START: 04. DECEMBAR 2023.

Završi obuku za Knjigovođu i odmah postani kandidat za poziciju u agenciji ACTA

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa knjigovodstvenom agencijom ACTA, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje praktičnu obuku za poziciju Knjigovođe nakon koje te očekuje mogućnost zaposlenja.

Prijavi se na obuku

START: 04. DECEMBAR 2023.

Završi obuku za Knjigovođu i odmah postani kandidat za poziciju u agenciji ACTA

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa knjigovodstvenom agencijom ACTA, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje praktičnu obuku za poziciju Knjigovođe nakon koje te očekuje mogućnost zaposlenja.

Prijavi se na obuku

U ČEMU JE CAKA?


Knjigovodstvo postoji od samog nastanka uređenog društva i sasvim je sigurno da će postojati sve dok bude ljudi. Štaviše, potražnja za stručnjacima iz ove oblasti stalno raste, pa se ovo zanimanje nalazi u top 5 najtraženijih i najplaćenijih u Srbiji!


Jednostavno, svaka kompanija koja želi da se održi na tržištu, mora u svojim redovima imati odgovornu osobu koja vešto barata važnim poslovnim dokumentima.


Ako se osećaš spremno da postaneš baš ta osoba, i da svojim znanjem i veštinama doprinosiš uspesima brojnih firmi - posao Knjigovođe je za tebe.

Iskoristi šansu da postaneš stručnjak u traženoj i dobro plaćenoj sferi.
Prijavi se na obuku gde ćeš steći neophodna znanja, a odmah zatim postati kandidat za juniorsku poziciju u kompaniji ACTA!


Pozovi 021/300-20-33 ili 060/664-89-64 i prijavi se već sada.

ACTA je domaća kompanija sa sedištem u Novom Sadu. Bavi se knjigovodstvenim delatnostima, i sa istorijom rada dugom više od 20 godina, predstavlja uglednu i cenjenu firmu koja sa velikom posvećenošću podržava razvoj poslovanja svojih brojnih klijenata.


Pored fokusa na poslovne uspehe, ACTA ogromnu pažnju poklanja članovima svog tima, te prepoznaje značaj edukacije, inicijative i želje za napredovanjem. Iz tog razloga, njihova vrata otvorena su za sve one koji su spremni da svojim trudom i zalaganjem doprinose uspehu cele kompanije.

Stekni znanja bez kojih kompanije ne mogu

Obaveze jedne firme se ne završavaju tamo gde prestaje njena ekspertiza. Bilo da je reč o pekari, prodavnici cipela, ili online poslovanju - svakom biznisu je potrebno uredno i odgovorno vođenje poslovnih knjiga. Tu mislimo na praćenje raznih poslovnih promena, poput priliva i odliva sredstava, prihoda i rashoda, oscilacija u obavezama i kapitalu, i drugih važnih podataka. Sve to obavlja Knjigovođa.


Ako imaš oko za detalje, organizovanje ti je zanimljivo, i sebe smatraš odgovornom osobom - pred tobom je idealna prilika da te svoje osobine dodatno razviješ, i dobro unovčiš.


Zahvaljujući knjigovodstvenoj agenciji ACTA, ta šansa te očekuje odmah nakon završene obuke. Sve što je potrebno, jeste da uspešno završiš obuku za poslove Knjigovodstva, i automatski ulaziš u proces selekcije za poziciju Junior Knjigovođe u ovoj agenciji.*

Iskoristi jedinstvenu priliku za svoju karijeru - Prijavi se na obuku

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za Knjigovodstvo. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji ACTA, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Plan i program obuke za Knjigovođu pogledaj OVDE

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Tokom obuke za Knjigovođu naučićeš važne knjigovodstvene pojmove i instrumente. Saznaćeš sve o ulaganju, izmirenju obaveza, i obračunima. Radićeš u jednom od najpoznatijih knjigovodstvenih softvera - IRIS, na realnim primerima, uz podršku izvanrednih stručnjaka iz ove oblasti.

Postani deo uspešnog tima

Kompanija Poslovna savršenost je do sada, u saradnji sa kompanijom ACTA, pomogla da veliki broj naših polaznika stekne kvalitetna znanja iz oblasi knjigovodstva. Tako su tri naša polaznika, odmah nakon obuke, dobili posao u ovoj kompaniji i odmah otpočeli sa primenom stečenih znanja.

"Na Knjigovodstvenom kursu sam stekla neka nova znanja iz knjigovodstva. Kurs bih preporučila svima koji žele da se usavrše, ili da dobiju posao kao i ja."

Dragana, knjigovođa u kompaniji ACTA

PREDAVAČI

Stevan Tomašević

Predavač sa najvišim referencama - doktoratom, brojnim naučnim radovima i velikim brojem studenata i polaznika kojima je preneo znanje i pomogao im da krenu u svet knjogovodstva. Osnovne i master studije završio je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, odeljenja u Novom Sadu, na smeru Računovodstvo i revizija. Svoja znanja usavršavao kroz praksu radeći u banci kao kreditni referent i analitičar za privredu. Predavačko iskustvo i razvijanje sopstvene metodologije nastave stiče od 2012. godine kada je na svom fakultetu postao asistent. Svoju stručnost je odbranio doktorskim radom iz oblasti računovodstva i poslovne analize, a naučni radovi koje je napisao obuhvataju oblasti računovodstva, revizije i poslovne analize.

Ako je knjigovodstvo ono što vas zanima, Stevan je tu da vas, brzo i lako, nauči svemu.

Tatjana Vit

Tatjana je diplomirani ekonomista sa licencom samostalnog računovođe izdatom od strane Saveza računovođa i revizora Srbije. Iskustvo u oblasti finansija i računovodstva stekla je tokom dvadesetogodišnjeg rada obavljajući sve računovodstve poslove, od finansijskog knjigovođe – kontiste do šefa računovodstva, u JGSP “Novi Sad”. Kontiranje poslovnih događaja, kalkulacije i obračuni, poresko računovodstvo, izrada godišnjeg računa i još mnogo toga, oblasti su iz kojih svoje znanje i iskustvo kao predavač prenosi na polaznike kursa. Kao profesionalni računovođa, usavršavala se i pohađala brojne seminare i simpozijume iz ove oblasti kao vid kontinuirane edukacije koju zahteva ovako dinamična profesija.

Zahvaljujući svom višegodišnjem iskustvu u oblasti knjigovodstva, Tatjana je mentor uz koju ćete steći vrhunska znanja, i imati prilike da učite iz jedinstvenih, realnih primera.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za Knjigovođu traje 4 meseca i održava se dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.


Obuka se odvija u kompletno opremljenim učionicama, u našoj školi u Novom Sadu, adresa Pavla Papa 1/6.

Kurs može da se pohađa i online, u realnom vremenu, putem Skype platforme.


Na obuku se možeš prijaviti bez obzira na prethodno obrazovanje ili iskustvo, svi su dobrodošli.

Prijavi se

Organizuj svoju budućnost


Za uspešnu karijeru u Knjigovodstvu nije ti potrebno znanje tri jezika, niti fakultetska diploma. Jedino što je potrebno jeste tvoja volja za učenjem i usavršavanjem. A, čim čitaš ove redove, sigurni smo da je imaš.


Pored toga, ovo je jedno od retkih zanimanja za kojim potražnja prevazilazi raspoloživi kadar, pa je sada idealna prilika da zauzmeš svoje mesto u ovoj oblasti i otpočneš građenje budućnosti kakvu želiš za sebe.


Čak i ukoliko ne postaneš deo ACTA tima, znanja koja ćeš steći na ovoj 4-mesečnoj obuci učiniće te konkurentnim stručnjakom na tržištu rada. Takođe, pred tobom je i prilika da dodatno razvijaš svoje ideje i otpočneš sopstveno poslovanje.

Odluči se za jedno od najtraženijih zanimanja i postani stručnjak bez kojeg nijedna firma ne može.

Prijavi se na obuku

Do sada, kroz projekat Obukom do posla, kompanija Poslovna Savršenost je uspešno obučila preko 30.000 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Znanje koje su stekli tokom naših obuka i kurseva, omogućilo je velikom broju njih da se zaposle ili dobiju praksu u različitim oblastima rada. Njihove priče možeš pogledati ovde.

Prijavi se i ostvari čak 50% popusta

Puna cena obuke za Knjigovođu iznosi 17.800 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 8.900 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 6.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 021/300-20-33 ili 060/664-89-64, ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com

Prijavi se na kurs

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti