Trening za efikasno vođenje Zoom sastanaka

Video sastanci su postali svakodnevica većine kompanija. Ljudi su prinuđeni da rade od kuće, a sve veći broj poslodavaca razmatra opciju produženja ovakvog vida angažmana na neodređeno, zbog ušteda koje ostvaruje.

Činjenica je da je ovo još jedna obaveza koja se delegira HR menadžerima, projektnim menadžerima ili liderima timova. Veliki broj kompanija je inicijalno zabeležio pad produktivnosti, lošiju komunikaciju i nemogućnost praćenja rezultata rada, većinski usled otežane tranzicije na ovakav vid komunikacije.

Video sastanci nisu isto što i sastanci u konferencijskoj sali, ali mogu biti jednako efikasni!

Obučite svoje zaposlene da vode sastanke kao profesionalci i olakšajte im prelazak na ovaj novi kanal komunikacije. Vrlo brzo nakon toga osetićete značajan porast produktivnosti, bolju interakciju između zaposlenih i lidera timova i samim tim bolje rezultate.

Platforma koja se izdvojila od svih ostalih tokom perioda prelaska na poslovanje od kuće, jer definitivno Zoom.

U decembru 2019. godine, ova platforma je beležila 10 miliona aktivnih učesnika u sastancima, mesečno. U martu ove godine, taj broj je porastao na 200 miliona, a narednog meseca na 300. Brojka i dalje raste, jer sve veći broj kompanija prepoznaje olakšanje koje je Zoom doneo u vođenje sastanaka.

Trening za vođenje Zoom sastanaka

A kako vi vodite svoje video sastanke?

U zavisnosti od potreba vaše firme i nivoa obučenosti vaših zaposlenih, za vas organizujemo obuku za korišćenje Zoom platforme i upravljanje video sastancima.

Osnovnim konceptom obuke predviđeno je da se pređu sledeće teme:

  • Instalacija i korišćenje Zoom platforme
  • Prednosti, nedostaci i rešenja koja nudi Zoom platforma
  • Efektivne tehnike vođenja sastanaka/obuka
  • Pitanja koja provociraju odgovore
  • Kako navesti publiku da odgovori
  • Tehnike vođenja virtualnih sastanaka
  • Anketna pitanja

Pre početka obuke, naš tim vrši dijagnostiku vašeg dosadašnjeg poslovanja i na osnovu toga predlaže dodatne teme koje bi trebalo obuhvatiti ili prilagođava obuku vašim zahtevima.

Ne dozvolite da vam tehničke poteškoće unazade rezultate rada

Obučite svoje zaposlene da efikasno upravljaju sastancima, postave prava pitanja i zajednički dođu do rešenja koja vode do ispunjenja ciljeva kompanije.

Kontaktirajte nas putem mail-a info@bizniskursevi.com ili putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 i organizovaćemo detaljnu analizu vaših potreba, kako bismo kreirali najbolju obuku za vas i vaše zaposlene. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.