Sa event menadžerom u vašem timu konačno možete da se opustite

Jer ćete tako zahtevnu i stresnu stvar, kao što je organizacija korporativnog događaja, konačno moći da prepustite pravom profesionalcu, a da ga ne angažujete i ne plaćate dodatno. Event menadžer u vašem timu znači će se kvalitet vašeg marketinga i PR-a podići na viši nivo i da ćete uvek moći da računate na savršeno isplaniran i realizovan događaj vaše firme. 

A to nikako nije mala stvar.

Obuka za event planera vam donosi brojne prednosti

Bez obzira koju vrstu događaja želite da organizujete (konferencija, seminar, sajam, svečano otvaranje, promocija novog proizvoda ili usluge, prikupljanje sredstava, proslava, sastanci, team building…), sigurno želite da:

  • vas to što manje košta
  • rokovi budu ispoštovani
  • pronađete najbolje dobavljače
  • događaj bude dobro promovisan
  • ne dođe do greške i skandala u realizaciji 
  • cilj bude postignut.

Sve to može biti vaša stvarnost – ukoliko izaberete zaposlenog sa odličnim organizacionim sposobnostima i prijavite ga kod nas na event menadžment obuku.

Obuku će držati profesionalni event menadžer sa iskustvom, tako da će vaš zaposleni dobiti ne samo znanje, već i najbolje savete iz prakse. Prolazeći korak po korak kroz svaki segment organizacije, naučiće samostalno da isplanira, uspešno realizuje, iskontroliše i proceni učinak svakog događaja. 

Obuka za organizatora događaja za firme

Prijavite vaše zaposlene na obuku za organizatora događaja

U dogovoru sa vama, obuku za vaše zaposlene možemo organizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kadra za posao. Pročitajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja vezana za cenu, trajanje, tempo i rezultate obuke, možete nas pozvati na brojeve 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.