Imate biznis, nemate promet? Pošaljite nam Vašeg radnika, vratićemo Vam prodajnog maga

Ako mislite da je Vaš marketing dovoljno dobar, da imate posla preko glave i ne želite nove klijente – nije potrebno da dalje čitate.

Vi koji ste nastavili da čitate – uskoro ćete otkriti tajnu kako da Vaš posao podignete na potpuno novi nivo, imate najbolji tim i osvojite tržište za koje možda niste ni znali da postoji. Uz to, otkrićete kako će Vam SEO copywriting pomoći da vaš sajt bude na 1. strani Gugla.

Kako ljudi danas kupuju?

Danas kada je internet postao deo svakodnevnog života i način kupovine je poprimio drugačiji oblik. Obilazak prodavnica i razgledanje izloga u potrazi za uslugama i proizvodima, sada su zamenjeni procesom koji se odvija u 8 faza. Recimo da kupac, nazovimo ga Marko Marković, želi da kupi televizor. Naravno da neće ići od prodavca do prodavca gubeći vreme i živce. Marko će uraditi sledeće:

 1. Sešće za računar i otvoriti internet pretraživač;
 2. Marko će potom u Google ukucati ono što traži – na primer “televizori cene”;
 3. Od ponuđenih rezultata pretrage, Marko će se odlučiti za jedan – u čak 90% slučajeva odabraće neki od prvih 5 rezultata, dok se na 2. ili 3. stranicu pretrage najverovatnije neće ni obazirati;
 4. Po ulasku na sajt pogledom će preleteti sadržaj sajta obraćajući pažnju na naslove tekstova;
 5. Marko će zatim kliknuti na neki od naslova koji mu privuče pažnju i pročitati tekst;
 6. Ukoliko su tekstovi napisani na marketinški način koji podstiče prodaju, Marko će odlučiti da kupi televizor od firme na čijem je sajtu;
 7. Zadovoljan dobijenim informacijama i odgovorima iz pročitanog teksta, Marko će odmah uzeti telefon kako bi rezervisao model koji želi ili će popuniti formular za naručivanje ili poslati e-mail, u zavisnosti od raspoloživih načina kupovine;
 8. Marko finalizira kupovinu. Odlazi u prodavnicu ili mu isporučuju naručeni televizor i on plaćanjem završava kupoprodajni proces.

Obzirom da danas svaka firma ima svoj sajt, koji god proizvod ili uslugu da kupac pretražuje, Google će mu prikazati barem desetak stranica rezultata. Međutim, imajući u vidu činjenicu da 90% kupaca u svojoj pretrazi ne ide dalje od 1. stranice pretrage, jasno je od kolikog je značaja da Vaša optimizacija sajta bude dobra – da Vaš sajt bude baš na 1. stranici Google pretraživača, lako dostupan i pred očima Vaših budućih klijenata.

Dakle, iz ovoga sledi da su 3. i 7. faza procesa prodaje najvažnije i od presudnog značaja za privlačenje klijenata. Zašto?

Kada Marko na 1. strani Google pretrage pronađe Vaš sajt i klikne na njega, da bi se odlučio za kupovinu, neophodno je da sve informacije koje mu pružate u tekstovima na sajtu budu prezentovane na takav način da podstiču njegovu dalju akciju – želju da pozove Vašu prodavnicu, da naruči Vaš proizvod/uslugu i sprovede kupovinu u delo.

Znate li kako da to postignete? Odmah ću Vam reći. Ako znate koliko je važno pisanje tekstova za sajtove, onda i znate da iz toga sledi da je rešenje SEO copywriting – najsnažnija tehnika prodaje u celom svetu.

Šta je SEO copywriting?

SEO copywriting su alati bez kojih danas nijedan posao ne može biti uspešan – bilo da ste Koka-kola, Majkrosoft ili lokalni prodavac cipela.

SEO optimizacija – prilagođavanje sajta za pretraživače preko “ključnih reči”, i copywriting – veština pisanja prodajnih tekstova, su sve što Vam je potrebno kako bi se Vaš sajt našao na 1. stranici Gugla i istovremeno privukao klijenta za Vaš biznis.

Ove 2 veštine usko su povezane i, u svetu interneta, ne mogu jedna bez druge. Ono što je najlepše, ovo je najbolji način marketinga koji je potpuno BESPLATAN. SEO optimizacija, s jedne strane, ima za cilj da, neprekidno gurajući Vaš sajt na 1. stranicu Googla, dovede što veći broj klijenata. S druge strane, vešto napisani marketinški tekstovi imaju zadatak da zgrabe pažnju čitaoca i, kroz informativan, jednostavan i razumljiv sadržaj, pozovu na akciju – kupovinu. Takođe, klijetni zadovoljni sadržajem Vašeg sajta sami će ga podeliti na društvenim mrežama, dalje Vas reklamirajući BESPLATNO i time Vam dovodeći nove kupce.

Iskoristite Vašu šansu – Naučite šta je SEO copywriting

U trci za klijentima preduzetnici se i dalje koriste davno prevaziđenim marketinškim metodama. Ne shvataju da reklame na televiziji, radiju, bilbordu i novinama zapravo više niko ne primećuje i samim tim,  biznis im ne cveta. Šta više, čim krene blok reklama na TV-u, gledalac obično menja kanal, oglasne strane u novinama preskače, a na radiju ga interesuje isključivo muzika.

Osvajanje interneta SEO copywriting-om kod nas tek počinje da uzima maha i tu je Vaša velika šansa, ali samo ukoliko krenete na vreme da učite kako pisanje tekstova za sajtove pomaže Vašem biznisu.

SEO-optimizacija

Situacija je trenutno takva da, uz relativno malo truda, brzo možete ostvariti ogromnu prednost nad Vašom konkurencijom i uzeti za Vaš biznis veliki deo tržišta. Budite brzi, jer tajne SEO optimizacije i copywriting-a i njihovih velikih uspeha otkriva sve više firmi.

Povećajte Vašu prodaju

Kako biste mogli da SEO i copywriting iskoristite u svoju korist, Poslovna savršenost, agencija koja se specijalizovala za pružanje SEO copywriting usluga, je napravila kurs za Vas i Vaše zaposlene.

 

Po završetku SEO copywriting obuke za firme stećićete znanja i veštine koje će značajno poboljšati Vaše poslovanje na sledeće načine:

 1. Vaš web sajt će se pojaviti među prvim rezultatima pretrage za delatnost kojom se bavite;
 2. Broj posetilaca Vašeg sajta značajno će porasti, a time će biti uvećan i broj potencijalnih klijenata kojima možete predstaviti Vaše proizvode i usluge;
 3. Dobri naslovi unutar sajta i kvalitetni prodajni tekstovi koji odgovaraju na sva pitanja, pretvoriće posetioce sajta u Vaše kupce;
 4. Zahvaljujući dobroj prodajnoj strategiji Vaša zarada biće znatno uvećana;
 5. Obuka će Vam uštedeti novac jer, nakon završetka SEO copywriting kursa, nećete morati da unajmljujete i plaćate profesionalne kopirajtere već će optimizacija sajta biti Vaših ruku delo.

Preuzmite znanje SEO copywriting stručnjaka

Ova jedinstvena obuka traje 2 meseca i sastoji se od 32 časa. Predavanja drže iskusni SEO i copywriting eksperti koji su učestvovali u hiljadama uspešno realizovanih projekata.

Nastava se zasniva na praktičnim iskustvima i radu kako bi polaznici bili odmah osposobljeni da samostalno rade pisanje tekstova za sajtove i kako bi njihova optimizacija sajta dala najbolje rezultate na Guglu.

Kako bi bila ostvarena maksimalna efikasnost u radu, grupe su ograničene na 5-10 osoba. Svakom od polaznika je obezbeđen kompjuter za obuku i odlični uslovi za rad, a polaznici BESPLATNO dobijaju i priručnike koji će im olakšati proces učenja.

Uštedite novac

Cena obuke SEO copywriting obuke za firme iznosi 238 evra/mesečno. Međutim, prijavom do 15.07.2018. izalazimo u susret Vašim potrebama i za svakog zaposlenog kog budete prijavili ostvarićete popust od 50% i cenu obuke platiti samo 119 evra/mesečno.

Broj polaznika je ograničen i zato mesto za svoje tajno oružje rezervišite odmah pozivanjem telefona 011 40 82 117 ili nam pišite na mail info@bizniskursevi.com.