Zaboravite na nezadovoljne kupce uz online chat officer-a

Danas je online chat na sajtu sve popularniji način komunikacije. Ljudima je lakše da direktno na sajtu pitaju šta žele, nego da traže broj telefona ili e-mail pa tek onda da vas kontaktiraju. Zato, ako želite da pridobijete kupce ili klijente i unapredite poslovanje vaše firme – potrebno je da sledite ovaj trend.

Za to vam je potrebna osoba – online chat officer, koja je obučena za rad u live chat platformi i koja zna da:

  • Piše tačne i precizne odgovore,
  • Privuče posetioce sajta da kupe određeni proizvod ili uslugu,
  • Ostvari jaku povezanost između brenda i posetilaca sajta,
  • Zainteresuje kupce/ klijente da se zadrže na sajtu i vrate ponovo.

Odlična stvar je što ne morate da zaposlite nekog novog, već možete da osposobite jednog ili više vaših zaposlenih za poziciju online chat officer. I to veoma lako uz našu praktičnu obuku.

Evo zašto je online chat officer trening baš za vas

Uspešan online chat officer može da postane neko od vaših zaposlenih. Osoba koja već odlično poznaje vaše proizvode ili usluge, a takođe poseduje i dobre pregovaračke i prodajne veštine.

Obuku drže pioniri online chat-a u Srbiji, koji iza sebe imaju ogromno iskustvo u ovoj oblasti. Tako da će vaši zaposleni imati priliku da uče na primerima iz prakse i dobiju pregršt korisnih saveta. Tako će, odmah nakon kursa, moći da primene naučeno u poslu i učine vaše klijente 100% zadovoljnim.

online chat officer kurs za firme

Ulaganje u zaposlene se višestruko isplati

Obuku za poziciju online chat officer-a za vaše radnike možemo, u dogovoru sa vama, organizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za dodatne informacije u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas pozvati na brojeve 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.