16. i 18. oktobar 2024.

online nastava

AI Enabled HR - HR podržan AI tehnologijom

U svetu koji se neprestano menja, gde tehnološki napredak oblikuje svaku dimenziju našeg života, sposobnost adaptacije i inovacije postaje ključna. Na raskršću ovih promena nalazi se sektor ljudskih resursa (HR), koji je danas više nego ikada izložen izazovu da prati, usvaja i implementira najnovije tehnološke trendove. U tom duhu, s ponosom predstavljamo radionicu "AI Enabled HR - HR Podržan AI Tehnologijom", dvodnevni intenzivni program dizajniran da vas uputi u budućnost rada gde su tehnologije veštačke inteligencije (AI) ključni igrači.

Razumevanje sadašnjosti da bi oblikovali budućnost

Živimo u vremenima koja nemaju presedana. Od globalnih ekonomskih previranja do pandemije koja je preoblikovala način na koji razmišljamo o radu, brzina promena nikada nije bila ovako izražena. Naša radionica počinje sa dubokim zaronom u ove promene, istražujući kako su tehnološki napredak i nedavne globalne krize uticali na radna mesta i kakve to ima implikacije na AI Enabled HR. Diskutovaćemo o novim modelima rada koji su se pojavili kao odgovor na ove izazove, uključujući remote i hibridne modele, te kako HR profesionalci mogu navigirati kroz ove promene.

Budućnost rada

Razumevanje budućnosti rada ne odnosi se samo na prilagođavanje novim tehnologijama ili radnim modelima, već i na anticipaciju kako će se promeniti priroda posla, veštine koje će biti potrebne i kako možemo kreirati inkluzivne, fleksibilne i podržavajuće radne sredine. U okviru ove teme, fokusiraćemo se na razumevanje trendova koji oblikuju radnu snagu sutrašnjice, uključujući uticaj veštačke inteligencije (AI) na automatizaciju poslova, potrebu za kontinuiranim učenjem i razvojem veština, i rastući značaj emocionalne inteligencije i adaptibilnosti. Razmotrićemo strategije koje organizacije mogu koristiti da se prilagode ovim promenama, uključujući razvoj politika koje promovišu radnu fleksibilnost, kreiranje programa za profesionalni razvoj i ulaganje u tehnologije koje omogućavaju saradnju i produktivnost bez obzira na fizičku lokaciju zaposlenih. Ovaj deo radionice ima za cilj da učesnike opremi znanjem i alatima potrebnim za navigaciju kroz kompleksne promene u svetu rada, pripremajući ih za vođenje svojih organizacija ka uspešnoj budućnosti.

Demistifikacija veštačke inteligencije: Od buzzwords do praktične primene

HR obuka

Veštačka inteligencija više nije samo buzzword; ona je stvarnost koja transformiše industrije, uključujući i HR. Naša radionica demistifikuje veštačku inteligenciju, objašnjavajući ključne termine i koncepte koji su osnova za razumevanje kako veštačka inteligencija može služiti HR sektoru. Od mašinskog učenja do dubokog učenja, od neuralnih mreža do generativne veštačke inteligencije, učesnici će steći temeljno razumevanje tehnologija veštačke inteligencije i kako one mogu biti primenjene za unapređenje HR procesa.

Automatizacija HR procesa: Efikasnost na delu

Jedan od ključnih načina na koji veštačka inteligencija transformiše HR je kroz automatizaciju HR procesa. Naša radionica istražuje razne alate i tehnike za automatizaciju ključnih HR funkcija, od regrutacije do onboardinga, pružajući učesnicima praktično znanje o tome kako da implementiraju ove tehnologije u svojim organizacijama. Diskutovaćemo o prednostima i izazovima koji dolaze sa automatizacijom, i kako da se balansira tehnološki napredak sa ljudskim dodirom koji je uvek bio srž HR - a.

Generativna veštačka inteligencija: Novi horizonti u HR - u

Generativna veštačka inteligencija u HR otvara potpuno nove mogućnosti za HR, omogućavajući stvaranje sadržaja od opisa posla do automatskog generisanja feedbacka za zaposlene. Drugog dana radionice, učesnici će se duboko zaroniti u svet generativne veštačke inteligencije, učeći kroz praktične vežbe kako da koriste ove alate u svrhe HR-a. Ova sesija će pružiti učesnicima priliku da iz prve ruke vide moć generativne veštačke inteligencije i kako ona može unaprediti kreativnost i efikasnost u HR procesima.

Budućnost pripada onima koji su spremni za promene

Naše dvodnevno putovanje kroz "AI Enabled HR" dizajnirano je da vas opremi znanjem i veštinama potrebnim za navigaciju kroz brzo-evoluirajući pejzaž HR - a. Učesnici će izaći sa radionice ne samo sa dubokim razumevanjem implementacije tehnologija veštačke inteligencije u HR, već i sa praktičnim iskustvom u implementaciji tehnologija veštačke inteligencije u svojim organizacijama, postavljajući temelje za budućnost rada.

Dr Sonja Jovanović: Predvodnik inovacija u upravljanju ljudskim resursima i veštačkoj Inteligenciji

Sonja Jovanović

Dr Sonja Jovanović predstavlja sinonim za inovacije u upravljanju ljudskim resursima. Trenutno na poziciji regionalne direktorke Odeljenja za ljudske resurse u prestižnoj kompaniji EY, Dr Sonja Jovanović svojim radom postavlja nove standarde u oblasti HR-a. Sa dubokim razumevanjem dinamike radnih odnosa i strateškim pristupom upravljanju ljudskim kapitalom, ona vodi kompaniju kroz složene promene i izazove savremenog poslovanja.


Obrazovanje Dr Sonje Jovanović u oblasti upravljanja ljudskim resursima postavilo je čvrst temelj za njenu impresivnu karijeru. Njena stručnost i posvećenost kontinuiranom profesionalnom razvoju čine je izuzetnim autoritetom u HR zajednici. Kroz bogato iskustvo u kreiranju i implementaciji HR strategija, Dr Sonja Jovanović je demonstrirala sposobnost da transformiše organizacione kulture, optimizuje procese selekcije i regrutacije, te da unapredi razvoj zaposlenih.

Posebno se ističe njena inovativnost u primeni veštačke inteligencije u upravljanju ljudskim resursima. Integracijom AI tehnologija u tradicionalne HR procese, Dr Jovanović predvodi revoluciju u načinu na koji kompanije pristupaju selekciji, obuci, i razvoju zaposlenih. Njena vizija kako veštačka inteligencija može služiti kao alat za poboljšanje efikasnosti i efektivnosti HR funkcija inspiriše mnoge da istraže nove horizonte tehnološke inovacije u HR-u.


Dr Sonja Jovanović je takođe prepoznata po svojoj strasti prema edukaciji i razvoju talenata. Kroz organizaciju edukativnih radionica i treninga fokusiranih na razvoj mekih veština, ona deli svoje obimno znanje i iskustvo, oblikujući tako sledeću generaciju HR profesionalaca. Njene radionice su osmišljene da podstaknu kritičko razmišljanje, emocionalnu inteligenciju, i adaptabilnost, ključne veštine u eri digitalne transformacije.


Kroz svoje liderstvo, Dr Sonja Jovanović ne samo da promoviše visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima, već i utire put za integraciju veštačke inteligencije u srž HR strategija. Njena sposobnost da predvidi buduće trendove i primeni inovativne tehnologije u službi razvoja ljudskog kapitala čini je pravim vizionarom u polju HR-a.

Plan i program radionice

Dan 1: Uvod u AI i budućnost rada (3 sata)

Vremena bez presedana

 • Razgovor o trenutnim globalnim i tehnološkim trendovima
 • Uticaj pandemije i digitalne transformacije na radna mesta

Budućnost rada

 • Predstavljanje studija slučaja o promenama u prirodi rada
 • Diskusija o novim modelima rada (remote, hibridni, fleksibilni radni časovi)

Artificial Intelligence: 10 AI termina koje treba znati

 • Objašnjenje ključnih termina u vezi sa AI (npr. mašinsko učenje, duboko učenje, generativni AI)
 • Diskusija o uticaju AI na svakodnevne HR procese

Dan 2: HR automatizacija i integracija generativnog AI (3 sata)

HR automatizacija

 • Pregled alata i tehnika za automatizaciju HR procesa (npr. automatizacija regrutacije, onboardinga)
 • Diskusija o prednostima i izazovima HR automatizacije

HR + Generative AI

 • Upotreba generativnog AI u HR procesima (npr. kreiranje opisa posla, automatsko generisanje feedbacka za zaposlene)
 • Radionica: Praktične vežbe sa alatima generativnog AI
 • Zaključak i diskusija o budućim trendovima u HR podržanom AI tehnologijom
 • Metodologija rada: Interaktivne prezentacije, grupne diskusije, studije slučaja, praktične vežbe sa AI alatima.

Ciljevi radionice:

 • Razumeti uticaj AI tehnologija na HR i budućnost rada.
 • Upoznati se sa ključnim AI terminima i njihovom primenom u HR.
 • Naučiti kako se AI može koristiti za automatizaciju i optimizaciju HR procesa.
 • Inspirisanje HR profesionalaca da inovativno razmišljaju o upotrebi AI u svojim organizacijama.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Zgrabite ključ za inovaciju uz našu Early bird specijalnu ponudu

Zaronite u svet veštačke inteligencije u HR – u uz našu specijalnu Early Bird ponudu.


Za sve vas koji ste brzi na odluci, spremili smo izvanredan bonus: rezervišite svoje mesto već danas po ceni od samo 129 evra. Ovo je vaš trenutak da se pridružite igri promena sa značajnim finansijskim prednostima i obezbedite svoje učešće na radionici koja bi mogla transformisati vaš pristup HR – u.


Vreme je ograničeno – ovaj poseban popust traje samo:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Nakon isteka ovog perioda, investicija za učešće na radionici iznosi 179 evra. Ne dozvolite da vam ova izvanredna prilika za napredak i uštedu promakne.

Prijavite se na radionicu po EARLY BIRD ceni

Kako se prijaviti?

Proces prijave je brz i jednostavan. Kontaktirajte nas na broj 061 664 89 64 i naš tim će biti tu da odgovori na sve vaše upite. Dostupni smo radnim danima od 11 do 18 časova, spremni da vam pomognemo da prođete kroz proces prijave i približimo vas koraku ka stručnosti u svetu veštačke inteligencije u HR - u.

Pridružite se revoluciji: Budite predvodnici nove ere upravljanja ljudskim resursima

Zakoračite sa nama u budućnost HR - a, gde su granice postavljene samo našom sposobnošću da zamislimo i implementiramo nove tehnologije. "AI Enabled HR" nije samo radionica; to je putovanje ka definisanju nove ere u upravljanju ljudskim resursima. Pridružite nam se u ovom uzbudljivom poduhvatu i budite među liderima koji će oblikovati budućnost rada.

Prijavni formular

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti