Završi obuku za .NET developera i postani kandidat za juniorsku poziciju u kompaniji Protech

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa IT kompanijom Protech, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da zakorače u programiranje i postanu deo profitabilne industrije novih tehnologija.

Prijavi se na obuku

Završi obuku za .NET developera i postani kandidat za juniorsku poziciju u kompaniji Protech

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa IT kompanijom Protech, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da zakorače u programiranje i postanu deo profitabilne industrije novih tehnologija.

Prijavi se na obuku

Čemu služi .NET platforma?


Od početka razvoja novih tehnologija do danas, osmišljeno je preko 700 programskih jezika! Sa toliko dostupnih opcija, oni koji tek ulaze u IT svet treba da donesu važnu odluku: odakle početi? Jedno od najboljih mesta za to je .NET platforma.


Reč je o programu sa alatima i opcijama koje .NET developeri koriste za pisanje kodova i razvijanje različitih aplikacija u Windows i web okruženju. Podržava čak 32 jezika, među kojima dominira C#, kreiran posebno za ovu platformu.


S obzirom na to da svaka kompanija, koja želi da se održi na tržištu, mora da bude prisutna u virtuelnom svetu, a .NET developeri upravo to omogućavaju – oni su veoma cenjen kadar za kojim potražnja neprestano raste.

Pred tobom je sjajna prilika: savladaj .NET programiranje i odmah zatim zgrabi priliku za posao! I to u kompaniji Protech, rame uz rame sa vrhunskim IT stručnjacima.

Pozovi 021 300 20 33; 060 66 48 964 za Novi Sad ili 011 40 82 116; 061 66 48 964 za Beograd i prijavi se već sada.

Protech je kompanija iz Novog Sada koja se bavi razvojem softvera. Jedna od specijalnosti ove kompanije je razvoj “computer vision” i “machine learning” softvera.


Protech-ov tim se sastoji od tehnoloških entuzijasta koji su posvećeni stvaranju proizvoda sa kojima žele da poboljšaju kako privatni tako i poslovni život svojih klijenata. Ovaj tim vrednuje učenje i ambicioznost, te su njihova vrata otvorena za sve one koji su spremni da usvajaju znanja, stiču nove veštine i doprinose zajedničkom napredovanju i rastu.

Šansa za zaposlenje u IT-u

Upoznavanje .NET platforme i C# programskog jezika predstavlja siguran prvi korak u IT industriju. Naime, ovo okruženje je idealno za početnike jer poseduje brojne alate koji ti pomažu da lakše napišeš kod, a sam jezik je čitak i omogućava da temeljno shvatiš kako se neki procesi izvršavaju i zašto baš na taj način.


Sa ovim znanjem, otvaraš vrata za brojne mogućnosti: možeš da se odlučiš za kreiranje web, mobilnih ili desktop aplikacija, a na raspolaganju ti je i gejming industrija jer se C# dosta koristi u kreiranju video-igara.


Pored toga, ukoliko imaš volju da se neprestano usavršavaš i učiš, tvoje opcije su beskonačne, i već sada možeš da iskoristiš jednu. Kompanija Protech pruža šansu svima koji žele da svojim trudom, radom i zalaganjem dokažu da su spremni da postanu Junior .NET developeri, i ulože svoje veštine u uspeh celog poslovanja. Dobrodošli su svi, bez obzira na prethodno obrazovanje ili radno iskustvo. Ono što je potrebno, jeste da završiš specijalizovanu obuku za .NET developera i automatski ulaziš u proces selekcije u ovoj kompaniji.*

Detaljan plan i program obuke za .NET developera pogledaj OVDE

Načini prvi korak ka IT industriji - prijavi se odmah

Plan i program rada prilagođen je početnicima u programiranju, tako da ti pruži veštine sa kojima možeš samopouzdano da zakoračiš u svet novih tehnologija. Naučićeš da primenjuješ principe objektno orijentisanog programiranja, i uspešno koristiš C# i .NET za kreiranje Windows i web aplikacija.


Naglasak je stavljen na praktični rad i vežbe, koje će te pripremiti za konkurisanje na juniorsku poziciju u Protech kompaniji, i dobar početak IT karijere.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za .NET development. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Protech, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za .NET developera počinje tokom novembra 2022, trajaće 6 meseci i održavaće se dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.


Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog momenta možeš da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, i da u potpunosti učestvuješ u nastavi. Takođe, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš pratiti časove sa kojeg god mesta želiš.

Program je namenjen svim osobama sa teritorije Novog Sada i cele Vojvodine. Program mogu pohađati i polaznici iz Beograda i drugih gradova Srbije, kako bi stekli IT zvanje .NET developera, koje je trenutno među najtraženijim na sajtovima za zapošljavanje. I lako se probili na tržištu rada Srbije. Ili se možda preselili u Novi Sad radi zaposlenja u ovoj perspektivnoj IT kompaniji. Ili radili od kuće, online, kao remote posao. Pošto je Microsoft programer/.NET developer jedna od najplaćenijih pozicija u Srbiji čak i za apsolutne početnike u ovoj oblasti.

PREDAVAČ

Filip Ralić

Predavač je vrhunski stručnjak, dipl. inž. Filip Ralić. Završio je Softversko Inženjerstvo na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Kroz svoje višegodišnje iskustvo u IT kompanijama stekao je znanje koje uspešno prenosi budućim kolegama. Na završnim godinama studija shvata da ga zanima razvoj veb aplikacija čime se od početka rada u industriji i bavi. Karijeru zapičinje u kompaniji Comtrade, istaknutoj domaćoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom na polju IT industrije. Zatim karijeru nastavlja u kompanije Sigma gde radi na razvoju iGame aplikacije. Trenutno je zaposlen na poziciji Full stack developera. Kroz svoje časove uvek se trudi da polaznicima daje praktične primere i podeli svoje iskostvo sa mnogobrojnih projekata.

ŠTA NAKON OBUKE?


Nakon završene obuke, a u slučaju da ne postaneš junior u kompaniji Protech, ne brini – potražnja za stručnjacima iz ove oblasti je ogromna, a ti ćeš imati relevantna znanja koja će te učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj IT firmi.


Iskoristi duplu šansu za posao i zauzmi mesto u najprofitabilnijoj industriji – već od jeseni počni da gradiš cenjene i tražene veštine. Oglasi su puni pozicija u ovoj oblasti (.NET/C# developer, Microsoft programer, C# programer), pa je sada idealan trenutak da osiguraš karijeru kakvu želiš za sebe.

Do sada, kroz projekat Obukom do posla, kompanija Poslovna Savršenost je uspešno obučila preko 30 000 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Znanje koje su stekli tokom naših obuka i kurseva, omogućilo je velikom broju njih da se zaposle ili dobiju praksu u različitim oblastima rada. Njihove priče možete pogledati ovde.

Prijavi se i ostvari 50% popusta

Puna cena obuke za .NET developera/Microsoft programera iznosi 21.360 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 10.680 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Sve što treba da uradiš, ako si iz Novog Sada, je dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Novom Sadu, u ulici Pavla Papa 1/II sp, doneseš svoju radnu biografiju, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Beograda, upis se može završiti dolaskom do ulice Lomina 48/1, a za polaznike iz drugih gradova Vojvodine, Srbije, regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 0213002033; 0606648964 za Novi Sad, 0114082116, 0616648964 za Beograd ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com

Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti