U današnje vreme digitalizacije, slika je kralj marketinga.

A gde su slike, tu je grafički dizajner

Grafički dizajn je stvaranje slike u javnosti o sebi.

Dobar grafički dizajn je više od toga. On povećava prodaju. Jer samo kvalitetan i inspirativan vizualni sadržaj podstiče ljude da kliknu, pozovu, kupe.

Vreme je da unapredite vaš biznis! Obukom jednog ili više radnika za posao grafičkog dizajnera istovremeno štedite novac (jer više nećete morati da angažujete agencije i spoljne saradnike) i dobijate prvoklasnu promociju vašeg brenda.

Evo zašto je ova obuka odličan izbor za vas

  • Na sajtu ćete uvek imati profesionalne fotografije i druge grafike
  • Vaši nalozi na društvenim mrežama biće ispunjeni zanimljivim objavama
  • Vaš korporativni identitet (logo, vizit karte, memorandumi…) biće prepoznatljiv
  • Pobošljaćete efekte email marketinga, jer će newsletteri izgledati privlačno
  • Promo materijali (flajeri, brošure, katalozi…) donosiće rezultate
  • Dizajn ili redizajn proizvoda biće lakši nego ikad.

Jednostavno, gde god ima slika i potreba da se pošalje neka vizuelna poruka, grafički dizajner je tu da ostvari vezu sa klijentima i dobije njihovu lojalnost.

Vaši zaposleni će naučiti da koriste 2 najpopularnija programa – Photoshop i Illustrator – što će ih osposobiti kako za pripremu štampanih medija, tako i za rad na webu. Takođe će naučiti gde sve treba da primene naučeno, kako bi vaš biznis maksimalno bio promovisan.

Vaš zaposleni na obuci za grafičkog dizajnera

Sada je pravo vreme da investirate u znanje vaših zaposlenih

I prijavite ih na obuku za poziciju grafičkog dizajnera, koju možemo, u zavisnosti od vaših želja i potreba, realizovati:

Takođe, možemo za vas organizovati ciljane treninge i pomoći vam da dođete do željenog kadra za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nas kontaktirati putem mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.