Otkrijte snagu podataka: Transformišite svoje poslovanje sa Power BI alatom

Dobro došli u svet gde podaci donose revoluciju.


Dobro došli u svet gde Power BI alat transformiše način na koji preduzeća koriste podatke. U ovom svetu, kompleksni podaci više nisu bauk, već prilika. Naš kurs Power BI vam otvara vrata ovog sveta, osposobljavajući vas da izvlačite najviše iz vaših podataka.

Pošaljite upit

Vizualizacija podataka: Prizma kroz koju posmatramo podatke

Kroz Power BI, podaci više nisu samo nizovi cifara i tekstualnih polja. Umesto toga, oni postaju živopisne slike koje otkrivaju priče i trendove koje biste inače mogli propustiti. Na našem kursu, naučićete kako da koristite Power BI za kreiranje impresivnih vizualizacija koje donose podatke do života.

Najznačajnije funkcionalnosti Power BI: Nove mogućnosti na dohvat ruke

Od kontrolnih tabli prilagođenih vašim potrebama do interaktivnih izveštaja, Power BI nudi mnogo više od obične analitike podataka. Naš kurs vam otkriva sve što ovaj moćan alat može da ponudi, otvarajući novu eru u vašem poslovanju.

Donošenje poslovnih odluka vođenih podacima: Power BI kao vaš strateški partner

Podaci su srž svake uspešne odluke u poslovanju. Power BI vam omogućava da donosite odluke vođene podacima, pružajući vam dubinske uvide koji su potrebni za strateško planiranje. Naš kurs vas oprema znanjem i veštinama da to postignete.

Power BI vs konkurencija: Zašto je Power BI alatka broj jedan za poslovnu inteligenciju?

Power BI

Kada uporedimo Power BI sa ostalim alatkama za poslovnu inteligenciju, lako je videti zašto je Power BI vrhunski izbor za analitičare širom sveta. Njegova univerzalna integracija sa drugim Microsoft proizvodima, poput Excela i SharePointa, njegova intuitivnost i skalabilnost, čine ga idealnim za timove svih veličina. Na našem kursu, naučićemo vas kako da maksimalno iskoristite sve prednosti koje Power BI nudi u odnosu na njegove konkurente.

Upoznajte DAX: Tajni jezik Power BI alata

DAX (Data Analysis Expressions) je formula jezik koji Power BI koristi za manipulaciju i analizu podataka. DAX vam omogućava da izvedete složene kalkulacije i analize koje bi bile teško dostižne sa drugim alatkama. Na našem kursu, rastavićemo DAX na delove i naučiti vas kako da ga koristite za izradu moćnih izveštaja.

Plan i program kursa Power BI - kliknite ovde

Istražite mogućnosti za pristupačnu Power BI edukaciju

Za detalje o ceni edukacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem elektronske pošte na info@bizniskursevi.com ili putem telefona na brojeve 011 408 21 16, 061 664 89 64.


Cena edukacije se menja u zavisnosti od različitih faktora, uključujući broj prijavljenih učesnika, lokaciju održavanja edukacije (bilo da je to u vašem prostoru ili u našem), da li se edukacija realizuje online ili direktno, dužinu trajanja, sadržaj programa, kao i bilo koje druge posebne zahteve koje možete imati. Naš cilj je da edukacijski program u potpunosti prilagodimo vašim potrebama.

Započnite svoju analitičku revoluciju: Prijavite sebe ili Vaše kolege na obuku “Power BI"

Ako želite da se uzdignete iznad površine, da otkrijete priče koje vaši podaci pričaju i postanete strateški vizionar u svom poslu, onda je kurs Power BI pravi izbor za vas. Ne dozvolite da vas složenost podataka ometa - preuzmite kontrolu i naučite kako da podatke pretvorite u moćno oruđe za donošenje odluka.

Tim za profesionalnu edukaciju zaposlenih u kompanijama
Poslovna savršenost d.o.o.
0616648964
0114082116
info@bizniskursevi.com
info@poslovnasavršenost.rs

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti