Pomozite vašem sajtu da bude 1. na Guglu

Tako ćete pomoći klijentima da vas lakše nađu

Više klijenata – veća prodaja. To je bar prosta računica.

Uz pomoć SEO tehnika dostići ćete ono o čemu mnogi samo sanjaju – maksimalnu vidljivost na Guglu. A kako je Gugl jednako internet, zapravo, doprećete do maksimalnog broja potencijalnih klijenata.

SEO ili Search Engine Optimization deo je internet marketing strategije. On podrazumeva prvenstveno rad na samom sajtu i prilagođavanje njegovog kompletnog sadržaja zahtevima Gugl pretraživača. Kada su ti zahtevi ispunjeni, Gugl sajt počinje da rangira mnogo bolje u rezultatima pretrage.

Zašto vam je potrebna osoba u firmi koja će znati SEO?

Zato što je SEO dugoročna marketing strategija koja zahteva stalan rad na sajtu, praćenje konkurencije i prilagođavanje internet tržištu. Jednom urađena optimizacija sajta nije gotov posao.

Baš zato je potrebno da imate osobu koja će ne samo znati kako da dovede vaš sajt na 1. stranu Gugla, već da ga tu i zadrži. A to je poenta – uvek ispred konkurencije. 

Mi smo tu da naučimo vašeg zaposlenog ili više njih sve što treba da znaju o optimizaciji sajta: koncept ključnih reči, gde i kako ih upotrebiti, šta se sve na sajtu optimizuje i kako, istraživanje i potiskivanje konkurencije… Možete biti sigurni da će vam SEO obuka i te kako pomoći u razvoju biznisa.

SEO trening za vaše zaposlene

Iskoristite potencijal digital marketinga – unapredite vaše poslovanje

Prijavite jednog ili više vaših zaposlenih na SEO trening. A, u zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane treninge i pomognemo vam da dođete do željenog kadra za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja vezana za cenu, trajanje, tempo i rezultate treninga, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.