Nauči PHP ili Angular i postani kandidat za IT pozicije u kompaniji Evermed

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa kompanijom Evermed, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku i pruža šansu za zaposlenje na poziciji PHP Junior programer ili Frontend Angular developer svima onima koji žele da uče, stvaraju i napreduju u uzbudljivoj IT industriji.

Izaberi obuku i prijavi se

Nauči PHP ili Angular i postani kandidat za IT pozicije u kompaniji Evermed

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa kompanijom Evermed, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku i pruža šansu za zaposlenje na poziciji PHP Junior programer ili Frontend Angular developer svima onima koji žele da uče, stvaraju i napreduju u uzbudljivoj IT industriji.

Izaberi obuku i prijavi se

ČEMU SLUŽE PHP I ANGULAR?


Od društvenih mreža i obrazovanja, sve do zdravstva – milijarde ljudi širom sveta koriste veb i mobilne aplikacije. Ove tehnologije nude besprekornu efikasnost i čine naš život lakšim na bezbroj načina.

Kako su razvijene da obezbede tu pouzdanost? Veliki deo zasluga pripada programskim jezicima i platformama kao što su PHP i Angular.

Zapravo, zahvaljujući PHP-u kreirano je preko 70% svih web sajtova! Facebook, Wikipedia, i mnogi drugi koriste PHP kao svoj backend jezik, koji pruža stabilnu osnovu za sve ono što krajnji korisnik vidi i koristi.

Podjednako važnu ulogu igra i Angular – moćna frontend platforma na kojoj nastaju veb aplikacije sa mnoštvom funckija i opcija za sjajno korisničko iskustvo. Ovaj frejmvork stalno postaje sve efikasniji, a najbolji svedoci tome jesu Gmail i PayPal, nastali upravo pomoću Angular-a.

Pred tobom je jedinstvena prilika: savladaj PHP ili Angular i odmah zatim zgrabi priliku za posao! I to u brzorastućoj kompaniji Evermed, rame uz rame sa vrhunskim IT stručnjacima.

Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

Evermed je mlada, perspektivna frima sa kancelarijama u SAD-u i u Srbiji. Njihovo glavno usmerenje je pružanje platforme koja predstavlja svojevrstan „Netflix za lekare”. Reč je o ogromnoj bazi medicinskih konferencija, gde zdravstveni radnici širom planete mogu da vide najnovije inovacije iz sveta medicine.

Ova jedinstvena ideja postigla je sjane rezultate, te danas Evermed ima korisnike iz čak 76 zemalja, kao i klijente među kojima se nalaze prestižna medicinska udruženja i istaknute Fortune 500 kompanije.


Globalnu radnu atmosferu
Evermed-a odlikuje svakodnevno učenje i usavršavanje, fokus na rezultate, kao i prijateljsko, podržavajuće okruženje gde eksperti iz nekoliko industrija dele i ulažu svoje iskustvo u uspeh celog tima.

Izaberi backend ili frontend programiranje, i otpočni svoju IT karijeru

Ako želiš da kreneš u susret novim iskustvima, usavršavaš se i postaneš vrhunski programer, sada je tvoja prilika da sve to ostvariš.

Odaberi obuku za IT zanimanje po svojoj meri, i stekni znanja i veštine kojima ćeš se ponositi.

PHP je programski jezik koji koriste backend programeri. Njihov posao je da postave dobre osnove sajta ili aplikacije, tako da frontend programer dobije podatke za svoju bazu koju prikazuje krajnjem korisniku bez zastoja i problema. Na programu koji traje 9 meseci, naučićeš kako da to postigneš, a nakon toga – gotovo ceo veb postaje tvoje polje rada. Ovo je jedan od najpopularnijih programskih jezika, koji je kompatibilan sa mnoštvom platformi i servera pa stalno postoji mnogo projekata i kompanija kojima su potrebni upravo PHP programeri. Ako razmišljaš logički i voliš da rešavaš probleme – PHP je sjajna polazna tačka za tebe. Lako se uči, i pomoći će ti da dobro usvojiš programerski način razmišljanja i samopouzdano zakoračiš u IT svet.

Plan i program obuke za PHP pogledaj OVDE

Na obuci za Frontend Angular programiranje, upoznaćeš jednu od najmodernijih frontend platformi za razvijanje kompleksnih i intuitivnih veb rešenja. Naime, u moru stranica i aplikacija, važno je da svaka ima dobru strukturu i izgled kako bi bila što uspešnija. Frontend Angular developeri brinu upravo o tome. Nakon 6 meseci programa, ovladaćeš tim veštinama i moći ćeš potpuno samostalno da stvaraš u ovom frejmvorku. Sve što ti je potrebno jeste želja da kreiraš kvalitetan sadržaj na vebu i naravno – volja za stalnim učenjem. Sjajna vest je i to da je potražnja za Angular programerima naglo porasla i sasvim je sigurno da će se taj trend nastaviti. Zato, iskoristi priliku da naučiš sve o ovoj platformi i postaneš traženi stručnjak.

Plan i program obuke Frontend Angular pogledaj OVDE

Odaberi svoj put u IT i prijavi se odmah

Priča o tvom IT uspehu stvarno može otpočeti odmah nakon obuke za koju se odlučiš. Kompanija EvermedTV pruža šansu za zaposlenje svima koji žele da svojim trudom, radom i zalaganjem dokažu da su spremni da postanu PHP Junior programeri ili Angular developeri. Dobrodošli su svi, bez obzira na prethodno obrazovanje ili radno iskustvo. Ono što je potrebno, jeste da završiš specijalizovanu obuku za PHP programera ili Angular developera i automatski ulaziš u proces selekcije u ovoj kompaniji.*

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za PHP programera i Angular developera. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Evermed, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuke za pozicije PHP programera i Frontend Angular developera počinju tokom novembra 2022. godine i održavaće se dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, tokom 9 meseci (za PHP programiranje) i 6 meseci (za Angular programiranje).


Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog momenta možeš da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, i da u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.

PREDAVAČI

Nikola Dimitrijević

Predavač na obuci za PHP programera je Nikola Dimitrijević. Nikola se u svet programiranja upustio 2013. godine kroz razvoj konzolnih aplikacija u programskom jeziku C++. Ubrzo je prešao na razvoj grafičkih desktop aplikacija u programskom jeziku C#. Zatim je nastavio sa izučavanjem programskog jezika Java i učenjem web dizajna, Angular js frejmvorka kao i Jave na webu i MY SQL baza podataka. Danas se pretežno bavi administrativnim funkcionalnostima web sajtova povezanih sa bazama podataka i programiranjem web shopova pomocu Jave i PHP-a.

Marko Bojkić

Marko Bojkić, predavač na kursu za Frontend Angular programiranje, po struci master inženjer informacionih sistema, trenutno radi kao software developer u Novom Sadu. U IT industriji je aktivno već godinama, primarno u Web development-u. Takođe, iza sebe poseduje i četvorogodišnje iskustvo u predavanju, kao asistent na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Pored rada na fakultetu, predavao je i nekoliko kurseva, takođe u oblasti programiranja. Smatra da je od ključne važnosti za grupu napraviti dobru atmosferu i dobre međuljudske odnose, jer će samim tim proces učenja i rada teći mnogo brže.

ŠTA NAKON OBUKE?


Nakon obuke, u zavisnosti od toga za koji program se odlučiš, imaćeš osnovna i napredna znanja iz uzbudljivih IT oblasti koja će ti omogućiti da samostalno koristiš svoje nove veštine.

Veliki deo obuke se bazira na praktičnom radu, što će te pripremiti za proces selekcije u EvermedTV-u, kao i za konkurisanje za poziciju u bilo kojoj drugoj IT kompaniji ili firmi sa razvijenim IT sektorom.

Kompanija „Poslovna savršenost” već 10 godina uspešno realizuje projekat Obukom do posla, kroz koji zajedno sa firmama saradnicama stvaramo prilike za kvalitetno i praktično obrazovanje svima koji žele da uče nove veštine, i zatim steknu šansu za praksu i zaposlenje. Priče i utiske polaznika možeš pogledati ovde.

U slučaju da ne postaneš junior u kompaniji EvermedTV, ne brini – potražnja za PHP i Angular stručnjacima raste iz dana u dan, a ti ćeš imati relevantna znanja sa kojima možeš da pokucaš na vrata bilo koje IT firme ili otpočneš freelance karijeru.

Uzmi najbolje za sebe

Na PHP i Angular obukama ovladaćeš veštinama koje su izuzetno tražene na tržištu rada. Uz njih, i volju za učenjem i rastom – otvaraš vrata baš svakom uspehu, i postaješ jedna ili jedan od onih koji grade modernu, bolju stvarnost.

Upiši obuku za stvarno perspektivno IT zanimanje uz čak 50% popusta

Sada je pravi trenutak da odabereš svoju buduću profesiju! Prijavi se tokom promo perioda i dobijaš čak 50% popusta – cena obuke je 10.800 dinara mesečno umesto 21.600 dinara mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Start obuke je u novembru. Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Možeš se prijaviti pozivom na broj 011 40 82 116 ili 061 66 48 964, putem maila info@bizniskursevi.com ili popunjavanjem online formulara.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti