Šansa za IT posao: Nauči PHP, Android ili Frontend programiranje i postani kandidat za poziciju u Byteout Software DOO

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa Byteout Software DOO, organizuje obuke za PHP, Android i Frontend programiranje namenjene svima koji žele da uplove u IT svet i postanu deo ove perspektivne i profitabilne sfere.

Izaberi obuku i prijavi se

Šansa za IT posao: Nauči PHP, Android ili Frontend programiranje i postani kandidat za poziciju u Byteout Software DOO

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa Byteout Software DOO, organizuje obuke za PHP, Android i Frontend programiranje namenjene svima koji žele da uplove u IT svet i postanu deo ove perspektivne i profitabilne sfere.

Izaberi obuku i prijavi se

U ČEMU JE FORA?


Sa pojavom pametnih telefona, veštačke inteligencije i virtuelne stvarnosti, jasno je da živimo u dobu tehnoloških inovacija koje transformišu svet. Tako, danas karijera u IT-u podrazumeva rad u brzorastućoj i veoma uzbudljivoj industriji.


Pored toga, u njoj vlada savršena kombinacija za one koji žele da joj se pridruže: postoji velika potražnja za kadrom, a malo stručnjaka. Pritom, pod „stručnjaci” ne mislimo na ljude sa tri fakulteta i svakim programskim jezikom u malom prstu, jer takvi ne postoje.


U stvari, radna mesta u IT-u čekaju sve one sa voljom da uče, napreduju i ostvaruju dostignuća, bez obzira na školske diplome ili prethodno radno iskustvo. Ako si ovde jer želiš da postaneš deo te jedinstvene postavke – na pravom si mestu.

Pred tobom je jedinstvena šansa: savladaj PHP, Android ili Frontend programiranje i iskoristi priliku za posao u domaćoj IT kompaniji Byteout Software DOO.

Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

Byteout Software DOO je domaća kompanija osnovana pre 13 godina sa sedištem u Beogradu. Bavi se razvojem mobilnih i veb aplikacija, a čini je tim talentovanih programera gde se iskustva i znanja rado dele, a sa interesovanjem slušaju novi predlozi i perspektive.


Byteout ekipa kreira i rezultate i uspomene. O rezultatima govori duga lista uspešnih projekata i saradnji; a uspomene stvaraju svakodnevno u prijateljskoj radnoj atmosferi, kao i kada se privremeno presele u toplije krajeve gde uživaju u životu digitalnih nomada!


Pored projekata za klijente, Byteout Software DOO radi i na razvoju sopstvenih softverskih proizvoda, te predstavlja sjajno mesto za sve one koji žele da uče i usavršavaju svoje IT veštine doprinoseći uspehu celog tima.

Stekni i znanje i šansu za IT posao

U saradnji sa Byteout Software DOO, pripremili smo sjajne praktične obuke za neka od najtraženijih IT zanimanja. A nakon kursa za koji se odlučiš – čeka te i šansa za zaposlenje u ovoj kompaniji! Na tebi je samo da odabereš usmerenje koje ti se najviše dopada, a zatim posvećeno učiš i razvijaš svoje ideje.

Ako hoćeš da gotovo ceo net bude tvoje polje rada – PHP programiranje je za tebe. Ovo je jedan od najpopularnijih backend jezika: koristi se na više od 70% svih veb-sajtova, visoko je razvijen i odlično se kombinuje sa mnoštvom drugih kodova, platformi i servera. Sve ovo znači – mnogo radnih mesta i projekata za tebe kao budućeg PHP programera/ku! Ono što PHP takođe čini sjajnom polaznom tačkom, jeste to da se veoma lako uči, pa kada ga savladaš možeš znatno lakše da razumeš druge programske jezike i samopouzdano otpočneš ili dalje usavršavaš svoju IT karijeru.

Plan obuke za PHP pogledaj OVDE

Na kursu za Android programera, imaćeš jedinstvenu priliku da naučiš kako se izrađuju aplikacije za Android uređaje. Zavirićeš u svet iza „ikonica” i nakon obuke ćeš umeti da kreiraš različite vrste aplikacija: za slanje mejlova, pozivanje određenog broja, snimanje zvuka, kreiranje galerije slika… Iako može zvučati izazovno, Android programiranje zapravo važi za zabavnu sferu koja se lako i brzo uči, a omogućava ti veliki broj prilika za rad na domaćem i stranom IT tržištu.

Plan obuke za Android pogledaj OVDE

Obuka za Frontend development je kreirana za sve one koji žele da se rezultati njihovog rada odmah vide; i to bukvalno. Frontend developeri brinu o svemu što možeš da vidiš i uradiš na nekom sajtu. Kada postaneš jedan ili jedna od njih, tvoj glavni fokus će biti na korisnicima sajta: da brzo pronađu ono što ih zanima, jednostavno izvrše kupovinu, prijavu, ili bilo šta treće. Ovo kreativno i izazovno zanimanje je sve traženije, pa sa veštinama koje ćeš steći na ovom kursu, i uz želju za napredovanjem – imaš čitav niz mogućnosti za zaposlenje ili samostalan rad ispred sebe.

Plan obuke Frontend pogledaj OVDE

Odaberi svoj put u IT i prijavi se odmah

Pred tobom je prilika da otpočneš građenje svoje uspešne karijerne priče, i to u najprofitabilnijoj industriji.


Byteout Software DOO otvara vrata ljudima svih usmerenja i nivoa obrazovanja, koji su spremni da uče, usvajaju znanja i koji prepoznaju da je za uspeh neophodan kontinuirani rad i zalaganje. Odmah nakon završene obuke za PHP programera, Android programera ili Frontend developera automatski ulaziš u proces selekcije u ovoj kompaniji, i postaješ kandidat za otvorene juniorske pozicije.*

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za PHP programera, Android programera i Frontend developera. Zaduženi za selekciju kadrova u Byteout Software DOO, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuke za PHP programera, Android programera i Frontend developera počinju tokom decembra 2022. godine. Održavaće se dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, tokom 9 meseci (za PHP programera) i 6 meseci (za Android programera i za Frontend developera).


Nastava se izvodi online putem Skajpa, uživo. To znači da možeš da pratiš časove sa kojeg god mesta želiš, aktivno učestvuješ – razgovaraš sa predavačem i kolegama, i odmah dobiješ korisne smernice i savete.

PREDAVAČI

Tamara Žuvela je predavač na kursu Android. Diplomirala je inženjerstvo informacionih tehnologija na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu,a potom školovanje nastavlja na master studijama smera inženjerstva informacionih sistema. Nakon završenih osnovnih studija zaposlila se kao saradnik u nastavi na fakultetu tehničkih nauka u Novom sadu, gde drži vežbe na predmetima iz mobilnih informacionih tehnologija, web tehnologija i osnova programiranja u C i C# programskom jeziku.

Marko Bojkić, predavač na kursu za Frontend Angular programiranje, po struci master inženjer informacionih sistema, trenutno radi kao software developer u Novom Sadu. U IT industriji je aktivno već godinama, primarno u Web development-u. Takođe, iza sebe poseduje i četvorogodišnje iskustvo u predavanju, kao asistent na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Pored rada na fakultetu, predavao je i nekoliko kurseva, takođe u oblasti programiranja. Smatra da je od ključne važnosti za grupu napraviti dobru atmosferu i dobre međuljudske odnose, jer će samim tim proces učenja i rada teći mnogo brže.

Sara Lazarević je diplomirani inženjer informacionih tehnologija i master student na Fakultetu tehničkih nauka. Software developer u kompaniji ICodeFactory, usmerena na razvoj web sistema kroz ASP.NET, React i Angular. Oduvek sam volela predavački posao i zbog toga se ni trenutka nisam dvoumila da postanem i saradnik u nastavi na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i prenesem sva svoja iskstva na buduće inženjere.

Nikola Dimitrijević je predavač na obuci za PHP programera. Nikola se u svet programiranja upustio 2013. godine kroz razvoj konzolnih aplikacija u programskom jeziku C++. Ubrzo je prešao na razvoj grafičkih desktop aplikacija u programskom jeziku C#. Zatim je nastavio sa izučavanjem programskog jezika Java i učenjem web dizajna, Angular js frejmvorka kao i Jave na webu i MY SQL baza podataka. Danas se pretežno bavi administrativnim funkcionalnostima web sajtova povezanih sa bazama podataka i programiranjem web shopova pomocu Jave i PHP-a.

Sofija Đorđević je predavač na kursu Android. Sofija je prošle godine završila osnovne akademske studije na smeru inženjerstvo informacionih sistema, na fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i stekla diplomu inženjera informacionih tehnologija. Nakon diplomiranja zaposlila se kao saradnik u nastavi na fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, gde drži vežbe na predmetima iz osnova programiranja u C i C# programskomjeziku, web tehnologija i mobilne informacione tehnologija. Pored toga, trenutno i studira na master studijama smera inženjerstva informacionih sistema.

ŠTA NAKON OBUKE?


IT industrija godinama važi za najunosniju oblast rada i sasvim je sigurno da će tako biti i u decenijama koje su pred nama. Imajući to u vidu, kao i činjenicu da ulazak u svet programiranja znači otvaranje bezbroj mogućnosti za profesionalni i lični rast – vreme je da se odvažiš i investiraš u znanje kojim ćeš se ponositi.


Nakon završene obuke, a u slučaju da se ne zaposliš u Byteout Software DOO, imaćeš relevantna znanja koja će te učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj IT firmi ili kompaniji sa razvijenim IT sektorom. Takođe, možeš se odlučiti i za freelance karijeru, na domaćem ili stranom tržištu.

Donesi najbolju odluku za sebe: odaberi obuku koja će ti pružiti vrhunske veštine i u decembru otpočni svoju IT priču.

Do sada, kompanija Poslovna savršenost, kroz projekat Obukom do posla i uz saradnju sa brojnim firmama, uspešno je obučila i omogućila zaposlenje za preko 250 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Njihove priče možeš pogledati ovde.

Rezerviši svoje mesto na vreme

Iskoristi priliku da stekneš traženo znanje i odmah zatim šansu za posao. Sada, sa čak 50% popusta!


Puna cena obuke za poziciju PHP programer/ Android programer/ Frontend developer iznosi 21.360 rsd mesečno. Ako se prijaviš dok traje promo period ostvaruješ popust od 50%. Cena sa popustom iznosi 10.680 dinara mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Prijavi se pozivom na broj 061 66 48 964 ili 011 40 82 116, piši nam na mail info@bizniskursevi.com ili popuni online formular u nastavku.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti