Ispričajte priču vašeg brenda kroz originalne i profesionalne fotografije

Oduvek je važilo da slika govori više od hiljadu reči. Jer kvalitetna i odlično odrađena fotografija i te kako privlači pažnju posmatrača. A vama može pomoći da unapredite poslovanje.

Evo kako.

Iza svake uspešne kompanijske priče, kriju se:

  • Zadovoljni zaposleni koji su srž biznisa,
  • Proizvod ili usluga koji vas izdvajaju od drugih,
  • Kancelarijski prostor – enterijer vaše firme,
  • Upečatljiva internet prezentacija,
  • Najrazličitiji događaji (proslave dana firme, Nove godine, seminari, team building…)

A da bi sve ove stavke radile u korist vašeg biznisa i postigle maksimalan uspeh, neophodan vam je korporativni fotograf. Osoba koja će zabeležiti sve važne trenutke za vašu firmu, ali i pomoći vam da uvećate profit.

Prijavite vaše zaposlene na obuku za fotografa

Ne morate da unajmljujete profesionalne fotografe i trošite puno para, već možete da obučite jednog ili više vaših radnika za posao korporativnog fotografa.

U tome vam može pomoći kompanija Poslovna savršenost, koja organizuje trening fotografije za potrebe vaše kompanije. Ideja je da vam se novac uložen u obuku mnogostruko vrati. I to tako što ćete dobiti, ne samo fotografije kao vredne uspomene, već:

  1. Materijal za kreiranje profesionalno odrađenih i efikasnih marketing kampanja,
  2. Korporativne fotografije za promociju vaših budućih seminara, kongresa i drugih događaja,
  3. Slike proizvoda ili usluga koje privlače pažnju klijenata i navode ih na akciju (kupovinu, saradnju sa vama…),
  4. Perfektno odrađen web sajt – sa vašim, originalnim fotografijama kancelarijskog prostora, proslava, zaposlenih, proizvoda/usluga…
Obuka za fotografa

Tokom obuke, vaši zaposleni će čuti samo neophodnu teoriju, dok će 80% vremena raditi sa profesionalnom opremom – fotografisati i vežbati obradu slika. Zahvaljujući ovakvom konceptu obuke i stručnom timu predavača, vaši zaposleni će, odmah po završetku treninga, moći samostalno da rade. I primene naučeno u poslovanju vaše kompanije.

Prestanite da trošite novac na angažovanje fotografa – i to zauvek

Potrebno je samo da upišete jednog ili više vaših zaposlenih na obuku za fotografa. Ostalo prepustite nama. Voljni smo da izađemo u susret svim vašim željama i potrebama i tako organizujemo obuku:

Takođe, za vas možemo da realizujemo ciljane treninge i pomognemo vam da dođete do željenog kandidata za posao fotografa, kao i za druge pozicije. Saznajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas pozvati na 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i putem ONLINE forme u nastavku strane.