Web sajt je najbolji prodavac kojeg možete zaposliti u Vašoj firmi

Trenutno najveće svetsko tržnište svakako je internet, sa preko 50 milijardi aktivnih web stranica. Internet predstavlja moćan kanal za jeftinu promociju na globalnom nivou, pa se očekuje se da će broj web sajtova svakodnevno rasti. 85% svih kupovina počinje online pretragom. U susednoj Hrvatskoj, za 4 godine, prodaja putem interneta porasla je za čak 300%.

Ono što danas privlači nove klijente i prodaje Vaše proizvode i usluge je funkcionalan web sajt. To je najisplativiji i najefikasniji prodavac koji za Vas radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Možete li imati efektan web sajt i da pritom uštedite između 350 – 600 evra?

Verovali ili ne, odgovor je da.

Internet je preplavljen agencijama i freelance web dizajnerima koji obećavaju web sajt koji će povećati Vašu prodaju i do nekoliko puta. Oni će Vam reći da je web sajt ogledalo, lična karta Vaše firme. I to je istina.

Od načina na koji se predstavite posetiocima sajta, zavisi da li će ga oni brzo napustiti i otići na konkurentske stranice ili će postati klijenti i korisnici Vaših usluga/proizvoda. Svi elementi web prezentacije su važni i imaju svoju ulogu u pretvaranju posetilaca u kupce – dizajn, tekstualni sadržaj, slike…

Ipak, pokretanjem web prezentacije uradili ste samo pola posla. Sajt stalno treba održavati aktivnim unošenjem svežih podataka. Jer, šta će Vam mrtav sajt koji ne donosi profit? Za uslugu ažuriranja trebalo bi da izdvojite još oko 100 evra mesečno na onih 300 – 600 evra za kreiranje sajta.

4-550x400

Odmah počnite da razmišljate kako da pametnije iskoristite taj novac. Jer većinu stvari možete sami, bez dodatnog troška i angažovanja web agencija i stručnjaka sa strane. Udobno iz svoje kancelarije, sa svog računara. Samo treba da naučite kako.

Zato smo za Vas osmislili kurs web dizajna za vlasnike firmi i zaposlene na održavanju sajtova. Na našoj obuci naučićete kako da koristite HTML i CSS, osnovne elemente web-a, kao i da samostalno kreirate i administrirate funkcionalne web sajtove kojima ćete se ponosno predstaviti na tržištu.

Šta Vam nijedan web dizajner nikada neće reći?

Verovatno Vam nikada neće kazati da je izrada web stranica lakša nego što većina ljudi misli. I Vi možete naučiti da izradite kvalitetnu internet prezentaciju koja zadovoljava sve zahteve tržišta, naročito kada je reč o malim i srednjim preduzećima. Pritom, ne morate znati ništa o komplikovanim dizajnerskim i programerskim alatima.

Ono što treba da znate je kako da dizajnirate web sajt koji je lak za korišćenje i u potpunosti kreiran za korisnike, ali ništa manje vizuelno privlačan. Vaš sajt će biti efikasni prodajni alat, lak za administraciju i ažuriranje.

Kurs web dizajna i administracije obuhvata:

 •  Učenje programskih jezika HTML i CSS
 •  Rad sa 2 najpopularnije CMS (Content Managment System) platforme – Joomla! i WordPress.

WordPress i Joomla! su jednostavni za korišćenje i omogućavaju Vam da potpuno samostalno ubacujete sveže podatke i slike na Vaš sajt, bez dodatnih troškova za administratore sa strane. Imate nov proizvod, spustili ste cene, promenili lokaciju… odmah objavite na Vašoj web stranici. CMS sistem Vam omogućava da to uradite lako sa bilo kog računara, u bilo koje vreme, bez naprednog (pa ni osnovnog) programerskog znanja. Ono što je još bitno je da ove platforme Google “voli”, čime rešavate važno pitanje dobre pozicije na pretraživaču. To će doneti i brzo vidljive rezultate – veći broj klijenata i naravno, veću zaradu.

Šta sve dobijate obukom u našoj školi?

 • Rešenje svih problema vezanih za sajt – osmišljavanje, izrada, održavanje
 • Produktivnog člana tima, koji će se na stručan način potpuno posvetiti Vašem sajtu, kad god je to potrebno
 • Značajnu uštedu troškova i vremena
 • Znanje koje odmah možete primeniti, jer je program zasnovan isključivo na praktičnom radu, vežbama i radionicama i prilagođen svakom klijentu (tj. delatnosti kojom se bavi)
 • U praksi dokazanog predavača sa preko 250 izrađenih web sajtova za domaće i inostrane firme
 • Kvalitetne tehničke uslove za rad (moderni računari i laptopovi, savremeni programi, LCD TV…)
 • Male grupe (5-10) koje omogućavaju potpuno posvećenost predavača svakom polazniku ponaosob
 • Redovne konsultacije sa predavačem (online, plus “otvorene vrata” 1x mesečno za sva pitanja polaznika)
 • Besplatne priručnike sa obrađenim primerima web sajtova u elektronskom obliku
 • Završno testiranje na kraju kursa, nakon čega škola izdaje sertifikat o uspešno stečenom znanju web dizajna i administracije.

Do sada smo obučili mnoge vlasnike i zaposlene u domaćim preduzećima kako da se funkcionalnim web stranicama predstave na internet tržištu, uštede hiljade evra za njihov dizajn, preteknu konkurenciju i brže dođu do novih kupaca.

Rezervišite kurs web dizajna po 50% nižoj ceni u promo periodu

Kurs web dizajna i administracije za zaposlene i vlasnike firmi traje 2 meseca, odnosno 32 časa u trajanju po 90 minuta.

Iskoristite promotivni period i prijavite se do 15.07.2018. Dobijate obuku za 119 evra/mesečno umesto 238 evra/mesečno, koliko iznosi puna cena kursa.

Potrebno je samo da pozovete 011 40 82 117 ili pošaljete elektronsku prijavu na info@bizniskursevi.com.