Kako da interesovanje za Vašu školu i broj telefonskih poziva

povećate bar 2 puta

Svake sezone upisa razmišljate kako da privučete što više polaznika i pobedite konkurenciju. Okupili ste tim dobrih predavača, uredili učionice, pripremili efikasan program predavanja, obezbedili najsavremenija sredstva za učenje i potrošili novac na reklamiranje. Ali, sav ovaj trud nije Vam se isplatio. Novac odlazi, a problem nedostatka novih polaznika i dalje je tu.

Šta nedostaje Vašoj marketinškoj strategiji? Gde “škripi”?

Prvo što morate znati jeste da potencijalni polaznici danas školu stranih jezika ne biraju na osnovu oglasa u novinama, niti preko flajera u poštanskim sandučićima. Njihova potraga se primarno odvija preko interneta i to na sledeći način:

  1. Potencijalni polaznik otvara internet pretraživač;
  2. Ukucava “škola (engleskog, nemačkog, italijanskog…) jezika”;
  3. Klikće mišem na jedan od prvih 4 ili 5 rezultata pretrage;
  4. Poziva odabranu školu i uplaćuje kurs.

Ova pretraga se odvija brzo i zato imate samo malo prostora i vremena da zgrabite pažnju budućeg polazika i utičete na to da izabere baš Vašu školu.

Vaš problem je taj što kada potencijalni polaznik ukuca, na primer, “kurs engleskog jezika Beograd” u Google, Vaše škole nema na 1. strani rezultata pretrage. Tu je samo Vaša konkurencija. Složićete se, to je nedopustivo.

Kako da to promenite i nađete se ispred Vaših rivala? Odogovor je samo jedan – kombinovanjem SEO veštine i Google oglasa.

Šta su SEO strategija i Google oglasi?

SEO veština (Search Engine Optimization) predstavlja prilagođavanje stranica Vašeg web sajta internet pretraživačima, odnosno korisnicima interneta i Vašim budućim polaznicima. To u prevodu znači da Vaš sajt mora biti tako urađen da ga je lako naći, da internet pretragom osobe zainteresovane za učenje stranih jezika, Vi izađete među prvim rezultatima na Googlu, jer samo su oni bitni. SEO strategija Vam omogućava da Vaš sajt postane bitan za Google (zato će ga pozicionirati na 1. a ne na 4. strani), pa samim tim i za Vaše klijente.

SEO je izuzetno moćno oružje u internet marketingu i privlačenju novih polaznika na internetu. Ono što je veoma važno jeste da, kada jednom usvojite znanje o SEO veštini, njegovo korišćenje i primena na Vašem sajtu je potpuno BESPLATNA.

S druge strane, dok SEO optimizacijom krčite put Vašem sajtu ka 1. stranici rezultata pretrage, plaćeni Google oglasi Vas mogu odmah lansirati na sam vrh i biti savršena odskočna daska za uspeh Vaše škole stranih jezika.

Kako funkcionišu Google oglasi?

Ovo su plaćeni oglasi koji sajt Vaše škole stranih jezika odmah stavljaju na 1. mesto u internet pretrazi i izdvajaju Vas u odnosu na sve druge škole jezika tokom određenog vremenskog perioda. Koliko će ovaj period trajati zavisi od toga koliko platite Google oglase. Da bi Google oglas imao maksimalno dejstvo i uspešnost, potrebno je poštovati određena pravila njegovog sastavljanja.

SEO i Google oglasi čine savršen par alata koji će Vaš sajt pretvoriti u magnet za nove učenike. Oni predstavljaju najbolju reklamu koju možete imati – reklamu koja će vam, 100% provereno, osigurati povećanje posla.

Kako bismo Vam pomogli da privučete što veći broj polaznika, stvorili smo premium program za škole stranih jezika koji će Vas ili Vašeg zaposlenog opremiti veštinama potrebnim da porazite Vašu konkurenciju.

Šta Vaša škola jezika tačno dobija sa ovim programom?

Ovaj SEO-Google kurs je napravljen kako bi Vi ili Vaši zaposleni, za kratko vreme, stekli potrebno znanje i odmah po završetku obuke, počeli sa privlačenjem novih učenika.

Polaznike ovog kursa ćemo opremiti SEO i Google veštinama i znanjima, a oni će Vam zauzvrat:

  •          Povećati broj polaznika Vaše škole stranih jezika;
  •          Omogućiti stalni priliv novih polaznika;
  •          Osigurati da Vaša škola osvoji početne pozicije na 1. strani Googla;
  •          Obezbediti da Vaš sajt i reklame pogode pravu ciljnu grupu;
  •          Smanjiti troškove reklamiranja;
  •          Uštedeti novac koji bi ste morali da platite nekoj agenciji ili osobi sa strane za ove usluge.

Iskoristite znanje naših iskusnih SEO – Google stručnjaka

Napominjemo Vam da je ulaganje u obuku vašeg zaposlenog/zaposlene, jednokratno, dok će Vam njihove novostečene veštine i znanja biti na raspolaganju trajno.

Ova jedinstvena SEO – Gugl obuka traje 2 meseca i sastoji se od 32 časa.

Tokom nastave polaznici će sticati marketinška znanja specifična za škole stranih jezika i njihov nastup na internetu. Učenje se obavlja u manjim grupama, 5-10 polaznika, kojima su obezbeđeni BESPLATAN priručnik u elektronskom obliku, kao i računari za obuku.

Nastavu drže stručni predavači. Svoje iskustvo sticali su učestvovanjem u preko 1000 marketinških kampanja u različitim kompanijama širom zemlje.

Nastavu temelje na primerima iz ličnog praktičnog iskustva i polaznike upoznaju sa svim okolnostima sa kojima će se sresti u poslu.

Pozovite odmah, iskoristite popust

Cena kursa za premijum program za škole stranih jezika iznosi 239 evra/mesečno. Međutim, ukoliko svog zaposlenog prijavite do 15.07.2018. , ostvarićete značajan popust i cenu obuke platiti samo 99 evra/mesečno.

Broj polaznika je ograničen i zato mesto za svoje tajno oružje rezervišite odmah pozivanjem telefona 069 67 10 84. Takođe, možete nam se obratiti i putem mejla info@bizniskursevi.com i dobiti sve potrebne informacije.

Uložite pametno u Vaš posao. Čekamo Vas.