Fenomenalnog izgleda, lak za održavanje, bolje rangiran na Guglu –

To je vaš novi web sajt!

A vaši zaposleni će ga potpuno samostalno napraviti i to bez ikakvog programerskog znanja. To je potpuno moguće ako nauče WordPress administraciju.

Obuka za kreiranje i održavanje prodajnih sajtova kroz WordPress platformu za vašu firmu znači samo jedno: UŠTEDA! I to svega – para, vremena, živaca. Jer WordPress sajtovi nisu skupi, a izgledom osvajaju na prvu loptu. Njihovo pravljenje i kasnije održavanje ne može biti jednostavnije. Plus, zna se da WordPress sajtove Gugl favorizuje i dobro pozicionira u rezultatima pretrage.

Obučite vaše zaposlene za rad u WordPress platformi

Ono što možemo uraditi za vas je da vašeg zaposlenog ili više njih, POPTPUNO PRAKTIČNO, obučimo za pravljenje i održavanje WordPress sajta za vašu firmu. To zapravo znači –

  • ako ste nezadovoljni postojećim sajtom, brzo ćete taj problem rešiti, jer ćete dobiti novi, kvalitetan sajt
  • ne morate više da plaćate agencije ili honorarne saradnike za svaku stvar koju treba izmeniti na sajtu, jer će to sada raditi vaši zaposleni
  • ako već imate WordPress sajt, onda je logično da imate i čoveka koji će se tim sajtom baviti, unapređivati ga i rešavati moguće probleme.

Da vam sajt nikako ne predstavlja uzaludan trošak, izvor stresa i bude “samo još jedna obaveza”. Već da privlači klijente i poveća prodaju. Uključite vaše zaposlene i iskoristite sve prednosti WordPress platforme.

WordPress trening za vaše zaposlene

Prijavite vaše zaposlene na obuku za rad u WordPress platformi

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja vezana za cenu, trajanje, tempo i rezultate obuke, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.