Start: Februar 2024.

Mogućnost zaposlenja u kompaniji “Marketarica”

Završi tromesečnu obuku za Internet marketing i dobićeš jedinstvenu priliku da postaneš kandidat/kinja za poziciju Digital marketing Specialist u kompaniji “Marketarica”, brzorastućoj digital marketing agenciji iz Beograda.

Prijavi se na obuku

Start: Februar 2024.

Mogućnost zaposlenja u kompaniji “Marketarica”

Završi tromesečnu obuku za Internet marketing i dobićeš jedinstvenu priliku da postaneš kandidat/kinja za poziciju Digital marketing Specialist u kompaniji “Marketarica”, brzorastućoj digital marketing agenciji iz Beograda.

Prijavi se na obuku

O ČEMU SE RADI?


Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa kompanijom Marketarica iz Beograda organizuje obuku u trajanju od 3 meseca namenjenu svima koji žele da uplove u svet internet marketinga i postanu deo digital marketing industrije.

Program je namenjen svim osobama sa teritorije Beograda i okoline. Program mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje digital marketing menadžera, jednog od najčešće traženih na sajtovima za zapošljavanje. I lako se probili na tržištu rada Srbije. Ili se možda preselili u Beograd radi zaposlenja u ovoj perspektivnoj marketing kompaniji. Ili radili od kuće, online, kao remote posao.

Pred tobom je sjajna prilika: savladaj internet marketing i odmah zatim zgrabi priliku za posao! I to u brzorastućoj kompaniji Marketarica, rame uz rame sa iskusnim marketarima.

Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

Marketarica: gde talenti postaju stručnjaci

Kada se govori o željenom radnom mestu u sferi digitalnog marketinga, kompanija Marketarica se izdvaja kao jedan od lidera u digital markeing industriji. Ona pruža inovativno i inspirativno okruženje gde ideje nisu samo dobrodošle, već i ohrabrene.


Marketarica ceni različitosti. Njen tim je mozaik stručnjaka sa različitim obrazovnim pozadinama koji rade na projektima različitih industrija. Svaki dan u Marketarici donosi nove izazove i prilike za učenje i rast.
Uspeh u Marketarici je rezultat timskog rada. Kompanija gaji kulturu u kojoj svaki član tima doprinosi zajedničkoj viziji pružanja izvanrednih rezultata klijentima.


Marketarica ne samo da podržava, već i očekuje stalni profesionalni razvoj svih članova svog tima. Kompanija je posvećena ulaganju u edukaciju zaposlenih kroz različite obuke, radionice i konferencije.
U Marketarici, posao je više od obaveze - to je prilika za izazov, rast i zadovoljstvo. Kroz opuštenu, ali inspirativnu radnu atmosferu, zaposleni u Marketarici imaju priliku da dožive svoj rad kao strastvenu misiju, a ne samo kao posao.


Za sve one strastvene, kreativne, željne učenja i spremne na izazove, Marketarica otvara svoja vrata. Postanite deo tima koji predstavlja jednu od brzorastućih digital marketing agencija i budite u prilici da ostvarite svoje profesionalne snove. U Marketarici, digitalna avantura postaje stvarnost.

Šta ćete znati da radite nakon obuke?

Obuka za Digital marketing specialist kreirana je prema poslednjim standardima tržišta u saradnji sa kompanijom “Marketarica”. Plan i program rada prilagođen je potrebama ove kompanije i procesu rada koji agenciju “Marketarica” čini jednom od brzorastućih kompanija u svetu digital marketinga.


Nakon završene obuke za Internet marketing menadžera, polaznici/ce će steći visok nivo poznavanja digitalnih tehnologija i moći će samostalno da rade sve digital marketing kampanje koje budu stavljene pred njih.

Detaljan plan i program obuke za Internet marketing pogledaj OVDE

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Uplovi u svet digitala - prijavi se odmah

Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspešno završene obuke postanu kandidati za proces selekcije za Digital marketing poziciju u kompaniji “Marketarica”.*

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za Internet marketing. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Marketarica, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za poziciju Digital marketing Specialist će se održavati dva puta nedeljno, po sat i po vremena u centru Beograda. Plan i program rada prilagođen je kako marketing početnicima, tako i ljudima koji su imali dodira sa internet marketing sferom, sve sa idejom da nakon završene obuke polaznike/ce pripremi za konkurisanje na poziciju u digital marketingu u ovoj perspektivnoj digital marketing kompaniji.


Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog momenta možeš da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, i da u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.

PREDAVAČ

Stefan Mirosavić

Doktorirao je na Fakultetu likovnih umetnosti, smer slikarstvo. U digital marketing vode upustio se 2016. godine. Kao obožavalac umetnosti, fotografije i društvenih mreža, Stefan stalno prati novine iz sveta digital marketinga i pohađa različite vrste edukacija. Radno iskustvo stekao je radeći za domaće i strane klijente, kao i držeći predavanja deci i odraslima. Stefan svoje znanje prenosi na interesantan i pozitivan način. Za 3 godine, Stefan je uspešno obučio preko 100 polaznika.

Rezervišite svoje mesto na vreme

Puna cena obuke za digital marketing menadžera iznosi 19.200 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promotivnog perioda dobijaš kurs po ceni od 9.600 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 6.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Sve što treba da uradiš, ako si iz Beograda, je dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Beogradu, u ulicu Lomina 48/1, doneseš svoju radnu biografiju, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Novog Sada i okoline, upis se može završiti dolaskom do ulice Pavla Papa 1/6, a za polaznike iz drugih gradova Srbije i regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 0114082116, 0616648964 ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com. Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti