Upravljanje projektima – bezgranična primena u svakoj firmi i branši

Bez obzira da li se bavite finansijama, razvojem proizvoda, organizacijom, tehnologijom, marketingom… sposobnost vođenja projekata je veština zlata vredna.

Evo zašto.

Nije dovoljno imati samo odličnu poslovnu ideju, profitabilan i praktičan savet. Ako se sve to ne “oživi” u praksi, u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim ulaganjima, ideja, ma koliko dobra bila, ostaje bez vrednosti. Bez uspešnih projektnih stručnjaka, vaša kompanija suočiće se sa rizikom od rasta troškova, probijanja rokova i loše obavljenog posla. 

A ništa od toga nije dobro niti će vam doneti prosperitet.

Koje benefite vam donosi Project management trening?

Bilo da u planu imate realizaciju velikih poduhvata, poput izgradnje fabrika i pogona, uvođenja novih  tehnologija, organizacije kulturnih i sportskih događaja… Ili ste fokusirani na manje projekte razvoja novih usluga i proizvoda, izrade biznis plana, snimanje reklama… – neophodni su vam zaposleni koji znaju Project management.

Potrebni su vam oni koji mogu da uđu u samu srž vođenja projekata i na taj način obezbede vašoj firmi uspeh.

Tokom treninga, vaši zaposleni proći će kroz sve faze projektnog procesa i savladati sve što je potrebno za profitabilno vođenje projekata. Znaće da: 

  • Upravljaju timom, komunikacijom, vremenom, troškovima, rizicima
  • Ostvare ciljeve projekta u zadatom roku i dozvoljenom budžetu
  • Izrade potrebnu dokumentaciju i ocene uspeh projekta.
Project Management trening

Project management – neophodno znanje za uspešno poslovanje

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja vezana za cenu, trajanje, tempo i rezultate obuke, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.

    I am message box. Click edit button to change this text.

    It seems clear that pupils want to essay writing service write their essays in a quicker pace, but at times, the written words become dull.