Iskoristite veliku snagu EU i regionalnih fondova za finansiranje 

svojih projekata

Kako bi uopšte bio uzet u razmatranje, svaki projekat mora biti profesionalno napisan. Svake godine EU stavlja Srbiji na raspolaganje velike sume novca za finansiranje projekata iz različitih oblasti. Ipak, od ukupnih sredstava iskoristi se samo 30%, uglavnom zbog nepoznavanja postupaka pisanja projekata i nedovoljne informisanosti.

Zato treba da iskoristite šansu koju vam pruža obuka za pisanje projekata za EU i regionalne fondove da pretvorite vaše ideje u realnost. Neka vaši zaposleni postanu uspešni EU projektni menadžeri, jer ćete na taj način jako puno uštedeti. I vremena i para.

Pripremite vaše zaposlene za pisanje uspešnih projekata

U regionu postoji relativno mali broj stručnjaka za pisanje projekata, pa je do njih ne samo teško doći, već njihov rad ni malo nije jeftin. Čak 100 evra dnevno ovi stručnjaci naplaćuju svoje usluge. A da ih zaobiđete ne možete, sem ako u svom timu nemate ljude sposobne da obezbede sredstva za vaše projekte. 

Obuka je organizovana na potpuno praktičan način i ima za cilj da polaznici steknu uvid u čitav proces izrade predloga projekta (osmišljavanje ideje, delovi projekta i projektnog ciklusa, izrada dokumentacije, definisanje problema, ciljeva, budžeta…).

Takođe, kroz ovu obuku vaši zaposleni će znati koji sve fondovi vašoj firmi stoje na raspolaganju, kako do njih doći i kako da napišu uspešan predlog projekta koji će proći zahtevne uslove odobravanja. Predavači su trenutno među najpoznatijim stručnjacima za oblast pisanja projekata za EU fondove u Srbiji i regionu.

Vaš zaposleni na obuci za pisanje projekata za EU fondove

Sada je pravo vreme da vaše zaposlene upišete na obuku za EU projektnog menadžera

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja vezana za cenu, trajanje, tempo i rezultate obuke, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.