Bez rasipanja pažnje i potpuno usmereno na vas

Došao je trenutak da vi ili vaš radnik steknete veštine neophodne za poslovni napredak. Ali naišli ste na jedan problem – ne odgovaraju vam termini grupnih obuka ili ne želite da gubite vreme slušajući pitanja drugih polaznika koja se ne tiču vaše firme.

Vama je potrebno ciljano predavanje o konkretnim poslovnim situacijama sa kojima se suočavate, specifični odgovori na vaše poslovne dileme i saveti kako da primenite novostečene alate u oblastima koje imaju veze baš sa vašom firmom.

Vi tražite upravo ono što mi imamo – „1 na 1“ obuka. Takva obuka je namenjena lično vama ili vašem zaposlenom. Ona je potpuno usmerena na vaše poslovanje i prilagođena vašim potrebama i interesovanjima.

Prednosti obuke “1 na 1”

  • Vi birate termine obuke. Pre podne, po podne ili uveče – dolazite kada je vama najzgodnije i kad uskladite obuku sa privatnim i poslovnim obavezama.
  • Efikasnija je od grupne. Predavači se u potpunosti prilagođavaju vašim zahtevima i potrebama i zato ćete maksimalno iskoristiti vreme provedeno na času.
  • Vi određujete tempo. Ako su vam neke stvari nejasne ili imate mnogo pitanja, moći ćete da provedete više vremena učeći o tome, u vašem ritmu, sve dok potpuno ne savladate materiju.
  • Možete do mile volje da postavljate pitanja predavaču. Oni su tu za vas i zbog vas i pomoći će vam da steknete sva potrebna znanja.

Veliki izbor obuka

Izaberite neku od ponuđenih obuka i maksimalno iskoristite stečeno znanje.

Marketing obuke: Digitalni marketing, Facebook marketing, Instagram marketing, Copywriting, SEO, Google Ads

IT obuke: Grafički dizajn, QA testiranje, WordPress, AutoCAD, Fotografija

Menadžment obuke: Upravljanje projektima, Organizacija događaja, MS Project, EU fondovi, HR menadžment, Data Protection Officer

Administrativne obuke: Finansijska analiza, Knjigovodstvo, MS Office, Napredni Excel, Poslovni asistent, Online Chat Officer, Customer Care Representative

Obuke drže vrsni stručnjaci koji znaju da nisu sve firme iste i da su potrebe svake od njih drugačije. Znaju i da nisu svi polaznici isti – neki uče brže, neki sporije, nekima je potrebno manje saveta i uputstava, a nekima više.

1 na 1 obuke su upravo zato osmišljene da poštuju potrebe pojedinca, u potpunosti ga obuče da bi odmah bio produktivan. Program obuke je personalizovan, po meri polaznika.

Svoja iskustva iz privrede predavači prenose na zanimljiv način, uz mnoštvo primera i korisnih poslovnih simulacija, i obučavaju polaznika kako da po završetku obuke, bez odlaganja, odvedu firmu korak napred.

Kako da se prijavite?

Za sve što vas interesuje, vezano za cenu, trajanje, program, tempo i rezultate obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili putem mejla info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam poslati detalje vašeg zahteva putem ONLINE upitnika u nastavku strane.