10 DOBRIH RAZLOGA DA ODABERETE KOMPANIJU “POSLOVNA SAVRŠENOST”

Nekada je važilo pravilo da čovek na jednom poslu ostaje do penzije, siguran i uljuljkan. Međutim, vremena su danas drugačija. Neprekidno se rađa potreba za novim zanimanjima, dok pri tom tradicionalan način školovanja ne uspeva da održi korak u trci sa poslovnom evolucijom.

Upravo ovde nastupaju neformalni načini obrazovanja – različite vrste obuka, lično usavršavanje zaposlenih, ali i njihova edukacija u skladu sa potrebama firme u kojoj rade, kako bi joj obezbedili konkurentnost i uspeh na tržištu. Zato je od najvećeg značaja pravilno odabrati školu koja vas i vaše zaposlene može najboje opremiti znanjima i veštinama neophodnim za pobedu u tržišnoj utakmici.

Otkrijte 10 razloga zašto je Poslovna savršenost najbolji izbor za vaše ulaganje u zaposlene:

1. Potrebe klijenata su uvek na 1. mestu

Znamo da je vaš posao ono u šta ste vi i vaši zaposleni položili svoje nade i da neuspeh nije opcija. Zato smo kompletnu obuku prilagodili vašim potrebama. Vreme održavanja nastave, veličinu grupa, mogućnost razgovora i konsultacija sa predavačima, način i brzina predavanja…

2. Neprekidna nadogradnja znanja i veština koje stičete

Aktuelni trendovi u poslovnom svetu i potrebe tržišta su nam uvek na oku. Program predavanja neprekidno se prilagođava potražnji na tržištu tako da vam ne oduzimamo dragoceno vreme nepotrebnim ili zastarelim informacijama.

3. Osmišljavanje programa u dogovoru sa vama

Vi najbolje znate u kom pravcu želite da razvijate svoj posao. Zato pripremamo najbolje programe i kombinacije znanja i veština koje su potrebne vama i vašim radnicima kako biste postizali odlične rezultate.

4. Istraživanja tržišta i uska specijalizacija

Za oblasti poput bankarstva, osiguranja, hotelijerstva, građevine, farmacije, medicine, zanata, sprovodimo kompletno istraživanje tržišta. Program se kreira prema specifičnostima svake branše.

5. Kvalitet predavačkog kadra

Svaki od naših predavača je vrstan stručnjak u svojoj oblasti sa velikim iskustvom stečenim tokom rada na različitim projektima. Ipak, njihova stručnost nije jedino što ih krasi. Svaki od njih je kvalitetan predavač koji zna kako da najbolje prenese znanje. Oni su spremni da se u potpunosti posvete polaznicima i budu im na raspolaganju kako bi što lakše usvojili znanje.

6. Savremene metode nastave

Metode koje koristimo tokom predavanja zasnivaju se na najsavremenijim trendovima i standardima u obrazovanju. Praksa je glavna okosnica održavanja obuke, sa ciljem da svaki od polaznika, odmah po završetku obuke, bude sposoban da uspešno i samostalno primenjuje novostečena znanja.

7. Besplatni materijali

Svi polaznici u trajno vlasništvo dobijaju materijale sa edukacije koji će im dodatno olakšati učenje i omogućiti da uz sebe uvek imaju pomoć ukoliko im zatreba.

9. IN HOUSE predavanja

Osim obuke u našim prostorijama, organizujemo i IN HOUSE nastavu u sklopu vašeg preduzeća, koja se može odvijati u manjim grupama ili 1 na 1.

8. Duga lista kompanija sa kojima smo sarađivali

Naše obuke do sada je pohađao veliki broj polaznika iz različitih poslovnih oblasti. Naši klijenti, između ostalih bili su: Fakultet za industrijski menadžment, Ustanova kulture Vuk Karadžić, Balkan media tim, Baycom doo, Crveni krst, Standard furniture, Euroquality group, Poliklinika Corona, TV Golija, Meda pharmaceuticals, Elitas doo, Telekom, Klett doo, Artist centar, Magelan, Zeromax i još mnogo drugih organizacja, preduzeća i institucija.

10. Dobijanje sertifikata

Po završetku obuke svi polaznici BESPLATNO polažu test. Ispitnu komisiju čine naši predavači i, po želji, poslodavac ili lice koje poslodavac ovlasti u svoje ime. Po uspešnom polaganju testa, polaznik dobija sertifikat o završenom kursu.

When writing term papers, the very first thing that you should do is locate a essay writer cheap listing of subjects that you would like to write around.