Kako da vam Fejsbuk bude ubedljivo najbolji kanal promocije i prodaje?

I ne samo najbolji, već i najjeftiniji.

Fejsbuk nije za džabe najveća i najpoznatija društvena mreža na svetu. Mogućnosti koje firmama pruža za pravljenje kvalitetne baze klijenata, efikasan korisnički servis, vođenje preciznog i merljivog marketinga – ogromne su. Pomoću Fejsbuka tačno možete znati koliko vas košta novi klijent i koliko treba da uložite u zadržavanje starih. A to su informacije koje značajno mogu uticati na poboljšanje poslovanja.

Naravno, sve te poslove za vas mogu da rade i marketinške agencije. Ali, ako ne znate šta treba da gledate i na šta posebno pažnju da usmerite, može lako da se desi da vam prodaju maglu. I da plaćate nešto što ne donosi rezultate.

Evo šta je sigurnije i efikasnije za vaš biznis

Iskoristite znanje naših predavača! Neka člana vašeg time nauče sve o Fejsbuku. Za kratko vreme vaš zaposleni znaće kako da:

  • vodi vašu Fan stranu i privuče nove lajkove
  • fanove pretvara u lojalne klijente
  • pravi privlačne reklame na koje ljudi klikću
  • koristi budžet za reklamiranje najefikasnije moguće
  • precizno prati i tumači analitiku.

Na taj način možete biti sigurni da će marketing aktivnosti na Fejsbuku biti realizovane tačno kako treba. Niko vam ne prodaje maglu, ne bacate uzalud novac, a prodaja raste.

Fejsbuk trening za radnike vaše firme

Prijavite vaše zaposlene na obuku za Fejsbuk

Jer je to ulaganje koje će vam se višestruko isplatiti – kroz marketing kampanju koja daje i više nego dobre rezultate.

Pri tome, u zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo organizovati:

Takođe, možemo za vas da realizujemo ciljane treninge i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili putem mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.