Početak obuke - 18. maj 2023.

Završi obuku za Payroll officera (referenta za obračun zarada) i odmah postani kandidat za poziciju u kompaniji “Knjiški moljac

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa kompanijom Knjiški moljac, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje praktičnu obuku za poziciju saradnika za obračun zarada, nakon koje te očekuje mogućnost zaposlenja.

Prijavi se na obuku

Zašto je dobro da postaneš referent za obračun zarada


Potražnja za stručnjacima iz ove oblasti stalno raste, pa se ovo zanimanje nalazi u top 5 HR zanimanja u Srbiji. U oglasima za posao sve češće ćeš nailaziti na pozicije kao što su referent za obračun zarada, stručni saradnik za obračun zarada i honorara, payroll officer ili payroll specialist.

Svaka ozbiljna agencija, firma, kompanija danas ima u svom timu stručnu osobu koja ima apsolutni uvid u primanja zaposlenih, njihova isplaćivanja, bolovanje, slobodne dane, dodatna zalaganja, bonuse i sve tehničke detalje vezane za njihovu zaradu.

Takođe, sve je veći broj otvaranja samostalnih agencija za obračun plata zaposlenih u drugim kompanijama, pa za one koji planiraju ulazak u “preduzetničke vode” ovo je odlična prilika. Kompanije su prepoznale značaj ove pozicije, budući da je neophodno da se samo jedna osoba bavi time i da drži u apsolutnoj tajnosti sve informacije vezane za svoj posao.

Ako se osećaš spremno da postaneš baš ta osoba, i da svojim znanjem i veštinama doprinosiš uspesima brojnih firmi - posao saradnika za obračun zarada je za tebe. Za uspešnu karijeru u oblasti payrolla, odnosno obračuna zarada, nije ti potrebno znanje dva svetska jezika, niti fakultetska diploma. Jedino što ti je potrebno jeste tvoja volja za učenjem i usavršavanjem.

Pored toga, ovo je jedno od retkih zanimanja za kojim potražnja prevazilazi raspoloživi kadar, pa je sada idealna prilika da zauzmeš svoje mesto u ovoj oblasti i otpočneš građenje budućnosti kakvu želiš za sebe.


Čak i ukoliko ne postaneš deo tima kompanije “Knjiški moljac”, znanja koja ćeš steći na ovoj 3-mesečnoj obuci učiniće te konkurentnim stručnjakom na tržištu rada.

 

Odluči se za jedno od najtraženijih HR zanimanja i postani stručnjak bez kojeg nijedna firma ne može.

Prijavi se sada

O kompaniji Knjiški Moljac

Kompanija “Knjiški moljac” je jedna od najpoznatijih knjigovodstevih i finansijskih kompanija na našim prostorima. Njihova ekspertiza rada jesu i prava zaposlenih, obračun zarada, naknada zarada, bonusa na zarade, popunjavanje svih vrsta dokumentacije vezane za Poresku upravu, rad u Centralnom registru i dr.


Knjigovodstvena agencija “Knjiški moljac” osnovana je 2012. godine. O sposobnosti i znanju njihovog tima svedoči preko 250 klijenata koji su im do sada ukazali poverenje i svoje finansijsko poslovanje stavili u njihove ruke.


Osim stručnosti, tim kompanije “Knjiški moljac” odlikuje i vrhunska uslužnost, sa posebnim akcentom na brigu o klijentu. Kompanija Knjiški moljac je prijatno mesto za rad, zaposleni rade u ugodnoj radnoj atmosferi I imaju punu podršku u svom radu i od nadređenih i od kolega.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za poziciju Payroll officera počinje 18. maja 2023. godine, a održavaće se jednom nedeljno, po tri sata. Obuka traje 3 meseca. Plan i program rada prilagođen je kako apsolutnim početnicima, tako i ljudima koji su imali dodira sa ovom sferom.

Detaljan plan i program obuke pogledaj OVDE


Ovaj edukativni program namenjen je svim osobama sa teritorije Beograda. Obuku mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije, kako bi stekli zvanje Payroll officera, koje otvara brojne mogućnosti na domaćem tržištu rada. Ili se možda preselili u Beograd radi zaposlenja u jednoj od najperspektivnijih knjigovodstvenih agencija u Srbiji.


Nakon završene tromesečne obuke, a u slučaju da ne budeš izabran/a za poziciju Payroll officera u
ovoj agenciji, imaćeš relevantna znanja koja će te učiniti poželjnim kandidatom na tržištu rada u Srbiji.

Po završetku obuke bićeš osposobljen/a da:

  • Znaš koji oblik rada da u određenim okolnostima primeniš (radni odnos, van radnog odnosa)
  • Izvršiš prijavu na osiguranje, ako je ona potrebna
  • Izvršiš odjavu sa osiguranja
  • Izvršiš obračun zarade, odnosno drugog primanja, prema obliku angažovanja
  • Obračunaš propisane poreze i doprinose
  • Da znaš sve o elektronskoj poreskoj prijavi
  • Da znaš koja je to neophodna evidencija o obračunatoj zaradi
  • Da se upoznaš sa rokovima obračuna i isplate zarade i drugim bitnim pitanjima
  • Da se upoznaš sa listingom Poreske uprave, zahtevima prema Poreskoj upravi (godišnji porez na dohodak građana, ZIG obrazac, obrazac za preknjiženje i sl.)

Prijavi se i ostvari čak 50% popusta

Puna cena obuke za Payroll officera iznosi 18.980 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 9.490 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Za sve dodatne informacije možeš nas pozvati na telefone: 011/40-82-116 ili 061/664-89-64, ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com

Prijavi se na obuku

Iskoristi priliku i uhvati prvi talas razvoja ovih pozicija na tržištu rada i zaposli se kao jedan od retkih stručnjaka. Potreba za znalcima u ovom poslu je velika, a još uvek ih nema ni blizu dovoljno da popune neophodna mesta.

Prijavi se na obuku

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti