Zahtevi klijenata za konsultacijama u procesu primene GDPR odredbi su sve brojniji.

Saznajte kako da odgovorite na njih

 

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti je na snazi od 2019. godine, a i dalje je mali broj pravnika na teritoriji Srbije obučen kako da ove odredbe primeni u različitim industrijama.

U saradnji sa advokatom Draganom Milićem, osnivačem advokatske kancelarije “Milić” i stručnjakom za zaštitu podataka o ličnosti, pravo interneta, pravo intelektualne svojine, medija i IT pravo, organizujemo dvodnevni seminar koji će se baviti upravo ovom temom.

Seminar se održava u hotelu Borkovac, 2. i 3. juna. Događaj je koncipiran kao dvodnevni trening, ali uzavisnosti od dosadašnjeg poznavanja GDPR odredbi i potreba kompanije, možete kupiti i jednodnevne, ali i dvodnevne kotizacije.

U slučaju kupovine dvodnevne kotizacije, agencija Poslovna Savršenost snosi troškove smeštaja u hotelu Borkovac, na bazi polu pansiona. Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti, kao i za rane prijave, pa nas pozovite na brojeve 0114092613 i 0606648967 kako bismo vam dali dodatne informacije.

Prvog dana gospodin Milić će pokriti osnove Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, nakon čega će, u skladu sa propisanim epidemiološkim merama biti organizovano i neformalno druženje, kako biste se upoznali sa kolegama iz struke i razmenili iskustva.

Drugog dana ćete biti u prilici da čujete kako se konkretno Zakon o zaštiti podataka o ličnosti odnosi na marketing i potrebe internet prodavnica, ali i na obradu podataka o ličnosti zaposlenih.

O svim dodatnim informacijama, planu i programu seminara, kao i cenama, možete se informisati na našem sajtu, a naš tim je u svakom trenutku na raspolaganju za sva dodatna pitanja, na brojevima telefona 0114092613 i 0606648967.

    Ime i prezime:

    Kontakt telefon:

    E-mail adresa:

    Kompanija:

    Broj kotizacija: