Tvoj početak IT karijere: Nauči .NET development i odmah nakon obuke zgrabi šansu za posao

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa IT kompanijom B2BEE, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da steknu tražena znanja i otpočnu IT karijeru na najbolji način.

Prijavi se na obuku

Tvoj početak IT karijere: Nauči .NET development i odmah nakon obuke zgrabi šansu za posao

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa IT kompanijom B2BEE, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da steknu tražena znanja i otpočnu IT karijeru na najbolji način.

Prijavi se na obuku

U ČEMU JE FORA?


Karijera u IT-u je mnogo više od „završavam fakultet ili kurs, prestajem sa učenjem, i počinjem da radim”. Zapravo, kretanje u programerskim vodama podrazumeva stalno usavršavanje, trud i ono najvažnije - uživanje u procesu napredovanja.


Ukoliko se pronalaziš u ovom drugom opisu i raduješ se stvaranju rešenja koja će svet učiniti boljim i zanimljivijim mestom, upoznavanje .NET developmenta je tvoj idealan prvi korak. Sa bezbroj korisnih alata koji ti pomažu da lakše napišeš kod i sa C# primarnim jezikom, ova platforma je kao stvorena za tvoje prve, ali sigurne IT korake.

Nauči .NET programiranje i stvarno kreni ka svojoj programerskoj karijeri: odmah nakon obuke postaješ kandidat za juniorsku poziciju u kompaniji B2BEE!

Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

Kompanija B2BEE je osnovana 2018. godine sa sedištem u Beogradu. Bavi se razvojem softvera za automatizaciju prodajnih procesa, a čini je tim profesionalaca sa značajnim iskustvom u dizajnu i razvoju IT rešenja, preduzetništvu i menadžmentu.


B2BEE ulaže svoje znanje i u razvoj veštačke inteligencije, te je jasno da su inovativnost i znatiželja vrednosti koje neguju i podržavaju u svom timu. Vrata ove kompanije, koja uživa priznanje značajnih korporacija među kojima je i Microsoft, otvorena su za sve one koji žele da svojim trudom i zalaganjem doprinesu boljem poslovanju organizacija širom sveta.

.NET development je tvoja najbolja ulaznica za IT svet

Nesumnjivo, odabir gotovo svakog IT zvanja čini te traženim stručnjakom. Međutim, ako se odlučiš za oblast gde ćeš lako naučiti važne osnove programiranja, odmah ćeš biti bliže uspešnoj karijeri u ovoj profitabilnoj industriji. .NET development je upravo takva sfera.


Naime, iako je kreiranje koda primarni zadatak svakog programera, da bi taj kod bio kvalitetan i doprinosio rešenju na kojem radiš - potrebno je da dobro razumeš programerski način razmišljanja. Upravo u tome će ti pomoći upoznavanje ove platforme i njenog primarnog jezika - C#.


C# je kreiran posebno za .NET, a odlikuju ga jednostavnost, čitljivost i lakoća učenja, što ti omogućava da temeljno shvatiš kako, kada i zašto se određeni procesi izvršavaju. Sve to ti garantuje postavljanje čvrstih temelja znanja, tako da ćeš odmah nakon obuke biti potpuno spremna ili spreman da samopouzdano zakoračiš u IT industriju.

Kompanija B2BEE ti već sada pruža tu priliku: završi obuku za .NET developera i automatski ulaziš u proces selekcije za poziciju Junior .NET developera u ovoj kompaniji!*


Obuku možeš pohađati bez obzira na prethodno obrazovanje ili radno iskustvo.

Detaljan plan i program obuke za .NET developera pogledaj OVDE

Zakorači u IT - Prijavi se već sada

Tokom obuke za .NET developera, naučićeš da primenjuješ principe objektno orijentisanog programiranja, i uspešno koristiš C# i .NET. Naglasak je stavljen na praktični rad i vežbe, koje će te pripremiti za konkurisanje na juniorsku poziciju u B2BEE kompaniji, i dobar početak IT karijere, u kojem god smeru želiš da ona ide.


Bilo da su tvoje ambicije usmerene na kreiranje aplikacija, sajtova, video-igara ili drugih softverskih rešenja - znanje stečeno na obuci za .NET developera će ti koristiti na tom putu.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za .NET development. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji B2BEE, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za .NET developera traje 6 meseci i održava se dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.


Obuka se odvija online putem Skajpa, uživo. To znači da svakog momenta, u realnom vremenu, možeš da postaviš pitanje predavaču, razgovaraš sa drugim polaznicima i u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš, i s obzirom na to da se sva predavanja snimaju - imaš mogućnost da naknadno slušaš gradivo i tako još bolje usvajaš znanje.

PREDAVAČ

Filip Ralić

Predavač je vrhunski stručnjak, dipl. inž. Filip Ralić. Završio je Softversko Inženjerstvo na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Kroz svoje višegodišnje iskustvo u IT kompanijama stekao je znanje koje uspešno prenosi budućim kolegama. Na završnim godinama studija shvata da ga zanima razvoj veb aplikacija čime se od početka rada u industriji i bavi. Karijeru zapičinje u kompaniji Comtrade, istaknutoj domaćoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom na polju IT industrije. Zatim karijeru nastavlja u kompanije Sigma gde radi na razvoju iGame aplikacije. Trenutno je zaposlen na poziciji Full stack developera. Kroz svoje časove uvek se trudi da polaznicima daje praktične primere i podeli svoje iskostvo sa mnogobrojnih projekata.

ŠTA NAKON OBUKE?


Oglasi su puni pozicija u ovoj oblasti (.NET developer, C# developer, C# programer), a poslodavci i te kako cene ljude koji su spremni da uče, stvaraju i doprinose uspehu poslovanja. Zato, čak i ukoliko ne postaneš junior u kompaniji B2BEE - i dalje te čeka mnoštvo prilika za rast i napredovanje.


Nakon završene obuke, imaćeš tražena znanja sa kojima možeš da pokucaš na vrata bilo koje IT firme ili kompanije sa razvijenim IT sektorom; a možeš se odlučiti i za freelance rad, sa domaćim ili stranim klijentima.

Postani jedna ili jedan od onih koji su spremni na učenje, zalaganje i velike nagrade koje odatle proizilaze. Iskoristi duplu šansu za posao i rezerviši svoje mesto na obuci za .NET developera. Odvaži se na uspeh!

Prijavi se na obuku

Do sada, kroz projekat Obukom do posla, kompanija Poslovna Savršenost je uspešno obučila preko 30.000 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Znanje koje su stekli tokom naših obuka i kurseva, omogućilo je velikom broju njih da se zaposle ili dobiju praksu u različitim oblastima rada. Njihove priče možeš pogledati ovde.

Prijavi se i ostvari čak 50% popusta

Puna cena obuke za .NET developera iznosi 21.360 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 10.680 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 0114082116 ili 0616648964, ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com

Prijavi se na obuku

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti