Jun 2024.

online nastava

Dvodnevna radionica: Korišćenje veštačke inteligencije (AI) u procesu SEO optimizacije

Zaronite u svet gde se tehnologija i marketing savršeno stapaju, otkrivajući tajne koje će vas postaviti na čelo digitalne revolucije.


Predstavljamo vam dvodnevnu radionicu koja će vas uvesti u svet gde veštačka inteligencija i SEO optimizacija postaju nerazdvojni saveznici u borbi za vrh Google pretrage.


"Korišćenje veštačke inteligencije u procesu SEO optimizacije" nije samo radionica; to je vaša ulaznica u budućnost digitalnog marketinga.


Zamislite svet u kojem vaša web stranica ne samo da dominira Google pretragom već i predviđa i prilagođava se budućim trendovima pre nego što postanu opšteprihvaćeni. Gde vaš sadržaj nije samo viđen, već i cenjen i deljen. To nije utopija; to je realnost koju veštačka inteligencija donosi u SEO.

Kome je namenjena radionica?

Naša radionica je kreirana za sve vas koji želite da razumete kako možete iskoristiti ovu moćnu alhemiju tehnologije i marketinga. Da li ste SEO stručnjak željan da proširi svoje znanje? Developer koji želi da doda SEO veštine u svoj arsenal? Ili možda vlasnik biznisa koji traži nove načine da unapredi svoj online prisustvo? Bez obzira na vašu pozadinu, ova radionica će vam pružiti alate, znanje i inspiraciju da preuzmete kontrolu nad digitalnim pejzažom.

Kako izgleda AI SEO radionica?

Prvi dan započinjemo dubinskim istraživanjem temelja SEO i AI tehnologija - pripremite se za uzbudljiv i dinamičan početak. Kroz interaktivne sesije, upoznaćete se sa ključnim terminima i tehnikama koje formiraju temelj SEO strategija.


Ali prava magija počinje kada spojimo SEO sa veštačkom inteligencijom. Drugi deo prvog dana otkriva kako AI može transformisati vaše SEO strategije, od automatizacije dosadnih zadataka do stvaranja sadržaja koji ne samo da privlači već i zadržava pažnju vaše ciljne publike.

vestacka inteligencija u SEO

Drugi dan je sve o praktičnoj primeni. Istraživaćemo kako da koristimo alate veštačke inteligencije ne samo za pronalaženje ključnih reči koje će vaš sadržaj lansirati na vrh Google pretraga, već i za kreiranje tekstova koji istinski pogađaju srž interesa vaše publike. Upustićemo se u veštinu uklapanja ključnih reči u vaše tekstove na način koji privlači i pretraživače i ljude, transformišući vaš sadržaj u pravi magnet za oba.

Razumevanje i primena analitike postaje neodvojivi deo naše priče, omogućavajući nam da merimo i usavršavamo naše SEO strategije za maksimalan učinak. Plus, pokazaćemo vam kako da koristite svoje nove veštine za privlačenje klijenata koji žude za vašim ekspertizama.

Šta čini ovu radinicu jedinstvenom i drugačijom?

To je naš pristup. Mi verujemo u učenje kroz praksu. Očekujte mnogo praktičnih vežbi, diskusija u grupi i direktnog feedbacka. Naš cilj je da napustite radionicu ne samo sa znanjem, već i sa konkretnim idejama i strategijama koje možete odmah primeniti.

Ovo nije samo još jedan kurs; ovo je vaša prilika da postanete deo elite digitalnog marketinga. Da preuzmete kontrolu nad algoritmima i učinite da oni rade za vas. Da ovladate veštinama koje će vas izdvojiti na tržištu rada i osigurati da vaš digitalni otisak ostavi neizbrisiv trag.


Mesta su ograničena, jer verujemo u kvalitetnu interakciju i individualni pristup. Ne propustite svoju šansu da budete deo ove ekskluzivne grupe predvodnika digitalne revolucije. Rezervišite svoje mesto danas i krenite na putovanje koje će promeniti vaš pogled na SEO i digitalni marketing zauvek. Dobrodošli u budućnost, gde ste vi na komandi.

Rezerviši mesto

Ko vodi AI SEO radionicu?


Stefan Mirosavić

Predavač na radionici je Stefan Miroslavić. Stefan Mirosavić je jedan od pionira u spoju veštačke inteligencije i SEO optimizacije. Njegova strast prema unapređenju SEO strategija kroz veštačku inteligenciju nije samo produkt njegove profesionalne radoznalosti, već i rezultat kontinuiranog obrazovanja i stručnog usavršavanja. Stefanovo bogato iskustvo u radu s raznovrsnim klijentima, omogućilo mu je da razvije duboko razumevanje potreba tržišta i kako najefikasnije koristiti tehnologiju veštačke inteligencije za maksimiziranje online vidljivosti i uspeha.

Stefan je posvećen deljenju svog obimnog SEO znanja, do sada je obučio preko 300 polaznika kroz svoje dinamične i interaktivne edukativne programe.


Kao predavač na radionici "Korišćenje veštačke inteligencije u procesu SEO optimizacije", Stefan vam nudi priliku da iz prve ruke naučite kako iskoristiti potencijal veštačke inteligencije za unapređenje SEO praksi.

Agenda radionice

Prvi dan: Uvod u SEO i osnove AI u SEO-u

 • Deo 1: Razumevanje osnova SEO
  Uvod u optimizaciju pretraživača (SEO) i njenu važnost za web stranice.
  Pregled toga kako funkcionišu pretraživači i ključne SEO terminologije: ključne reči, povratne veze (backlinkovi) i drugi.
 • Deo 2: Uvod u veštačku inteligenciju i njenu ulogu u SEO
  Definisanje veštačke inteligencije (AI) i njenih primena u SEO.
  Diskusija o značaju AI u savremenim SEO praksama i kako AI može poboljšati SEO strategije.

Drugi dan: Praktična primena SEO i AI

 • Deo 3: AI alatke za istraživanje ključnih reči i pisanje tekstova
  Uvod u istraživanje ključnih reči, sa poređenjem tradicionalnih i AI pokretanih alatki.
  Razmatranje strukture ključnih reči u SEO tekstu.
 • Deo 4: Praktična primena SEO i AI, optimizacija sadržaja pomoću veštačke inteligencije
  Praktična vežba korišćenja AI alata za pisanje SEO optimizovanih tekstova.
  Značaj analitike u SEO-u i saveti kako doći do klijenata za SEO usluge.
  Rezime ključnih saznanja sa kursa i otvoreni deo za pitanja i odgovore.

Radionica je dizajnirana da pruži temeljno razumevanje SEO - a i uloge veštačke inteligencije u optimizaciji web sadržaja, sa praktičnim vežbama koje omogućavaju polaznicima da primene naučeno znanje. Ova radionica je idealna za sve one koji žele da prodube svoje znanje o SEO - u i iskoriste moć veštačke inteligencije kako bi poboljšali vidljivost i rangiranje svojih web stranica.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Iskoristite Early Bird ponudu

Za sve brze i spremne, nudimo ekskluzivnu mogućnost: EARLY BIRD rezervacija za samo 99 evra. Ovaj poseban poklon pruža vam priliku da značajno uštedite i obezbedite svoje mesto na ovoj jedinstvenoj radionici.


Vreme prijave i rezervacija je od suštinske važnosti:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Kada ovo vreme istekne, cena radionice raste na 159 evra.


Ne dozvolite da vam ova izuzetna šansa za učenje po promotivnoj ceni promakne.


Prijavljivanje je brzo i lako. Kontaktirajte nas na 061 664 89 64. Naš tim vam stoji na raspolaganju radnim danima od 11 do 18 časova, spreman da odgovori na sve upite i olakša vam proces prijave.

Prijavi se i uštedi 60 evra

Zakoračite u budućnost SEO - a: otključajte moć veštačke inteligencije

Zato, ako ste spremni da zaronite duboko u svet gde veštačka inteligencija i SEO idu ruku pod ruku, ako želite da otključate potencijal svoje web stranice i karijere, pridružite nam se. Ne samo da ćemo razbiti mitove, već ćemo vam pružiti alate, znanje i inspiraciju da transformišete svoj digitalni svet.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti