Pošaljite zaposlenog na obuku za finansijskog analitičara i vodite firmu bez rizika

Ako ste vlasnik preduzeća ili menadžer, onda sigurno znate koliko su neprocenjivi finansijski izveštaji. Ti dokumenti koji otkrivaju jače i slabije strane Vaše firme i sadrže odgovore na pitanja kako povećati zaradu i vrednost na tržištu, kako pametno investirati.

Ipak, finansijske izveštaje ne može da piše bilo ko, niti je svaki zaposleni u stanju da protumači sve te značajne brojke i podatke. Pošto su finansije jezik biznisa, svakoj firmi – bilo maloj ili velikoj – potreban je neko ko tečno i bez greške govori taj jezik. A to je finansijski analitičar.

Zašto je posao finansijskog analitičara toliko važan?

Gledanjem u prošlost i sadašnjost Vašeg poslovanja, analitičar uspeva da predvidi budućnost koja čeka Vašu firmu. Kako da smanjite gubitke, povećate zaradu, kako da uštedite, u koju oblast da uložite, šra radi konkurencija i kako da je preteknete…

Finansijski analitičar detaljno proučava Vaše finansijske podatke i ujedno traga za pokazateljima iz šire oblasti Vašeg poslovanja. Na kraju isporučuje informacije potrebne za donošenje ključnih odluka radi dobrog zdravlja i uspeha Vašeg preduzeća. A ko još ne želi da završi godinu pozitivnim bilansom?

Ako nemate finansijskog analitičara, ili ste dosad plaćali stručnjake iz specijalizovanih agencija, predlažemo Vam izvrsno rešenje kako da uštedite novac, a istovremeno dobijete potpuno osposobljenog analitičara koji će raditi samo za Vas i u interesu Vaše firme. Moguće je, a evo i kako.

Agencija “Poslovna savršenost” organizuje u centru Beograda 3 vrste biznis kurseva za finansijske analitičare, Vaše je samo da odaberete koji je za Vašu firmu najkorisniji. Tu su: inhouse kursevi koji se odvijaju u Vašim prostorijama; personalna obuka tipa 1 na 1, i grupni kursevi od 5-10 ljudi po grupi (o ovom kursu je reč u daljem tekstu).

Razumite moć brojki u finansijskoj analizi

04042019-financial-analysis

Dobar finansijski analitičar se postaje, a ne rađa takav. Sve što je potrebno za sticanje ove laskave titule je želja za napredovanjem, smisao za analitiku i dobra obuka. Zato svaki naš polaznik može biti siguran da će dobiti praktično znanje koje će primeniti odmah po završetku nastave.

Stručni predavači koji imaju uspešnu karijeru u oblasti finansija, preneće srž svog višegodišnjeg iskustva i dati korisne savete za uspešan rad svakog novog finansijskog analitičara.

Velika pažnja posvećena je vežbama, primerima i poslovnim situacijama. Ako niste sigurni da li bi Vaš zaposleni mogao da razume materiju, odmah da Vam kažemo da su predavanja osmišljena tako da budu jasna i razumljiva svakome, kako bi usvajanje novih znanja proteklo uspešno.

Cilj je da po završetku obuke svaki polaznik bude 100% osposobljen da samostalno i efikasno obavlja posao finansijskog analitičara, i da se to što pre pozitivno odrazi na Vašu firmu.

Kako da se prijavite i iskoristite promo cenu obuke

Kurs za finansijskog analitičara traje 2 meseca i odvija se u poslepodnevnim časovima u samom centru Beograda, u Svetogorskoj ulici broj 4.

Puna cena kursa je 269 eura, ali ukoliko se prijavite do 15.07.2018. , dobijate popust od 50% i plaćate 129 eura.

Uz promo cenu kursa dobijate:

  • Iskusnog predavača koji je posvećen svakom polazniku
  • Praktičan rad u malim grupama od 5 do 10 polaznika
  • 1 polaznik – 1 računar
  • Pristup internetu sa svakog računara
  • Sav neophodan materijal koji prati predavanja
  • Konsultacije s predavačen van termina nastave, putem mejla ili Skajpa
  • Učionice sa savremenom opremom
  • Izdavanje sertifikata kao dokaz o uspešno savladanom gradivu.

Sve što treba da učinite je sledeće: pozovite nas na 011 40 82 117 ili nam pošaljite mejl na info@bizniskursevi.com. Pružićemo Vam sve neophodne informacije u najkraćem roku. Broj mesta je ograničen, požurite i prijavite se što pre. Vaša firma će Vam biti zahvalna.