Obuka za Gugl oglašavanje – osvojite Gugl odmah

Gugl oglasi predstavljaju, do sada, najsavršeniji sistem online oglašavanja. Njihova savršenost se ogleda u tome što dopirete do kupca tačno u momentu kad je spreman na kupovinu, ni pre ni kasnije. A to garantuje duplo veću mogućnost da do prodaje zaista i dođe.

Gugl oglasi funkcionišu po principu zadovoljavanja potreba ljudi koje oni jasno iskazaju na internetu. Sve što neko traži na Guglu, sigurno će i naći. Gugl će se pobrinuti da mu ispostavi najbolje odgovore na njegove potrebe. A Gugl oglasi će se dodatno pobrinuti da prvi odgovor koji internet korisnik vidi – bude baš vaša firma. 

Evo u čemu je tajna uspeha Google oglasa

Uzmimo za primer školu stranih jezika. Osoba koja je zainteresovana za kurs engleskog jezika pokušava da o njemu nađe informacije na internetu. Gugl na osnovu iskazanog ineteresovanja korisnika, izbacuje listu škola koje nude kurseve engleskog jezika.

Na 1. strani prikazaće 20 rezultata. A korisnik uglavnom ni ne dođe do kraja strane, jer je već na početku našao šta mu treba. E taj početak strane, to pobedničko 1. mesto, uvek je rezervisano za Gugl oglase. To znači, ne postoji šansa da vas klijenti omaše.

Za vašu firmu i zaposlene organizujemo trening Gugl oglašavanja. Cilj treninga je da imate u timu Google Ads stručnjaka koji će znati da pokrene, vodi i uspešno meri rezultate Gugl kampanje. Bićete jedni od retkih koji u svom timu imaju tako cenjenog stručnjaka i ne plaćaju gomilu para agencijama i frilenserima. 

Google Ads obuka za vaše zaposlene

Neka vaš zaposleni nauči Google reklamiranje – a vaš sajt zauzme 1. mesto na Guglu

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo organizovati:

Takođe, možemo za vas da realizujemo i ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kadra za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sve dodatne informacije u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.