Fejsbuk i Gugl oglasi – najefikasniji tandem za vašu uspešnu marketing kampanju

Danas nije dovoljno samo da promovišete vaš biznis kroz redovne postove na društvenim mrežama i kreiranjem prosečnih reklama. Danas su vam neophodne efikasne reklame, koje za minimalna ulaganja postižu ozbiljno dobre rezultate.

Takvi su, zapravo, Fejsbuk i Gugl oglasi. Jer su to reklame koje odvojeno postižu dobre, a zajedno odlične rezultate! Pri tome, Fejbuk i Gugl zajedno koristi preko 7 milijardi ljudi dnevno. Što za vas znači mnogo potencijalnih klijenata.

Pošaljite vašeg zaposlenog na obuku za PPC advertising

Ne morate nužno da izdvajate veće sume novca na angažovanje marketinških agencija, već možete da uložite u znanje jednog ili više vaših zaposlenih. I tako u vašem timu imate osobu koja zna da kreira Pay Per Click kampanje – odnosno zna da:

  • Kreira uspešne Fejbuk i Gugl reklamne kampanje,
  • Odredi ciljnu grupu, tj. ljude koji su zainteresovani za vaš proizvod/uslugu,
  • Odredi i pravilno upotrebi ključne reči,
  • Napiše marketinško-prodajne (copywriting) tekstove za reklame,
  • Napravi privlačne vizuale za reklame,
  • Upravlja budžetom kampanje,
  • Tumači uspešnost reklama i optimizuje rezultate.

I to sve primeni u poslu odmah nakon obuke. Tako ćete biti sigurni da će se neko od poverenja posvetiti vašoj PPC kampanji, voditi računa o troškovima i efikasnosti oglašavanja. I što je najbitnije, odmah će moći da reaguje i napravi izmene.

PPC advertising obuka za vaše radnike

Budite uvek ispred konkurencije uz radnike koji znaju Fejsbuk i Gugl oglašavanje

Upišite ih na obuku za PPC advertising već sada. A, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva, obuku za vaše zaposlene možemo organizovati:

Takođe, za vas možemo realizovati ciljane obuke i pomoći vam da zaposlite odgovarajućeg kandidata za ovaj posao. Pročitajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i učinka obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili putem mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i putem ONLINE forme u nastavku strane.