Zahvaljujući odličnom poslovnom asistentu – možete mirno da spavate

Bilo da vaša firma ima 6 ili 66 radnika, potrebno je da ima makar jednog zaposlenog koji će preuzeti organizaciju u svoje ruke. Jer, zamislite da se ne zna ko vam zakazuje sastanke, vodi brigu o plaćanju računa, odgovara na e-mejlove, javlja se na telefon… Vladao bi opšti haos, takav da čak i firme sa najboljim stručnim kadrom, idejama i uslugama ne bi opstale.

Zato, iskoristite našu obuku za poziciju poslovnog asistenta i pošaljite na obuku jednog ili više vaših zaposlenih. Oni će postati obučeni poslovni asistenti, koji će vam pomoći da unapredite poslovanje. I uštedite novac, jer vam neće trebati u proseku 350-400 evra da zaposlite nekog novog.

Evo šta izdvaja našu obuku za poslovnog asistenta

Predavači na obuci su ljudi sa iskustvom koji ne troše vreme na preveliko teoretisanje. Za vaše zaposlene to znači da će pohađati interaktivnu nastavu – da će naučiti kako posao funkcioniše u praksi kroz radionice, vežbe i studije slučaja. Dok za vašu firmu to znači da će imati u svom timu zaposlenog koji zna da:

  • efikasno organizuje sastanake i radno vreme
  • vešto komunicira sa strankama i saradnicima
  • sastavi, vodi i na pravi način skladišti dokumentaciju
  • poznaje elektronsku upravu (e-administration)
  • efikasno vodi poslove planiranja i nabavke
  • koristi MS Office paket i internet u poslovne svrhe
  • upotrebi osnovne HR i knjigovodstvene veštine, i još toga.
kurs za poslovnog asistenta za firme

Ne čekajte pravog, već stvorite vrhunskog poslovnog asistenta

Na vama je samo da odlučite da li želite da vaši zaposleni pohađaju:

Takođe, organizacijom ciljanih obuka, možemo vam pomoći da pronađete kandidata za posao koji ispunjava sve vaše kriterijume. Pročitajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sve detalje koji vas zanimaju vezano za kurs (cena, trajanje, tempo rada, rezultati…), pozovite nas na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pišite na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.