Seminari za firme –

najaktuelnije informacije bitne za vaš biznis

Praćenje biznis trendova na tržištu jako je važno za svaku kompaniju. Jer se stvari menjaju munjevitom brzinom i konkurentnost direktno zavisi od brzine usvajanja tih promena.

Da biste bili ozbiljan suparnik vašoj konkurenciji potrebno je da vaša firma posluje uspešno – a to zapravo najviše zavisi od vaših zaposlenih. Njihovih sposobnosti, veština, znanja… i stepena uspešnosti primene istih.

Jedan od vrlo efikasnih načina da vi ili vaši zaposleni napredujete, upoznate se sa svim trendovima na tržištu, rešite eventualne nedoumice i dobijete jasne smernice u pravcu postizanja rezultata, jeste biznis seminar.

Poslovna savršenost vam zato obezbeđuje mogućnost da za jedan dan, koliko obično traju seminari, dođete do vrlo značajnih informacija za unepređenje vašeg poslovanja.

O kakvim seminarima je zapravo reč?

Teme koje pokrivamo su različite i svaka od njih je aktuelna i vrlo korisna.

Tako smo samo tokom 2019. i 2020. uspešno organizovali niz seminara za kompanije sa gorućim temama, kao što su: IT regrutacija, zapošljavanje milenijalaca, employer branding, sajber bezbednost, zaštita podataka o ličnosti.

Osim pažljivo biranog programa, velika pažnja je posvećena izboru ljudi koji govore na seminarima. Naši predavači su ozbiljni i priznati stručnjaci u svojim oblastima, čije mišljenje i reči imaju težinu i značaj. Naročito je bitno što praznu teoriju od njih nećete čuti, već puno iskustvenih saveta, uspešnih priča, primera direktno iz prakse. Zapravo sve ono što vam može biti višestruko korisno i primenjivo u vašem biznisu. Više o svakom od predavača možete saznati OVDE.

Zato, uz interesantne teme i odlične govornike, prostor u kome vam je prijatno i gde čujete i vidite sve, pauze i mogućnost da razmenite mišljenje sa drugim učesnicima i predavačima, biznis seminari u organizaciji kompanije Poslovna savršenost zasigurno će vam pružiti obilje korisnog znanja. I to samo za 1 dan.

Praćenje trendova putem webinara

Webinar je zapravo online varjanta seminara, vrlo popularan i efikasan kada treba okupiti učesnike iz različitih gradova ili država. Takođe, u situaciji aktuelne pandemije korona virusom, webinar je praktično jedini način da čujete, vidite i saznate sve o temi koja vas interesuje.

Kako su u pitanju live događaji, ništa se ne gubi na kvalitetu predavanja. U realnom vremenu sve pratite i sve pitate, tj. učestvujete u interakciji sa predavačem i drugim učesnicima webinara. A tu je i prednost što webinar možete slušati sa bilo kog mesta i niste vezani za određenu lokaciju.

Iskoristite sve prednosti ovakvog načina učenja

Sve informacije o seminarima/webinarima za vas i vaše zaposlene možete dobiti na telefone 011/4092-613 i 060/6648-967. Takođe, pišite nam na mejl info@bizniskursevi.com i odgovorićemo vam u najkraćem roku.