Kako da iskoristiš to što već znaš, naučiš nešto novo i dobiješ super posao?

Konkurs je otvoren do 09.07.2021.

Firma Poslovna savršenost zapošljava honorarne saradnika za pozicije: SEO prevodilac i SEO menadžer. 

Potrebno je da imaš odlično znanje stranog jezikavolju da naučiš SEO optimizaciju i posao SEO prevodioca/menadžera je tvoj.

A taj posao izgleda ovako:

   • Radiš bilo gde – jer su računar i internet sve što ti treba
   • Radiš bilo kad – ti biraš vreme u toku dana koje ti najviše odgovara za rad
   • Dobijaš klijente i SEO projekte – bez da gubiš živce i energiju na to
   • Zarađuješ visoke honorare – jer SEO prevodilaca nema mnogo, a velika je tražnja za njima.

Šta je SEO i kako ćeš ga koristiti u poslu?

SEO ili Search Engine Optimization deo je internet marketing strategije i služi da podigne vidljivost i poziciju web sajta na Google. Cilj je da sajt dopre do što većeg broja posetilaca i time poveća prodaju.

Tvoj zadatak je da tekstove sajtova stranih i domaćih kompanija prevodiš na strani jezik i istovremeno prilagođavaš SEO standardima. Takođe, pojedini web projekti neće zahtevati prevod, već samo SEO optimizaciju sadržaja.

Dakle, koristeći SEO omogućićeš klijentima da povećaju svoju prodaju putem interneta. To je usluga koju su klijenti spremni jako dobro da plate, pogotovo što SEO prevodilaca/menadžera u Srbiji ima jako malo.

Kako da se zaposliš?

S obzirom da posao SEO prevodioca/menadžera zahteva, pored znanja stranog jezika, i odlično poznavanje SEO optimizacije – omogućili smo ti da to znanje brzo stekneš na specijalističkoj SEO obuci.

Obuka počinje početkom jula meseca. Fond časova je 16. Osam dana po 2 školska časa. Termini su poslepodnevni i večernji.

Svi koji završe SEO obuku automatski ulaze u proces selekcije – najbolji dobijaju praksu i mogućnost honorarnog ili stalnog zaposlenja. 

Ovo je dobra prilika, jer nemaš šta da izgubiš. Iako ne uđeš u najuži krug, dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da naplatiš. Odmah po završetku obuke možeš da počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.

Svim polaznicima obuke obezbeđen je sertifikat.

Prijavi se do 09.07.2021. jer ćemo finansirati 60% troškova obuke.

Broj mesta na SEO obuci je ograničen. Odlučne nagrađujemo!

Svi koji se prijave do 09.07.2021. ulaze u program subvencije školovanja. Puna cena obuke iznosi 19.750 dinara – polaznik plaća 7.900 dinara (40% pune cene), dok preostalih 60% troškova (11.850 din) snosi škola.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Prijavi se pozivom na brojeve 011/40 96 125, 069/67 10 84, piši nam na mejl info@bizniskursevi.com ili se prijavi online putem formulara u nastavku strane.

Formular za prijave

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  E-mail adresa:

  Strani jezik: