Početak obuke - 6. jun 2023.

Dupla šansa za posao

Završi obuku za knjigovodstvo i dobićeš jedinstvenu priliku da postaneš kandidat/kinja za pozicije junior knjigovođe u Agenciji “Knjiški Moljac” , jednoj od najpoznatijih i najkredibilnijih knjigovodstvenih agencija iz Beograda i renomiranoj firmi Korekt company, lideru u oblasti ispitivanja, odgušenja i sanacije svih vrsta cevovoda.

Prijavi se na obuku

U ČEMU JE CAKA?


Knjigovodstvena agencija “Knjiški moljac” je sajber knjigovodstvena agencija, posebno prilagođena tzv. “malim biznisima” i IT kompanijama, ali i firmama koje se bave i drugim delatnostima. Zaposleni u ovoj knjigovodstvenoj agenciji neprestano prate i najsitnije detalje vezane za propise, promene propisa, kao i njihovu primenu.

Knjigovodstvena agencija “Knjiški moljac” osnovana je 2012. godine. O sposobnosti i znanju njihovog tima svedoči preko 250 klijenata koji su im do sada ukazali poverenje i svoje finansijsko poslovanje stavili u njihove ruke.

Tim knjigovodstvene agencije “Knjiški moljac” odlikuje vrhunska stručnost, uslužnost, tačnost, sa posebnim akcentom na brigu o klijentu. Zaposleni uživaju u svom poslu, rade u prijatnom okruženju punom podrške i uvek su voljni da prihvate nove juniore koje će obučiti za ovaj posao, kako bi se svi zajedno razvijali i širili svoj tim.

Korekt company je kompanija osnovana 1991. godine i nakon pune tri decenije iskustva predstavlja renomiranu firmu, lidera u svojim oblastima, sa velikim iskustvom. U pitanju je dinamična kompanija, koja na tržište Srbije i regiona permanentno donosi najnovije tehnologije i gradi i razvija tim stručnih, posvećenih i zadovoljnih zaposlenih.

Kako dobiti poslovna znanja i sertifikat za ovaj visoko tražen posao?

Želiš li da na jednom mestu preuzmeš sve knjigovodstvene veštine i znanja od vođenja finansijskog knjigovodstva, obračuna zarada, blagajne, osnovnih sredstva, izrade zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava do izrade završnog računa ... i još mnogo toga?


Obrazovna kompanija Poslovna savršenost obučava polaznike po najnaprednijem 4-mesečnom edukativnom programu za posao junior knjigovođe. Naš cilj je jednostavan: da vam omogućimo profitabilnu karijeru u oblasti knjigovodstva i finansija.

Zašto je ovo dupla šansa za posao?

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa knjigovodstvenom agencijom "Knjiški moljac", u okviru projekta Obukom do posla, organizuje 4–mesečnu praktičnu obuku za poziciju Junior knjigovođe nakon koje te očekuje mogućnost zaposlenja. I to nije sve! Ukoliko ne budeš baš ti odabran za poziciju u agenciji "Knjiški moljac", ne očajavaj. Našim partnerima, kompaniji Korekt company takođe je potreban Junior knjigovođa, tako da dobijaš još jednu priliku.

Edukativna kompanija “Poslovna savršenost” je za svojih 11 godina rada obučila 1629 polaznika za knjigvodstveni posao (835 u edukativnom centru Beograd i 794 polaznika u edukativom centru Novi Sad).

Na obuku se možeš prijaviti bez obzira na prethodno obrazovanje ili iskustvo, svi su dobrodošli. Ne postoje starosna ili druga ograničenja.


Svi polaznici obuke za knjigovodstvo, automatski ulaze u proces selekcije za posao junior knjigovođe u knjigovodstvenoj agenciji “Knjiški moljac” i kompaniji Korekt company.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za poziciju Junior knjigovođa počinje 6. juna 2023. godine, a održavaće se dva puta nedeljno, po sat i po vremena, ONLINE. Obuka traje 4 meseca. Plan i program rada prilagođen je kako apsolutnim početnicima, tako i ljudima koji su imali dodira sa knjigovodstvenom sferom, sve sa idejom da nakon završene obuke polaznike/ce pripremi za konkurisanje na poziciju u ovoj perspektivnoj knjigovodstvenoj agenciji.


Obuka se održava putem najpoznatije platforme za daljinsko učenje - Skype, uživo. Dakle, svakog momenta možeš da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, i da u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.


Ovaj edukativni program namenjen je svim osobama sa teritorije Beograda. Obuku mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije, kako bi stekli zvanje Junior knjigovođa, koje otvara brojne mogućnosti na domaćem tržištu rada. Ili se možda preselili u Beograd radi zaposlenja u jednoj od najperspektivnijih knjigovodstvenih agencija u Srbiji.


Nakon završene četvoromesečne obuke, a u slučaju da ne budeš izabran/a za poziciju junior knjigovođe u
ovoj agenciji, imaćeš relevantna znanja koja će te učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj knjigovodstvenoj agenciji u Srbiji.

Da saznaš sve o edukativnom i selekcionom procesu pozovi 0114082116, 0616648964 ili 069671084 svakog radnog dana od 10 do 17h ili nam piši na info@bizniskursevi.com.

DETALJAN PLAN I PROGRAM OBUKE POGLEDAJ OVDE

O predavaču

Tatjana Vit

Tatjana je diplomirani ekonomista sa licencom samostalnog računovođe izdatom od strane Saveza računovođa i revizora Srbije. Zavidno iskustvo u oblasti finansija i računovodstva stekla je tokom dvadesetogodišnjeg rada obavljajući sve računovodstve poslove, od finansijskog knjigovođe – kontiste do šefa računovodstva, u velikoj kompaniji sa 1300 zaposlenih. Kontiranje poslovnih događaja, kalkulacije i obračuni, poresko računovodstvo, izrada godišnjeg računa, izrada programa poslovanja i još mnogo toga, su oblasti iz kojih svoje znanje i iskustvo kao predavač prenosi na polaznike kursa. Njene obuke u okviru škole “Obuke i kursevi” od 2017. godine do danas prošlo je više stotina zadovoljnih polaznika. Kao profesionalni računovođa, usavršavala se i pohađala je brojne seminare i simpozijume iz ove oblasti kao vid kontinuirane edukacije koju zahteva ovako dinamična profesija. Pored svih nabrojanih ekonomsko-finansijskih poslova tokom više od dve decenije duge karijere oprobala se i na mestu šefa nabavke, a za ovaj vrlo dinamičan posao su je kvalifikovali prvenstveno izuzetne veštine komunikacije i iskustvo u timskom radu gde se ističe kao vođa tima.

Rezerviši svoje mesto na vreme

Puna cena obuke za knjigovođu iznosi 18.000 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promotivnog perioda dobijaš kurs po ceni od 8.990 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.500 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Sve što treba da uradiš, ako si iz Beograda, je da dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Beogradu, u ulicu Lomina 48/1, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Novog Sada i okoline, upis se može završiti dolaskom do ulice Pavla Papa 1/IIsp, a za polaznike iz drugih gradova Srbije i regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 0114082116, 0616648964 ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

Prijavi se na kurs

Odaberi da budeš najbolji među najtraženijima - postani knjigovođa


Ogromna potražnja, dobra plata, mogućnost da radiš samostalno… samo su neki od razloga zašto je dobro da se odlučiš za ovaj posao.

Prijavi se na obuku

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti