Sve veći broj apotekarskih ustanova, lekarskih ordinacija, laboratorija i ostalih zdravstvenih ustanova je u obavezi da ima ovlašćeno lice koje se bavi sprovođenjem GDPR odredbi u firmi.

Da li ste i Vi uskladili svoje poslovanje sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti?

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti je na snazi od 2019. godine, ali i dalje postoji tek mali broj stručnjaka koji se studiozno bavi ovom temom i koji znaju da primene sve njegove odredbe na konkretno poslovanje firme. Nakon velikog broja edukacija i informisanja zainteresovanih na temu zaštite podataka o ličnosti, javila se potreba za specijalizovanim treningom koji će ponuditi još više informacija i konkretne primere iz prakse.

Seminar je namenjen svim apotekarskim ustanovama, lekarskim ordinacijama, laboratorijama, ostalim zdravstvenim ustanovama i ostalim firmama koje koriste i uzimaju podatke o ličnosti prilikom sprovođenja svojih usluga.

U saradnji sa advokatom Draganom Milićem, osnivačem advokatske kancelarije “Milić” i stručnjakom za zaštitu podataka o ličnosti, pravo interneta, pravo intelektualne svojine, medija i IT pravo, organizujemo dvodnevni seminar koji će okupiti stručnjake iz vaše struke, kako bismo vam pružili odgovore na sve nedoumice i pitanja koja imate u vezi sa ovom temom.

Seminar se održava u hotelu Borkovac, 2. i 3. juna. Događaj je koncipiran kao dvodnevni trening, ali u zavisnosti od dosadašnjeg poznavanja GDPR odredbi i potreba kompanije, možete kupiti i jednodnevne, ali i dvodnevne kotizacije.

U slučaju kupovine dvodnevne kotizacije, agencija Poslovna Savršenost snosi troškove smeštaja u hotelu Borkovac, na bazi punog pansiona. Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti, kao i za rane prijave, pa nas pozovite na brojeve 0114092613 i 0606648967 kako bismo vam dali dodatne informacije. Popust od 35% na punu cenu seminara kao i dodatni popusti za više zaposlenih, kao i druge pogodnosti važe, ako se prijavite do utorka, 25. maja. Obezbeđen je i sertifikat na kraju seminara, kao potvrda da vladate znanjem zaštie podataka o Vašim pacijentima.

Prvog dana gospodin Milić će pokriti osnove Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, upoznati Vas sa svim procedurama koje koristite prilikom skupljanja informacija o Vašim pacijentima, tabeli evidencija, Aktu o zaštiti pacijenata… nakon čega će, u skladu sa propisanim epidemiološkim merama biti organizovano i neformalno druženje, kako biste se upoznali sa kolegama iz struke, razmenili iskustva i proširili svoju mrežu konekcija.

Drugog dana ćete biti u prilici da čujete kako se konkretno Zakon o zaštiti podataka o ličnosti odnosi na promociju Vaših proizvoda, ali i na obradu podataka o ličnosti Vaših kolega, radno prave i uopšte oblast radnih odnosa u Vašoj firmi. Saznaćete detalje vezane za konkretno sprovođenje ovog zakona u praksi, ali i primere koji će vam poslužiti za primenu novih znanja u Vašoj kompaniji.

O svim dodatnim informacijama, planu i programu seminara, kao i cenama, možete se informisati a naš tim je u svakom trenutku na raspolaganju za sva dodatna pitanja, na brojevima telefona0114092613 i 0606648967. Prijavu možete izvršiti i putem formulara na dnu stranice.

    Ime i prezime:

    Kontakt telefon:

    E-mail adresa:

    Kompanija:

    Broj kotizacija: