Start: Mart 2024.

Nauči PHP/backend programiranje i postani kandidat za IT poziciju u kompaniji ApaOne

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa kompanijom ApaOne u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku i pruža šansu za zaposlenje na poziciji PHP Junior programer svima onima koji žele da uče, stvaraju i napreduju u uzbudljivoj IT industriji.

 Prijavi se
PHP programiranje

Izaberi backend programiranje, i otpočni svoju IT karijeru

Ako želiš da kreneš u susret novim iskustvima, usavršavaš se i postaneš vrhunski programer, sada je tvoja prilika da sve to ostvariš.


Odaberi pravu obuku za IT zanimanje po svojoj meri, i stekni PHP znanja i veštine kojima ćeš se ponositi.
PHP je programski jezik koji koriste backend programeri. Njihov posao je da postave dobre osnove sajta ili aplikacije, tako da frontend programer dobije podatke za svoju bazu koju prikazuje krajnjem korisniku bez zastoja i problema. Na programu koji traje 8 meseci, naučićeš kako da to postigneš, a nakon toga – gotovo ceo veb postaje tvoje polje rada.


PHP je jedan od najpopularnijih programskih jezika, koji je kompatibilan sa mnoštvom platformi i servera pa stalno postoji mnogo projekata i kompanija kojima su potrebni upravo PHP programeri. Ako razmišljaš logički i voliš da rešavaš probleme – PHP je sjajna polazna tačka za tebe. Lako se uči, i pomoći će ti da dobro usvojiš programerski način razmišljanja i samopouzdano zakoračiš u IT svet.


Zahvaljujući PHP - u kreirano je preko 70% svih web sajtova. Facebook, Wikipedia, i mnogi drugi koriste PHP kao svoj backend jezik, koji pruža stabilnu osnovu za sve ono što krajnji korisnik vidi i koristi.


Plan i program obuke za PHP pogledaj OVDE.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Pred tobom je jedinstvena prilika: savladaj PHP i odmah zatim zgrabi priliku za posao! I to u brzorastućoj kompaniji ApaOne, rame uz rame sa vrhunskim IT stručnjacima.
Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

O kompaniji ApaOne

ApaOne je kompanija koja je prepoznata kao poželjan poslodavac za mlade talente koji žele da se zaposle i ostvare napredak u inspirativnom i dinamičnom radnom okruženju.


ApaOne se ističe po širokom spektru usluga u oblasti web dizajna, razvoja softvera i efikasnog oglašavanja. U ApaOne, svaki član tima je cenjen i ima ravnopravan status. Kompanija neguje atmosferu timskog rada u kojoj se podstiče kreativnost i inovacije kroz različite perspektive i ideje. Mladim talentima pružaju se brojne mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, podršku u usavršavanju veština i prostor da pokažu svoj puni potencijal.
Kompanija ApaOne ima partnerski pristup prema klijentima, teži zajedničkom uspehu i izgradnji dugoročnih odnosa. Svakom klijentu pridaje se podjednaka važnost, a fokus je na isticanju proizvoda i usluga na najbolji mogući način.

ApaOne pruža podršku klijentima da ostvare svoje ciljeve i ostvare značajan uticaj na svoje ciljno tržište.
U ApaOne su ponosni na saradnju sa obrazovnim institucijama i kompanijama koje podržavaju razvoj mladih talenata. Kroz partnerstva sa Fakultetom za menadžment, Filozofskim fakultetom, Visokom Poslovnom Školom, ApaOne pruža mladima priliku za sticanje praktičnog iskustva i primenu stečenih veština u stvarnom poslovnom okruženju. Kompanija veruje da je praktična obuka ključna za uspešnu karijeru i pruža podršku i mentorstvo mladim talentima.


Rad u kompaniji ApaOne pruža mnogo više od običnog posla - predstavlja priliku da se bude deo nečeg većeg, da se radi na projektima koji imaju stvaran uticaj i da se ostvari profesionalni i lični rast. Radna kultura u ApaOne - u je inspirativna, podržavajuća i nudi brojne mogućnosti za napredak i razvoj.

Kako izgleda proces selekcije u kompaniji ApaOne?

Kompanija Poslovna Savršenost organizuje 8 - mesečnu stručnu edukaciju za poziciju junior PHP developera. Svi polaznici, koji završe obuku, automatski ulaze u proces selekcije. Zaposleni iz kompanije ApaOne rade finalnu selekciju i odabir najboljih. Nakon završene obuke, a u slučaju da ne budeš izabran za poziciju junior php programera u ovoj kompaniji, imaćeš relevantna znanja koja će te učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj IT kompaniji u Srbiji, a i šire.
Program je namenjen svim osobama sa teritorije Novog Sada, Beograda, drugih gradova Srbije i regiona jer je pozicija REMOTE, tj. rad od kuće.

Uplovi u svet IT - ja. Prijavi se odmah.

Za rane prijave 50% popusta

Ukoliko se prijaviš tokom promo perioda, imaš priliku da ovu obuku pohađaš po povlašćenoj ceni. Umesto pune cene od 17.800 dinara/mesečno, obuku možeš dobiti po promo ceni od 8.900 dinara/mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Prijavljivanje je jednostavno. Rezerviši svoje mesto na vreme uplatom rezervacije od 6000 dinara, koja ulazi u ukupnu cenu obuke. Ostatak obuke moguće je platiti na 8 mesečnih rata. Postoji mogućnost plaćanja čekovima ili kreditnim karticama.


Ukoliko su ti potrebne dodatne informacija, slobodno nas kontaktiraj na telefone 011/4082116 ili
061/6648964, ili nam piši na e-mail: info@bizniskursevi.com

Naši koordinatori upisa će ti pružiti sve neophodne informacije i objasniti ceo tok obuke, od prijave do sertifikacije i selekcije. Ako ti je tako lakše I jednostavnije, možeš se prijaviti preko naše online forme. Samo popuni tražene podatke i naši savetnici za IT karijeru će te kontaktirati.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti