Zašto postoji sve veća potreba za stručnim organizatorom događaja?

Zahtevi tržišta su takvi da firme jednostavno ne mogu da prežive bez pametne marketinške strategije. Više nije dovoljno samo ponuditi usluge ili proizvode. Morate se odvojiti od konkurencije, privući pažnju klijenata i nekako se povezati sa njima da biste dobili njihovo poverenje.

Moderna tehnologija podigla je komunikaciju na jedan viši nivo. Međutim, dobre stare metode i dalje daju najbolje rezultate. Govorimo o komunikaciji “oči u oči”.

Razne konferencije, sajmovi, rođendani i druge manifestacije su takođe odličan i efikasan način da se predstavite svojim klijentima, da upoznate nove saradnike, steknete poslovne prijatelje i promovišete Vaše usluge i proizvode. Oči u oči, na licu mesta.

Organizacija raznih promotivnih i poslovnih događaja nije nešto što je namenjeno samo velikim firmama. Sve češće se i male firme opredeljuju za ovaj vid promocije, jer očigledno donosi rezultate. Jedina razlika (ako je ima) može se odnositi na budžet kojim ove firme raspolažu pri organizaciji događaja.

Kako organizacija događaja može doprineti Vašoj firmi?

Videvši korist u održavanju različitih događaja, mnoga preduzeća unajmljuju agencije specijalizovane za event menadžment koje svoje usluge skupo naplaćuju. Ostale, u želji da uštede, organizaciju prepuštaju svojim zaposlenima koji nemaju znanje potrebno za uspešnu realizaciju.

Možda deluje jednostavno, ali organizacija događaja iziskuje ozbiljan rad i planiranje do najsitnijih detalja, a sve u sklopu predviđenog budžeta. Nije ni čudo što se takve usluge dobro naplaćuju.

Međutim, ukoliko obučite nekog od svojih zaposlenih za posao event menadžera, moći ćete da organizujete uspešne događaje, a da pritom ne potrošite mnogo novca. Jednokratnim ulaganjem u obuku svog zaposlenog izbeći ćete rasipanje novca na agencije, a dobićete isti rezultat.

Agencija Poslovna savršenost organizuje specijalističku obuku za posao event menadžera.

Obuka za event menadžera traje 2 meseca. Časovi od po 90 minuta održavaju se 2 puta sedmično u terminima van Vašeg radnog vremena. Obuka se realizuje u malim grupama (5-10 ljudi), tako da predavač ima priliku da se posveti svakom polazniku. Osim toga, predavač je dostupan i van nastave za bilo kakve konsultacije i pomoć.

Evo šta će Vaš radnik naučiti na kursu za planiranje događaja:

  • značaj organizacije događaja i načini primene na konkretno Vaš biznis
  • tehnike planiranja događaja
  • budžetiranje, finansiranje i sponzorisanje događaja
  • upravljanje vremenom (time management)
  • planiranje i sprovođenje marketing i PR kampanja koje prate događaj
  • sistem ocenjivanja uspešnosti događaja

Osim toga, razvojem ovih organizacionih veština, Vaš zaposleni će biti produktivniji i efikasniji u radu inače. Dobićete sposobnog radnika na kog možete da računate.

Obuka za organizatora događaja za firme

Pomoć profesionalnog event menadžera

Nastavu drži profesionalni event menadžer, sa rezimeom punim uspešno organizovanih događaja. Zato je naš program fokusiran na praktično učenje i realne primere iz poslovnog sveta. To znači da će Vaš radnik odmah moći u praksi da primeni sve što nauči na obuci

Svaki polaznik ima obezbeđen računar, kao i prateću literaturu i opremu. Po završetku kursa, Vaš radnik će imati zadatak da samostalno organizuje jedan celokupni događaj, tako da ćete dobiti potpuno obučenog event menadžera.

Iskoristite akcijsku cenu event kursa

 

Puna cena event kursa je 220 eura/mesečno. Prijavom do 15.07.2018. dobijate 50% popusta i cenu od 110 eura/mesečno. Prijavite se pozivom na broj 011 40 82 117 ili nam pišite na mejl info@bizniskursevi.com