Word, Excel i Power Point – neophodno znanje za vaše zaposlene

Zamisliti rad na računaru bez MS Office paketa je kao internet bez Google-a. Ne možete ništa da uradite.

Naravno, kada je u pitanju poslovanje firme nije dovoljno da zaposleni imaju samo prosečno znanje ovih programa. Jer tako neće biti brzi, efikasni i produktivni.

Zato, ako ne želite da vam pisanje izveštaja, pravljenje tabela, izrada grafika i prezentacija krade dragoceno vreme – jednostavno rešenje se krije u obuci vaših zaposlenih za Word, Excel i Power Point.

Zašto je MS Office obuka odlično rešenje za vas?

Tokom ove obuke, vaši zaposleni će naučiti da koriste sve opcije koje pruža MS Office paket, pa će lako moći da:

  • savršeno napišu i srede tekst u Word-u,
  • prave tabele, grafikone i izveštaje u Excel-u,
  • kreiraju zanimljive i originalne prezentacije.

Znaće iz prve da skockaju sve što treba u MS Office-u. Uz to će biti kreativniji i produktivniji, jer neće razbijati glavu oko sitnica. A vi ćete moći da se oslonite na njih i kada su u pitanju složeniji zadaci u Word-u, Excel-u i Power Point-u.

Sama obuka je osmišljena tako da vaši zaposleni steknu 100% praktično i odmah primenjivo znanje u poslu. U tome će im pomoći predavač, dajući im primere iz prakse i realne zadatke.

MS Office obuka za vaše zaposlene

Evo kako vaše radnike možete prijaviti na obuku

U dogovoru sa vama, obuku za vaše zaposlene možemo realizovati:

Takođe, možemo za vas da organizujemo ciljane obuke i pomognemo vam da dođete do željenog kadra za posao. Otkrijte više o našem projektu Pronađi kadar.

Za sva dodatna pitanja u vezi cene, trajanja, tempa i rezultata obuke, možete nas kontaktirati putem telefona 011/4092-613 i 060/6648-967 ili putem mail-a info@bizniskursevi.com. Takođe, možete nam pisati i ONLINE u nastavku strane.

    In addition, you will have to focus on your write essay for me free online advertising and promotion, in addition to writing your sales letter.