Efikasno i brzo upravljanje projektima uz pomoć programa MS Project

MS Project, najzastupljeniji softver u poslovima upravljanja projekata, nezaobilazna je stavka u arsenalu znanja svakog ko se bavi ili planira da se bavi projektima. Kao firma usmerena na uspeh i spremna da pobedi u borbi sa konkurencijom, sigurno ste svesni koliko je važno da svaki vaš projekat bude dobro osmišljen i uspešno realizovan. 

Upravo zato, svakom vašem zaposlenom koji rukovodi ili učestvuje na projektu, praktično poznavanje rada u MS Project-u značajno će olakašati procese planiranja, praćenja i kontrole projekta. I time mu omogućiti postizanje značajno boljih rezultata. 

MS Project trening - dobit za vašu kompaniju

Kroz praktičnu i obuku radioničarskog tipa, vaši radnici će se u potpunosti upoznati sa izgledom, funkcijama i mogućnostima programa. Radiće na praktičnim primerima i vežbama kako bi odmah mogli naučeno da primene u poslu i doprinesu kvalitetu vašeg poslovanja. Nakon treninga znaće da:

  • brzo naprave plan projekta
  • kontrolišu napredak svih faza projekta
  • uočavaju i ispravljaju sve greške na vreme
  • prate troškove i korišćenje resursa
  • sastavljaju izveštaje…

Svakako, najznačajnija prednost korišćenja MS Project-a ogleda se u ažuriranju informacija u realnom vremenu i davanju precizne projekcije budžeta, trajanja i kraja projekta. Zato je njegova efikasnost velika i važi za projekte svih veličina.

MS Project trening

Uspešno realizujte svaki vaš projekat na jednostavan i pouzdan način

U zavisnosti od vaših želja i potreba, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kadra za posao. Pročitajte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata treninga, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili putem mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.