Kurs javnih nabavki

Sistem javnih nabavki, baziran na principima otvorene i ravnopravne konkurencije, od najvećeg je značaja za ulazak Srbije u Evropsku uniju. Upravo je to razlog zbog kog dolazi, i dolaziće, do sve veće potražnje za stručnjacima za javne nabavke koji su deficitaran kadar u našoj zemlji. Tu je i vaša prilika za novi poslovni uspeh.

javni-tenderi
HR-Manager

Obuka za HR menadžera

Za svaku modernu firmu koja želi da opstane u tržišnoj utakmici, ljudski resursi moraju biti stručni i moraju se baviti zaposlenima od procesa selekcije do njihovog prestanka rada za kompaniju. Kvalitetan HR menadžer omogućava zaposlenima da daju svoj puni potencijal i da u firmi pravi čovek bude na pravom mestu.

There are several online essay writing services that offer such services at lesser prices than

You can also ask the

There are a great deal of websites that can let you to get your

As an instance, a well written book on the most recent technology, or a favorite post on a specific subject may not necessarily have a thesis, but

Always ensure that they

Very good essay writers won’t ever plagiarize https://www.globenewswire.com/news-release/2021/03/24/2198954/0/en/4-Best-Research-Paper-Writing-Services-Top-USA-Paper-Writers-Among-69-Tested-Review-by-Halvorson.html or steal any thoughts that they encounter.

use their best style to be able to create the topic presentable to the viewers.

will nevertheless be extremely well written and enlightening.

documents written at no cost, and you do not even require a degree.

professor to get any suggestions which they may have in regards to your paper.

others.

Kurs grafičkog dizajna

Za kurs grafičkog dizajnera nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Veoma lako se uči. Vaš zaposleni će naučiti da radi u programima Adobe Photoshop i Illustrator, što će ga osposobiti kako za pripremu štampanih medija, tako i za rad na webu. Takođe će naučiti gde sve treba da primeni naučeno, kako bi Vaš biznis maksimalno bio promovisan.

adobe_photoshop_1
Blog-1-EN

SEO kopirajting- najmoćnija tehnika prodaje na svetu

Obzirom da danas svaka firma ima svoj sajt, koji god proizvod ili uslugu da kupac pretražuje, Google će mu prikazati barem desetak stranica rezultata. Međutim, imajući u vidu činjenicu da 90% kupaca u svojoj pretrazi ne ide dalje od 1. stranice pretrage, jasno je od kolikog je značaja da Vaša optimizacija sajta bude dobra – da Vaš sajt bude baš na 1. stranici Google pretraživača, lako dostupan i pred očima Vaših budućih klijenata.

1. strana Gugla

SEO (Search Engine Optimization) je marketinška strategija što boljeg pozicioniranja Vašeg sajta na internet pretraživaču, kako bi bili ispred konkurencije i potisnuli je. Optimizacijom sajta za Google dobijate najefikasniju i najjeftiniju promociju danas. Jer internet je danas jednako Google. Pošto je SEO optimizacija proces koji traje, vodeća pozicija na Google, na sreću, može se privremeno i kupiti – putem plaćenih oglasa, Google Ads.

advertising-adwords-coffee-927566
4-550x400

Profesionalna web site edukacija

Internet je preplavljen agencijama i freelance web dizajnerima koji obećavaju web sajt koji će povećati Vašu prodaju i do nekoliko puta. Oni će Vam reći da je web sajt ogledalo, lična karta Vaše firme. I to je istina. Od načina na koji se predstavite posetiocima sajta, zavisi da li će ga oni brzo napustiti i otići na konkurentske stranice ili će postati klijenti i korisnici Vaših usluga/proizvoda. Svi elementi web prezentacije su važni i imaju svoju ulogu u pretvaranju posetilaca u kupce – dizajn, tekstualni sadržaj, slike…

Event menadžment/organizacija događaja

Organizacija raznih promotivnih i poslovnih događaja nije nešto što je namenjeno samo velikim firmama. Sve češće se i male firme opredeljuju za ovaj vid promocije, jer očigledno donosi rezultate. Jedina razlika (ako je ima) može se odnositi na budžet kojim ove firme raspolažu pri organizaciji događaja. Ukoliko obučite nekog od svojih zaposlenih za posao event menadžera, moći ćete da organizujete uspešne događaje, a da pritom ne potrošite mnogo novca.

Obuka za organizatora događaja za firme
Biznis Excel - napredno znanje ovog programa za vaše zaposlene

Napredni Excel

Svaka firma koja želi da opstane na tržištu mora svakodnevno da prikuplja, organizuje i analizira masu raznih podataka. Od onih koji se tiču finansija i budžeta, preko detalja o kupovnim navikama klijenata, pa sve do informacija o platama i radu zaposlenih.

Tolike količine podataka mogu da izazovu pravu zbrku, ako u Vašoj firmi ne postoji neko ko zna kako da ih brzo i efikasno obradi.

Marketing na društvenim mrežama

Ako imate firmu, a nemate naloge ili niste dovoljno aktivni na društvenim mrežama, propuštate bitnu stvar – da privučete potencijalne klijente koje Vam iz tog razloga oduzima konkurencija. Isto tako, zapostaviti postojeći profil na društvenoj mreži ili ga voditi na pogrešan način, šteti imidžu Vaše firme i ne uliva poverenje. Prisustvo na društvenim mrežama – prvenstveno na Fejsbuku, Instagramu i Linkedinu – danas je postalo nezaobilazno.

social-media-image--900x601
financialanalytics1-1080x675

Finansijska analiza

Ako ste vlasnik preduzeća ili menadžer, onda sigurno znate koliko su neprocenjivi finansijski izveštaji. Ti dokumenti koji otkrivaju jače i slabije strane Vaše firme i sadrže odgovore na pitanja kako povećati zaradu i vrednost na tržištu, kako pametno investirati. Ipak, finansijske izveštaje ne može da piše bilo ko. Pošto su finansije jezik biznisa, svakoj firmi – bilo maloj ili velikoj – potreban je neko ko tečno i bez greške govori taj jezik. A to je finansijski analitičar.

Specijalizovana obuka za posao kriznog menadžera

Kurs „Krizni PR“ je specijalistički, namenjen firmama, opštinama, organizacijama, institucijama. Suočavanje sa kriznim situacijama je sastavni deo poslovnog okruženja. Savremeno tržište je konkurentno, turbulentno, a krizne situacije su njegova neminovnost. Krizna situacija može da pogodi bilo koju kompaniju, njenu rentabilnost i biznis.

Managing-Crisis-5-Steps-to-Avoid-PR-Disaster