Iskoristitite pun potencijal vaše firme – uz pomoć finansijskog analitičara

I to ne pomoću agencije ili stručnjaka kojeg ćete angažovati – već zahvaljujući vašem zaposlenom. Onom zaposlenom koji je naučio posao finansijske analize na praktičnom kursu.

Vi ćete biti na dobitku, jer nećete morati da izdvajate u proseku 60 000 dinara na finansijskog stručnjaka. A osećaćete se i sigurnije, jer će jedan ovako ozbiljan posao biti prepušten osobi koju već poznajete. Nekome od poverenja, ko ujedno već zna kako stvari funkcionišu u vašoj firmi.

Tako će poslovanje vaše firme biti brže, efikasnije i bolje. Bilo da pravite plan o lansiranju novog proizvoda, analizirite efikasnost marketinške kampanje, determinišete strategiju poslovanja, predviđate profite i gubitke firme…

Efikasna obuka iz finansijske analize za vaše zaposlene

Obuka za posao finansijskog analitičara za vaše zaposlene je baš ono što vam treba da i vaša firma odlično posluje. Zato, investiranje u ovakvu obuku je dugoročni dobitak svake kompanije.

S obzirom da je obuka praktična, potkrepljena mnoštvom primera i vežbi, vaši zaposleni će nakon nje znati kako da:

  • napišu precizan i jasan finansijski izveštaj
  • efikasno koriste instrumente finansijske analize
  • različitim metodama analiziraju finansijski izveštaj
  • koriste racio analizu
  • planiraju i upravljaju obrtnim kapitalom i investicijama
  • procene buduće novčane tokove.
Obuka za finansijsku analizu

Neka vaša firma niže uspehe uz zaposlene koji znaju finansijsku analizu

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, za vas možemo organizovati ciljane obuke i pomoći vam da dođete do željenog kadra za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za više informacija o ceni, tempu, trajanju i rezultatima obuke za finansijskog analitičara, možete nas pozvati na broj telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili nam pisati na mail info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nas kontaktirati i ONLINE u nastavku strane.