Duplo veća popunjenost kapaciteta uz pomoć slabo poznatog, a najjačeg oružja

Broj turista u našoj zemlji je u stalnom porastu. U Srbiji je u prvoj polovini 2014. godine bilo 997.032 turista (433.149 stranih i 563.883 domaćih). Svi oni ostvarili su ukupno 2.797.696 noćenja.

Od ovih skoro million ljudi, koliko njih je bilo gost u Vašem hotelu? Da li ste zainteresovani da tu brojku povećate i preteknete rivale, ili Vas je konkurencija zastrašila?

Ako želite da privučete i do 50% više gostiju u Vaš hotel, nastavite da čitate i saznajte kako.

Kako gosti biraju hotel?

O svom budućem smeštaju turisti i Vaši potencijalni gosti primarno se informišu preko interneta. Informacije koje su im potrebne, oni žele da dobiju brzo i jednostavno, kroz profesionalno napisane tekstove.

Način na koji turisti i domaći gosti odlučuju u kom hotelu će odsesti je sledeći:

 1. Sednu za svoj računar i otvore Google;
 2. Ukucaju ime grada (Beograd, Niš, Novi Sad…) i ono što im je potrebno (smeštaj, hotel, prenoćište);
 3. Otvore web sajt, internet reklamu, Facebook stranicu ili članak o nekom hotelu;
 4. Čitaju tekstove i traže informacije i odgovore na svoja pitanja;
 5. Ako su im se tekstovi dopali i pružili im odgovore koje su tražili, pozivaju telefonom kako bi rezervisali smeštaj ili to čine preko online formulara ili e-maila. U suprotnom, sledi klik mišem i na Vas su zauvek zaboravili, a konkurencija zadovoljno trlja ruke.

Drugi, ali ne manje važni, načini na koji gosti mogu saznati za Vaš hotel jesu reklame na bilbordima, televiziji, ili u novinama i specijalizovanim panfletima i brošurama koje turisti često pregledaju pre odlaska na put.

Način na koji predstavljate Vaše usluge i informacije koje pružate kroz ove marketinške kanale imaju odlučujuću ulogu u odluci potencijalnog gosta da odsedne baš u Vašem hotelu.

Kakav tekst privlači gosta?

Koliko god Vaš sajt bio lepo dizajniran, reklama skupa, a brošura šarolika, sam izgled nije ono što će privući turiste/goste jer to isto nudi i konkurencija.

Ono što Vam je potrebno kako bi ste se privukli pažnju i ubedili goste da izaberu baš Vas jesu kvalitetni marketinški tekstovi. Tekstovi koji na zanimljiv način pružaju gostima informacije i odgovore, pozivajući ih da odsednu u Vašem hotelu. Potrebni su Vam slogani za reklame koji se lako pamte i na jedinstven način odražavaju privlačni duh Vašeg hotela i tekstovi Facebook i Google oglasa koji će odmah ugrabiti pažnju potencijalnog gosta.

Ovo je najbolji, najjeftiniji i najefikasniji način da budete ispred svoje konkurencije i goste privučete na Vašu stranu.

Bio da se radi o Vašem web sajtu, Facebook stranici, bilbordu, brošuri ili oglasu na društvenim mrežama, marketinški tekstovi budućem gostu treba da govore na koji način Vaš hotel rešava probleme koji ga muče i otklanjaju moguće sumnje koje ima, a sve uz obavezan popust – jednu od najjačih psiholoških udica.

Gost na primer:

 • želi da spava – Vi ćete mu pružiti sve uslove za najbolji san – daleko od gradske vreve ili u samom centru grada, ali sa izolacijom od buke tako da će se osetiti kao da je u planinskoj kolibi;
 • umoran je i ne želi da se muči – Vaš hotel mu pruža usluge nošenja prtljaga, usluge u sobi rezervisanje taksija ili usluge ličnog asistenta;
 • imao je naporan dan – Vaš hotel mu nudi masažu i relaksacione sadržaje – spa, manikir, pedikir, frizera…;
 • želi da se razbudi od puta – to može učiniti u Vašoj teretani ili bazenu…

Ako turista ove informacije ne dobije odmah po ulasku na Vaš sajt ili po otvaranju brošure, on će se najverovatnije okrenuti Vašoj konkurenciji, a Vi ste zauvek izbrisani iz njegovih planova.

Ovladajte veštinom pisanja marketinških tekstova

Ako želite da unapredite Vaše poslovanje i privučete što veći broj gostiju, Poslovna savršenost ima rešenje – Gold paket veština za hotelijere, za Vaše zaposlene i Vas.

Otkrijte sve tajne pisanja marketinških tekstova i iskoristite ih u Vašu korist. Po završetku obuke Vi ćete:

 • lako moći da privučete nove goste i turiste;
 • imati Vašeg čoveka koji će praviti profesionalne marketinške tekstove;
 • više nikada nećete morati da plaćate profesionalnog marketara;
 • uvećaćete svoju zaradu kroz poboljšanje Vašeg poslovanja;
 • ostaviti konkurenciju da kaska za Vama.

Ovaj jedinstveni kurs kopirajtinga/copywritinga u hotelijerstvu traje 2 meseca i sastoji se od 32 časa. Predavanja drže iskusni kopirajting eksperti koji nastavu temelje na praktičnom radu kako bi polaznici bili odmah osposobljeni da samostalno rade.

Kako bi predavači mogli da posvete punu pažnju svim polaznicima, grupe su ograničene na 5-10 osoba. Polaznici dobijaju besplatan priručnik u elektronskom obliku, a svima su obezbeđeni računari i odlični uslovi za rad.

Po završenom kursu copywritinga odmah ćete moći da Vaš hotel reklamirate na internetu i, naravno, odmah privučete nove goste.

Tokom trajanja obuke dostupne su Vam besplatne konsultacije sa predavačima. Po završetku kursa, polaznici se mogu prijaviti za BESPLATNU proveru stečenog znanja, a ukoliko na proveri postignu 70% tačnih odgovora, dobijaju sertifikat.

Upis u toku – promo cena

Cena kursa kopirajtinga u hotelijerstvu iznosi 218 evra/mesečno. Međutim, ukoliko svog zaposlenog prijavite do 15.07.2018. , ostvarićete popust od 50% i cenu obuke platiti samo 109 evra/mesečno.

Broj polaznika je ograničen i zato mesto za Vaše tajno oružje rezervišite odmah pozivanjem telefona 011 40 82 117. Mesto možete rezervisati i putem mejla info@bizniskursevi.com.