Prilika kakva se na našim prostorima retko sreće

Završi obuku za Junior Project Menadžera i pokreni svoju karijeru!

Prijavi se na obuku

Prilika kakva se na našim prostorima retko sreće

Završi obuku za Junior Project Menadžera i pokreni svoju karijeru!

Prijavi se na obuku

Holandska kompanija MSI ACI i kompanija Poslovna savršenost, po četvrti put, pokreću projekat „Obukom do posla“, jer je ova perspektivna kompanija ponovo u potrazi za junior project menadžerima koji će proširiti njihov tim i nastaviti da napreduju sa njima.

Srpsko predstavništvo ove uspešne holandske kompanije otvoreno je pre 3 godine u Srbiji, a naša obrazovna kompanija je obučila i zaposlila do sada čak 11 osoba koje posluju u okviru MSI ACI grupacije i koje ostvaruju toliko dobre rezultate da im je potrebno još ljudi.

MSI–ACI je globalna kompanija koja uspešno posluje već 35 godina u oblasti istraživanja tržišta. Njihov tim čine iskusni profesionalci, konsultanti, istraživači, tehničko osoblje..., koji kombinuju najbolja tehnološka i softverska rešenja, kako bi prikupili najkvalitetnije podatke sa tržišta za potrebe različitih industrija.


Kompanija MSI–ACI radi širom sveta i ima svoje kancelarije u Amsterdamu, Filadelfiji, Sijetlu i Beogradu. Njihove glavne tehnike rada su: istraživački paneli, onlajn zajednice za istraživanje tržišta, rad u tehnologiji FlexTrack, studije segmentacije...

Dobrodošli su svi, bez obzira na prethodno radno iskustvo

Sada i ti imaš priliku da se pridružiš ovoj kompaniji, jer ni tebi, kao ni tvojim prethodnicima koji su se zaposlili u predstavništvu ove kompanije u Beogradu, nije neophodno nikakvo prethodno iskustvo i znanje, već samo volja za usavršavanjem, spremnost za rad i posvećenost zajedničkim ciljevima.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da završiš specijalizovanu obuku za junior project menadžera i naučiš rad u jednom od najpoznatijih statističkih softvera – SPSS.


SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) je statistički softverski paket koji je razvila kompanija IBM za upravljanje podacima, naprednu analitiku, multivarijacionu analizu i poslovnu inteligenciju.


Nakon završene obuke svi polaznici ulaze automatski u proces selekcije koji preuzima HR sektor ove holandske kompanije. Da saznate sve o edukativnom i selekcionom procesu pozovite 0114082116, 0616648964 ili 069671084.

Načini prvi korak - prijavi se odmah

Čime se bavi Junior Project Manager u kompaniji MSI ACI?

Posao menadžera projekta je jedan od trenutno najisplativijih na tržištu, budući da su veštine ovih stručnjaka potrebne širom sveta i u gotovo svim industrijama. U ovoj kompaniji, posao juniora usmeren je na istraživanje tržišta, analizu podataka i izveštavanje na osnovu prikupljenih informacija. Sa ovim znanjem možeš da postaneš kandidat za pozicije u različitim industrijama – istraživanje tržišta, prodaja, upravljanje projektima, marketing, prehrambena industrija…


Zbog povećanog obima posla, kompanija MSI–ACI sada širi svoj tim, pa smo baš iz tog razloga u saradnji sa njima kreirali specijalizovani kurs za poziciju junior project managera koji će trajati 4 meseca (16 nedelja, 64 školska časa) i na kojem će se kandidati detaljno upoznati sa procesom statističke obrade podataka, SPSS softverskim sistemom i tehnikama analize, istraživanja i izveštavanja.


Tim u Beogradu koji pokriva naše tržište i Evropu je progresivan, dinamičan, kreativan i pre svega zabavan, pa tako ko se jednom pridruži, jednostavno ne želi da menja ovog poslodavca.

Do sada, kompanija Poslovna Savršenost, kroz projekat „Obukom do posla uspešno je obučila i zaposlila preko 550 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Neke od njihovih priča možete pogledati KLIKOM na ovaj LINK.
Konkretno ovaj projekat, u saradnji sa kompanijom MSI ACI organizujemo po četvrti put nakon 3 uspešno završena ciklusa i 11 zaposlenih ljudi. Vaše potencijalne buduće kolege mogu da vam ispričaju svoje iskustvo iz prve ruke.

Ovaj edukativni program namenjen je svim osobama sa teritorije Beograda. Obuku mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje Junior project menadžera, koje otvara brojne mogućnosti na domaćem i inostranom tržištu rada. Ili se možda preselili u Beograd radi zaposlenja u perspektivnoj holandskoj kompaniji MSI-ACI.

Plan i program obuke

Plan i program rada prilagođen je kako potpunim početnicima, tako i onima koji imaju iskustvo u bilo kojoj drugoj oblasti. Stoga je ovo idealna šansa za početak karijere, ali i za dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju.


Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog trenutka možeš da razgovaraš sa predavačem i drugim polaznicima, i dobiješ korisne odgovore i smernice. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.


Predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.


Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 011/40-82-116; 061/66-48-964.


Više o planu i programu obuke pogledaj OVDE

PREDAVAČ

Nikola Mirilović

Nikola je osnovne i master studije psihologije završio na Filozofskom fakultetu u Beogradu, nakon čega je stekao zvanje master psiholog. Svoje analitičke i istraživačke kompetencije nastavio je da stiče na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u sklopu doktorskih akademskih studija. Predavačko iskustvo počeo je da stiče još tokom studija, kada je bio demonstrator – saradnik u nastavi na Filozofskom fakultetu i Fakultetu bezbednosti u Beogradu. Program SPSS koristi za obradu podataka u marketinške, korporativne i naučno – istraživačke svrhe.

Obuka za junior project menadžera počinje tokom decembra 2022, i trajaće 16 nedelja. Predavanja su jednom nedeljno po 3h u ranim večernjim časovima.


Za tačne termine, pozovite 011/40-82-116; 061/66-48-964

Snosiš samo 1/3 ukupnih troškova obuke

Puna cena obuke za junior project menadžera iznosi 32.400 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda učestvuješ u finasiranju samo 1/3 vrednosti obuke, tj. plaćaš 10.800 dinara/mesečno, dok preostale 2/3 vrednosti obuke finansiraju kompanija MSI-ACI i obrazovna agencija “Poslovna savršenost”.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke, tj. prvu ratu obuke).
Omogućeno je i plaćanje čekovima građana na 6 i više mesečnih rata, u dogovoru sa koordinatorima upisa.


Sve što je potrebno da uradiš, ako si iz Beograda, je da dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Beogradu, u ulici Lomina 48/1, doneseš svoju radnu biografiju, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Novog Sada i okoline, upis se može završiti dolaskom do ulice Pavla Papa 1/IIsp, a za polaznike iz drugih gradova Srbije i regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na 0114082116, 0616648964, 069671084 ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com. Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti