Obuka za AutoCAD – otvaramo vam svet profesionalnog digitalnog dizajna

Ova je obuka prvenstveno namenjena za firme koje su u branši arhitekture, mašinstva, elektrotehnike, građevinarstva, proizvodnje, dizajna, marketinga. Jer u ovim oblastima upotreba AutoCAD programa je nezaobilazna.

Veština projektovanja i crtanja uz pomoć računara može se naučiti za relativno kratko vreme. Zato što je naša AutoCAD obuka potpuno praktična i fokusirana na suštinske informacije. Znanje koje će vaš zaposleni dobiti može odmah da primeni u poslu. Tako ste na dobitku, jer ako biste zaposlili novog radnika, profesionalnog AutoCAD dizajnera, morali biste da izdvojite u proseku 500-800 evra za njegovu platu. A to nije malo.

Evo šta će vaš zaposleni naučiti na AutoCAD obuci

Vašeg zaposlenog, kroz zanimljive časove i brojne primere iz prakse, možemo obučiti za 2D ili 3D dizajniranje. I tako ga osposobiti da uspešno:

  • predstavi predmete i objekate u digitalnom svetu
  • jednostavan tehnički crtež prikaže u 2 ili 3 dimenzije
  • testira osobine digitalnog prototipa nekog budućeg proizvoda ili mašinskog elementa
  • projektuje stan, kuću, dvorište, poslovni prostor…
  • dizajnira enterijer, proizvode
  • kreira rešenja za video igre, filmove, reklame i digitalne medije
  • izrađuje logotipove i druge elemente korporativnog identiteta.
AutoCAD obuka za vaše zaposlene

Omogućite vašim zaposlenima da nauče 2D i 3D dizajniranje

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja i informacije vezane za cenu, trajanje, tempo i rezultate obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.