Start: kad se oformi grupa

Obukom do posla Junior Cyber security analitičara – Šansa za posao u kompaniji Oktacron

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa kompanijom Oktacron iz Beograda organizuje obuku u trajanju od 3 meseca namenjenu svima koji žele da uplove u svet sajber bezbednosti i postanu deo ove rastuće industrije.


Program je namenjen svim osobama sa teritorije Beograda i okoline. Program mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje Junior Cyber security analyst.

Prijavi se na obuku

Start: kad se oformi grupa

Obukom do posla Junior Cyber security analitičara – Šansa za posao u kompaniji Oktacron

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa kompanijom Oktacron iz Beograda organizuje obuku u trajanju od 3 meseca namenjenu svima koji žele da uplove u svet sajber bezbednosti i postanu deo ove rastuće industrije.


Program je namenjen svim osobama sa teritorije Beograda i okoline. Program mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje Junior Cyber security analyst.

Prijavi se na obuku

Unapredite svoju karijeru, budite deo prve linije odbrane

Cyber security

U eri tehnologije i internet konektivnosti, sajber prostor je postao novi divlji zapad, ispunjen raznim internet kriminalcima i prevarantima. Sajber pretnje su svuda oko nas, a potreba za stručnjacima u oblasti sajber bezbednosti nikada nije bila veća. Upišite naš kurs Sajber Bezbednosti i postanite prva linija odbrane u digitalnom svetu.


Sa ovim kursom, postaćete deo tima koji štiti svet od sajber pretnji. Moći ćete da radite na mnogim pozicijama, kao što su analitičar sajber bezbednosti, menadžer sajber rizika, forenzičar digitalnih dokaza i mnoge druge. Vaša nova veština će biti potrebna u različitim industrijama, od IT i finansijskih usluga, preko zdravstva, do vojske i državnih institucija…

Dodirnite budućnost Cyber bezbednosti - postanite deo dinamičnog sveta kompanije Oktacron

Zamislite sebe kao deo nečeg velikog, uzbudljivog, i izuzetno važnog?

Oktacron je pravo mesto za vas.

Ova kompanija, osnovana 2017. godine, predstavlja više od običnog tima. To je grupa super-talentovanih ljudi koji svakodnevno menjaju pravila igre u svetu cyber bezbednosti.

Oktacron tim su pravi majstori kada je reč o cyber bezbednosti. Ali, tu se ne zaustavljaju. Ne nude samo najbolje tehnologije ili usluge - oni su i pouzdani partneri kada je u pitanju bezbednost, kako za pojedince, tako i za velike kompanije. Svojim radom su više puta dokazali kako se stvara efikasna zaštita na internetu, a sve to rade jednostavno i bez komplikacija.

U Oktacron - u, sve je dizajnirano da bude jednostavno. Zato su njihovi servisi vrlo jasni i razumljivi. Tim je stalno u pokretu, uvek u toku sa najnovijim informacijama, i uvek spreman da brzo reaguje. Uz njihove super usluge, ni jedna firma neće propustiti nijedan važan detalj.

Pridružite se Oktacronu! Postanite deo njihovog tima, i pomozite im da kreiraju najbolje strategije, procese i alate za borbu protiv pretnji na internetu. U Oktacronu, vaša karijera je na prvom mestu. Dobrodošli u Oktacron, gde su sigurnost i obećanja uvek ispunjena.

Šta pokriva obuka za poziciju Junior Cyber security analitičara?

Program obuke za Sajber Bezbednost pokriva sve, od osnova do najnovijih tehnika i strategija u oblasti sajber bezbednosti. Naučićete kako da prepoznate i odbranite se od najopasnijih pretnji, kao što su malware, phishing, DDoS napadi i mnoge druge. Ali znanje nije dovoljno, veština je ključna. Na samoj obuci, ne samo da ćete steći teoretsko znanje, već ćete ga primeniti kroz praktične zadatke i simulacije. Na obuci iz Sajber Bezbednosti, ući ćete u srž digitalne odbrane - operativne i mrežne sigurnosti, kriptografije, web i aplikacijske sigurnosti, zaštite računara i mreža, mobilne sigurnosti, fizičke sigurnosti i prevencije gubitka podataka.


Obuka za poziciju Junior Cyber security Analyst trajaće 3 meseca, a održavaće se dva puta nedeljno, po sat i po vremena ili jednom nedeljno u trajanju od 3h.


Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspešno završene obuke postanu kandidati za proces selekcije za Junior Cyber security Analyst poziciju u kompaniji “Oktacron”.

Plan i program obuke „Cyber security“

Detaljan plan i program obuke za Cyber security pogledaj ovde.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za zanimanje Junior Cyber security Analyst. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Oktacron, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Više o predavačima

Danilo Scepanovic

Danilo Šćepanović, Analitičar za cyber security L2, Oktacron


Danilo je svoju karijeru započeo u domaćim kompanijama kao sistem administrator. Nakon višegodišnjeg iskustva u IT industriji, nastavlja da se specijalizuje u oblasti sajber bezbednosti. U Oktacronu je počeo da radi kao analitičar za cyber security, gde se bavi analizom i detekcijom složenijih bezbednosnih incidenata i učestvuje u procesu njihovog rešavanja.


Trenutno je angažovan u multinacionalnoj kompaniji, gde se bavi rešavanjem incidenata koristeći Microsoft Security tehnologije. Njegov rad u ovom međunarodnom okruženju omogućava mu da primenjuje globalne standarde u sajber bezbednosti i da razvija svoje veštine u radu sa naprednim bezbednosnim rešenjima.


Učestvovao je u vežbi "Cyber Tesla 2023", čija je tema bila odbrana telekomunikaciono-informacionog sistema od pretnji iz sajber prostora. Poseduje sposobnost da brzo i efikasno reaguje na bezbednosne incidente i da obezbedi sigurnost informacionih sistema korisnika.

Jedan kurs, bezbroj mogućnosti

Posle ove obuke, otvoriće vam se vrata mnogih industrija koje traže stručnjake za sajber bezbednost. Ali to nije sve, ova obuka je samo početak. Naučićete kako da nastavite sa usavršavanjem i pratite brzi razvoj sajber bezbednosti, kroz sertifikacije i obrazovne mogućnosti.

Kompanija „Poslovna savršenost” već 10 godina uspešno realizuje projekat Obukom do posla, kroz koji zajedno sa firmama saradnicama stvaramo prilike za kvalitetno i praktično obrazovanje svima koji žele da uče nove veštine, i zatim steknu šansu za praksu i zaposlenje. Priče i utiske polaznika možeš pogledati ovde.

Rezerviši mesto na vreme i ostvari popust od 50%

Kreni u susret svojoj novoj karijeri – prijavi se odmah i uštedi! Puna cena specijalističke obuke za poziciju Junior Cyber security analyst iznosi 29.800 rsd mesečno. Ako se prijaviš dok traje promotivni period ostvaruješ popust od 50%. Cena sa popustom iznosi 14.900 dinara mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 6.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Prijavi se pozivom na broj 061/664-89-64, piši nam na mail info@bizniskursevi.com popuni online formular u nastavku strane.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

Krenite uzbudljivim putem sajber bezbednosti – prijave su otvorene sada

Počnite svoje putovanje u svetu sajber bezbednosti danas. Postanite štit digitalnog sveta, zaštitite najdragocenije podatke i osigurajte budućnost u jednoj od najtraženijih industrija danas.


Ukoliko ste spremni da postanete stručni u oblasti sajber bezbednosti, da zaštitite sebe, svoje bliske i globalnu digitalnu zajednicu, ovo je pravi trenutak. Ne čekajte, prijavite se danas za kurs Sajber Bezbednosti.

©2024 Poslovna savršenost • Politika privatnosti