Mogućnost zaposlenja u kompaniji “Marketarica”

Završi šestomesečnu obuku za Internet marketing i dobićeš jedinstvenu priliku da postaneš kandidat/kinja za poziciju Digital marketing Specialist u kompaniji “Marketarica”, brzorastućoj digital marketing agenciji iz Beograda.

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa kompanijom Marketarica iz Beograda organizuje obuku u trajanju od 6 meseci namenjenu svima koji žele da uplove u svet internet marketinga i postanu deo digital marketing industrije.

Marketarica” je marketinška agencija sa bogatim dugogodišnjim iskustvom na svetskom tržištu. Njen tim čine ljudi koji su uspešno radili digital marketing kompanije u skoro svim industrijama na svetskom tržištu (ugostiteljstvo, turizam, medicina i stomatologija, biotehnologija, obrazovanje, nevladine organizacije, auto industrija…). Marketarica otvara svoja vrata svim ljudima, svih usmerenja i nivoa obrazovanja, koji su spremni da uče, usvajaju znanja i koji prepoznaju da je za uspeh neophodan kontinuirani rad, razvoj i zalaganje.

Obuka za poziciju Digital marketing Specialist počinje tokom septembra 2022, a održavaće se dva puta nedeljno, po sat i po vremena u centru Beograda. Plan i program rada prilagođen je kako marketing početnicima, tako i ljudima koji su imali dodira sa internet marketing sferom, sve sa idejom da nakon završene obuke polaznike/ce pripremi za konkurisanje na poziciju u digital marketingu u ovoj perspektivnoj digital marketing kompaniji.

Šta ćete znati da radite nakon obuke?

Obuka za Digital marketing specialist kreirana je prema poslednjim standardima tržišta u saradnji sa kompanijom Marketarica”. Plan i program rada prilagođen je potrebama ove kompanije i procesu rada koji agenciju “Marketarica” čini jednom od brzorastućih kompanija u svetu digital marketinga.

Nakon završene obuke za Internet marketing menadžera, polaznici/ce će steći visok nivo poznavanja digitalnih tehnologija i moći će samostalno da rade sve digital marketing kampanje koje budu stavljene pred njih.

 • Detaljno predstavljanje internet tržišta
 • Prvi korak kampanje – određivanje ciljne grupe
 • Kako se kreira sadržaj za web. Kopirajting pravila i struktura teksta
 • Pisanje prodajnih naslova i otvaranja, najvažnijih elemenata svake kampanje
 • Web sajt marketing. Rad u WordPress platformi za izradu sajta
 • Priprema i obrada fotografija u najpoznatijem marketinškom programu Canva
 • Pravljenje video sadržaja
 • SEO ili optimizacija sadržaja za Gugl. Tehnike i taktike pozicioniranja sajta na 1. strani pretrage
 • PPC oglaašavanje i PPC analitika
 • Google Adwords. Otvaranje i podešavanje naloga. Izrada reklama
 • Email marketing. Šta je newsletter i kako se pravi?
 • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju. Vođenje strane i kreiranje oglasa
 • Kako iskoristiti potencijale Instagrama. Otvaranje i vođenje biznis naloga
 • TikTok društvena mreža
 • Linkedin marketing

Program je namenjen svim osobama sa teritorije Beograda i okoline. Program mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje digital marketing menadžera, jednog od najčešće traženih na sajtovima za zapošljavanje. I lako se probili na tržištu rada Srbije. Ili se možda preselili u Beograd radi zaposlenja u ovoj perspektivnoj marketing kompaniji. Ili radili od kuće, online, kao remote posao.

Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspešno završene obuke postanu kandidati za proces selekcije za Digital marketing poziciju u kompaniji Marketarica”.*

Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog momenta možeš da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, i da u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za  testiranje softvera. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Marketarica, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Predavač

Stefan Mirosavić, doktorirao je na Fakultetu likovnih umetnosti, smer slikarstvo. U digital marketing vode upustio se 2016. godine. Kao obožavalac umetnosti, fotografije i društvenih mreža, Stefan stalno prati novine iz sveta digital marketinga i pohađa različite vrste edukacija. Radno iskustvo stekao je radeći za domaće i strane klijente, kao i držeći predavanja deci i odraslima. Stefan svoje znanje prenosi na interesantan i pozitivan način. Za 2 godine, Stefan je uspešno obučio preko 80 polaznika.

Rezervišite svoje mesto na vreme

Puna cena obuke za digital marketing menadžera iznosi 21.320 dinara/mesečno. Za sve prijave do petka 14.10.2022. dobijaš kurs po ceni od 10.660 dinara/mesečno (50% popusta).

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke). 

Sve što treba da uradiš, ako si iz Beograda, je dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Beogradu, u ulicu Lomina 48/1, doneseš svoju radnu biografiju, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Novog Sada i okoline, upis se može završiti dolaskom do ulice Pavla Papa 1/IIsp, a za polaznike iz drugih gradova Srbije i regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.

Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na 0114082116, 0616648964, 069671084 ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com. Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  E-mail adresa: