Naučite veštinu osvajanja 1. strane Gugla

Ponosni ste na apartmane i sobe koje izdajete, uložili ste vreme i energiju u njihovo opremanje, na sajt postavili kvalitetne fotografije, ali turisti i klijenti nikako da naiđu? Gosti izostaju, prihodi takođe, a Vama nije jasno zašto?

Vi znate da je smeštaj koji nudite dobar i da bi se dopao svakom gostu, ali možda ne znate da pre svega mora da se svidi glavnom internet pretraživaču – Guglu. Radi se o tržištu gde se sudaraju gosti i vlasnici apartmana i hostela, i Vi to morate iskoristiti. Jer, ako Vaše ponude nema na 1. strani Gugla, i to među prvih 5 rezultata, to znači da će Vaš lep smeštaj i dalje biti prazan.

Vreme je za SEO veštinu ili kako da Vas nađu oni koji Vas traže

Pogledajte sada ove zvanične podatke: u Srbiji je u prvoj polovini 2014. godine bilo 997.032 turista (433.149 stranih i 563.883 domaćih). Svi oni ostvarili su ukupno 2.797.696 noćenja.

Od pomenutih skoro milion turista, koliko ih je boravilo u Vašim apartmanima i sobama?

Pre nego što je iko od njih odložio kofere, prethodno se dobro raspitao gde će odsesti. Neki su dobili preporuke od prijatelja, a velika većina je to uradila tražeći preko interneta. Zapravo samo gledajući sajtove u vrhu Gugl pretrage. Šta to tačno znači?

Ako neko poželi da se informiše o smeštaju u Beogradu, ukucaće u pretrazi na primer pojmove „apartmani Beograd“ i pojaviće mu se ogromna lista od preko 4,5 miliona rezultata. Ako pak potraži „sobe Beograd“ dobiće još neverovatnijih 6,7 miliona rezultata.

Čak i kada bi hteo, klijent nikada ne bi uspeo da prouči toliko more sajtova i zato će pogledati samo 1. stranicu liste koju mu ponudi Gugl. Ako Vaše internet prezentacije tu nema, stvar je jasna – neće ni rezervisati kod Vas. Kako to da popravite?

Da biste privukli što veći broj klijenata i ostvarili zavidan profit, neophodno je da se Vaš sajt rangira među prvih nekoliko u pretrazi. Evo i kako: kec iz rukava uspešnih firmi kod nas i u svetu je sajt napravljen prema pravilima Gugla, ili skraćeno – pomoću SEO veštine (Search Engine Optimization).

Zahvaljujući primeni ove moderne tehnike prodaje, Vaš sajt postaje vidljiv i odmah dostupan zainteresovanim gostima koji traže apartmane, sobe i hostele. Ne samo da ćete dobiti veću posećenost sajta i veći broj potencijalnih klijenata, nego ćete biti ispred brojne konkurencije. Imamo i dobru vest: za takvu reklamu nećete morati da uložite ni dinar.

Šta SEO strategija može da učini za Vaše apartmane i hostele?

Da ne biste više gubili goste i olakšavali posao konkurentima, počnite prvo od prilagođavanja sajta zahtevima Gugl pretraživača. Lepe fotografije na sajtu neće Vam doneti potrebnu posećenost ukoliko su prateći tekstovi loše urađeni i ako nemaju ključne reči. O čemu se zapravo radi?

To su reči i izrazi koji ne samo što najbolje opisuju Vašu ponudu, nego ih i Vaši budući gosti najčešće ukucavaju kada traže smeštaj. Vaš sajt će se pojaviti u vrhu Gugl pretrage između ostalog baš zahvaljujući tim rečima, a ne fotografijama.

Bitna stavka koja može učiniti razliku jeste i da prevedete Vašu internet prezentaciju na neki strani jezik (ili više njih) i učinite ponudu dostupnom stranim turistima koji planiraju boravak u Vašem gradu.

Cilj je da gosti, bilo domaći ili strani, prvo naiđu na Vašu ponudu, saznaju sve što ih zanima i na kraju zaključe da je Vaš smeštaj upravo ono što im treba. A Vi ćete se pobrinuti da oni provedu nezaboravan boravak.

Naučite SEO veštinu i bez muke popunite Vaše smeštajne kapacitete

Agencija Poslovna savršenost organizuje u centru Beograda kurseve na kojima ćete Vi ili zaposleni kojeg odredite, naučiti kako da upotrebite SEO tehnike prodaje radi privlačenja klijenata. Pripremite se – Vaši telefoni će konačno početi da zvone.

Ideja obuke je da odmah možete da primenite stečeno znanje kako biste povećali profit.

Značajno ćete uštedeti na vremenu i novcu, jer nećete morati da plaćate agencije da sređuju Vaš sajt umesto Vas. Jer na kraju, Vi i Vaši zaposleni najbolje ste upućeni u poslovanje i najviše Vam je stalo do uspeha.

Stručni i iskusni predavači iz privrede daće Vam sve neophodne savete o tome kako da napravite kvalitetan sajt, ili poboljšate onaj koji već imate, kao i koje sve zamke da izbegnete kako Vas Gugl ne bi kaznio i uklonio Vaš sajt iz pretrage.

Prijavite se odmah i iskoristite promo cenu SEO obuke

SEO obuka traje 2 meseca i obuhvata 32 časa. Osmišljena je tako da je akcenat na praktičnom radu i na osposobljavanju polaznika za postizanje željenih rezultata.

Regularna cena SEO kursa je 239 evra/mesečno, ali ukoliko se prijavite do 15.07.2018. , dobijate popust i platićete samo 99 evra/mesečno.

Šta je sve uključeno u sniženu cenu SEO kursa:

  • Rad u malim grupama (5-10 polaznika) uz potpunu posvećenost predavača svakom polazniku
  • Redovne online konsultacije s predavačima i 1x mesečno konsultacije uživo
  • Tehnički opremljene učionice po principu 1 polaznik – 1 računar, prateći programi za rad, LCD TV, bežični internet.
  • Besplatni priručnik sa predavanja, u elektronskoj formi
  • Praktična nastava, vežbe i radionice usmerene na produktivnost
  • Sertifikat koji polaznici dobijaju kao dokaz da su uspešno pohađali obuku.

Sve što treba da uradite je da nas pozovete na 069 67 10 84. Prijavu možete poslati i na mejl info@bizniskursevi.com. Dobićete odmah sve neophodne informacije u vezi sa SEO kursom.