjak u oblasti softverskog testiranja, čije ime zauzima značajno mesto među profesionalcima u QA industriji. Trenutno zauzima poziciju QA inženjera u prestižnoj kompaniji AssertQA, gde svojim radom postavlja standarde u testiranju softvera i pružanju kvalitetne korisničke i tehničke podrške. Aleksandar je takođe cenjeni predavač na osnovnoj obuci za Quality Assurance (QA), gde svojim bogatim znanjem i praktičnim iskustvom inspiriše nove generacije testera.

Specijalizovan za oblasti koje zahtevaju duboko tehničko razumevanje i analitičko razmišljanje, Aleksandar je uspeo da uveri brojne kompanije u neophodnost i značaj temeljnog softverskog testiranja. Njegov pristup radu je sveobuhvatan, obuhvatajući sve od manualnog testiranja do složenih strategija automatizacije, sa posebnim naglaskom na primenu veštačke inteligencije za unapređenje procesa testiranja.

Upravo je njegova stručnost u integraciji veštačke inteligencije u testiranje softvera ono što Aleksandra izdvaja. Razumevanje potencijala veštačke inteligencije za automatizaciju testiranja, identifikaciju i rešavanje problema na inovativne načine, te predviđanje mogućih grešaka pre nego što one postanu očigledne, čini ga liderom u ovoj oblasti. Kroz praktične primere i studije slučaja, Aleksandar svojim polaznicima otkriva kako veštačka inteligencija može radikalno poboljšati efikasnost i efektivnost u testiranju softvera, smanjiti troškove i vreme potrebno za testiranje, te na kraju doprineti razvoju softvera višeg kvaliteta.

Aleksandrovi časovi odlikuju se dinamikom i interaktivnošću, gde polaznici ne samo da stiču teorijsko znanje, već se i aktivno uključuju u rešavanje konkretnih problema, koristeći alate i tehnike veštačke inteligencije. Uz njegovu ekspertizu i sposobnost da složene koncepte prenese na razumljiv i primenljiv način, učesnici radionice će imati jedinstvenu priliku da iz prve ruke nauče kako da efikasno koriste veštačku inteligenciju u svom radu, transformišući svoje veštine i otvarajući nove horizonte u karijeri softverskog testiranja.

Agenda radionice

Dan 1: Uvod i kreiranje dokumentacije

 • Personalizacija AI u softverskom testiranju: Otkrijte kako personalizacija veštačke inteligencije može unaprediti vaš pristup testiranju, omogućavajući vam da razvijete prilagođena rešenja koja odgovaraju specifičnim potrebama vašeg projekta.
 • Kreiranje dokumentacije koristeći AI: Naučite kako da efikasno koristite AI za automatsko generisanje

Dan 2: Kreiranje Test Scenarija i Automatizacija

 • Kreiranje test scenarija pomoću AI: Istražite kako AI može pomoći u kreiranju detaljnih i preciznih test scenarija, poboljšavajući pokrivenost testa i identifikaciju grešaka.
 • Automatizovano kreiranje manuelnih test case - ova: Naučite kako da transformišete procese testiranja koristeći AI za automatizaciju kreiranja manuelnih test case - ova, što vodi većoj efikasnosti i smanjenju rizika od ljudske greške.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Iskoristite priliku: Early bird prijave za radionicu "Upotreba veštačke inteligencije u softver testiranju"

Ne propustite jedinstvenu priliku da se prijavite za našu inovativnu dvodnevnu radionicu po specijalnoj early bird ceni od samo 99 eura, umesto regularne cene od 149 eura! Ova ponuda vam donosi uštedu od 50 eura i dostupna je za brze prijave u narednih

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Zašto da se prijavite odmah?

 • Ograničeno vreme: Ponuda važi samo u ograničenom vremenskom periodu. Ne propustite šansu da se prijavite po nižoj ceni i ostvarite značajnu uštedu.
 • Ograničen broj mesta: Broj mesta na radionici je ograničen kako bismo osigurali najbolje iskustvo učenja i interakcije sa predavačima i drugim učesnicima.
 • Investicija u vašu budućnost: Ova radionica predstavlja investiciju u vaš profesionalni razvoj, nudeći vam znanja i veštine koje će vam pomoći da iskoristite pun potencijal veštačke inteligencije u softver testiranju.
REZERVIŠI MESTO NA RADIONICI PO EARLY BIRD CENI

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene svakog radnog dana od 11 do 17 sati. Za sve informacije i prijave, kontaktirajte naše savetnike za upis na broj telefona 061 664 89 64. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku tokom procesa prijave.

Iskoristite ovu izvanrednu priliku da unapredite svoje veštine i znanje u oblasti veštačke inteligencije i softver testiranja po povoljnijoj ceni. Čekamo vašu prijavu i radujemo se što ćemo vas ugostiti na našoj radionici, gde ćete steći znanja koja će obogatiti vašu profesionalnu karijeru i otvoriti nova vrata u svetu tehnologije.


Ne čekajte do poslednjeg trenutka – broj mesta je ograničen, a sat otkucava. Prijavite se odmah i budite deo ove revolucionarne radionice koja će promeniti način na koji razmišljate o testiranju softvera.

Budite pioniri u svetu softverskog testiranja: Ovladajte veštačkom inteligencijom sada

Ne propustite priliku da budete deo ove transformativne iskustvene radionice. Pridružite nam se i budite u prvim redovima revolucije veštačke inteligencije u testiranju softvera. Transformišite svoje veštine, unapredite svoju karijeru i oblikujte budućnost testiranja softvera već danas.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti