Start: Februar 2024.

Završi obuku za IT regrutera i iskoristi priliku da postaneš kandidat za poziciju u kompaniji Blue grid

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa Blue grid kompanijom, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da savladaju nove, tražene HR veštine, i postanu deo profitabilne industrije novih tehnologija.

Prijavi se na obuku

Start: Februar 2024.

Završi obuku za IT regrutera i iskoristi priliku da postaneš kandidat za poziciju u kompaniji Blue grid

Firma Poslovna savršenost u saradnji sa Blue grid kompanijom, u okviru projekta Obukom do posla, organizuje obuku namenjenu svima onima koji žele da savladaju nove, tražene HR veštine, i postanu deo profitabilne industrije novih tehnologija.

Prijavi se na obuku

O ČEMU SE RADI?


IT industrija je jedna od najbrže rastućih sfera: IT sektori su u stalnoj potrazi za pojačanjem, i čini se da je svakog dana potrebno sve više programera. Međutim, kvalitetan tehnički kadar nije jedini kojeg brojne kompanije žele u svojim redovima.


Zapravo, da bi došle do njih, neophodno je da obezbede ljude koji će uspešno proceniti i dovesti najbolje kandidate u firmu – IT regrutere. Regruter koji radi na ovakvoj poziciji, mora poznavati specifičnu terminologiju programera, posedovati osnovno tehničko znanje, i brinuti o tome da mesto u organizaciji zauzmu kompetentni stručnjaci.

Iskoristi ovu sjajnu šansu: obuči se za IT regrutera i odmah zatim zgrabi priliku za posao! Kompanija Blue grid otvara vrata svima onima koji su spremni da uče i napreduju.

Pozovi 011 40 82 116 ili 061 66 48 964 i prijavi se već sada.

Kompanija Blue grid je osnovana 2017. godine sa sedištem u Beogradu. Bavi se softverskim inženjerstvom i IT konsaltingom, a čini je tim stručnjaka iz različitih oblasti, koji su se okupili kako bi delili svoje iskustvo i pomagali organizacijama da se razvijaju i napreduju.


Osim fokusa na uspeh svojih klijenata, Blue grid veliku pažnju poklanja i rastu zaposlenih, te su njihova vrata otvorena za sve one koji su spremni da usvajaju znanja, stiču nove veštine i doprinose napredovanju celog tima.

Mogućnost zaposlenja za polaznike svih profila, sa ili bez iskustva

Iako je potražnja za programerima ogromna, upravo njihovo zapošljavanje može biti izazovno, jer regrutacija tehničkih kadrova zahteva drugačiji pristup od ostalih. Tako su IT kompanije, kao i one koje imaju svoja IT odeljenja, u potrazi za regruterima koji poseduju veštine neophodne za razumevanje svih kvalifikacija koje se traže od kandidata, kao i za prepoznavanje dobrih IT stručnjaka.


Jedna od njih je i Blue grid, čiji članovi tima svakodnevno usavršavaju i razvijaju svoje talente. Upravo zato, pruža šansu svima koji su spremni da svojim trudom, radom i zalaganjem dokažu da su spremni da postanu Junior IT regruteri, i ulože svoje veštine u uspeh čitave kompanije. Dobrodošli su svi, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Ono što je potrebno, jeste da završite specijalizovanu obuku za IT regrutera i automatski ulazite u proces selekcije u ovoj kompaniji.*


*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za IT regrutaciju. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Blue grid, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Detaljan plan i program obuke za IT regrutera pogledaj OVDE

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Naglasak je stavljen na praktični rad i vežbe, koje će vas pripremiti za konkurisanje na juniorsku poziciju u Blue grid kompaniji. Pozicija je remote, sa povremenim dolascima u kompaniju, pa je obuka nemenjena svim polaznicima iz Srbije i regiona.

Broj mesta je ograničen - prijavi se odmah

Nakon završene obuke, a u slučaju da ne budete izabrani za poziciju Junior IT regrutera u kompaniji Blue grid, imaćete relevantna znanja koja će vas učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj firmi sa razvijenim IT sektorom.


Iskoristite priliku da steknete traženo znanje – oglasi su puni pozicija u ovoj oblasti (Talent Acquisition, IT recruiter, HR Assistent), pa je sada idealan trenutak da ovladate tim veštinama i kreirate nove mogućnosti za sebe.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za IIT regrutera. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Blue grid, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za IT regrutera će trajati 16 nedelja.


Obuhvata upoznavanje sa osnovama programiranja, kako biste ovladali terminologijom i shvatili kako razmišljaju programeri, developeri, softver inženjeri, QA testeri i drugi IT stručnjaci. Ne brinite, niko ne očekuje od vas da programirate – cilj je da što bolje razumete kandidate sa kojima ćete se susretati. Nakon toga, usvojićete veštine u vezi otvaranja, vođenja i zatvaranja ciklusa regrutacije tehničkih lica u IT-u.

Plan i program rada prilagođen je kako potpunim početnicima, tako i onima koji imaju iskustvo u HR-u ili bilo kojoj drugoj sferi. Stoga je ovo idealna šansa za početak karijere, ali i za dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju.

Obuka se održava online putem Skajpa, uživo. Dakle, svakog trenutka možete da razgovarate sa predavačem i drugim polaznicima, i dobijete korisne odgovore i smernice. Takođe, ne morate da dolazite do škole, već možete pratiti časove sa kojeg god mesta želite.


Predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.


Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 011/40-82-116; 061/66-48-964.

PREDAVAČ

Mirjana Patafta

Mirjana je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku Srpska književnost i jezik. Iskustvo predavača stekla je radeći u osnovnoj školi, nakon čega započinje njena karijera u IT industriji. Nekoliko godina radila je u IT kompaniji na poziciji Office Menager-a, zatim svoju karijeru nastavlja zaposlivši se u uspešnoj američkoj IT kompaniji u sektoru za ljudske resurse, gde uživa u svom poslu već šest godina. Interesovanje prema ovoj oblasti, navelo ju je da svoje obrazovanje obogati na specijalističkim studijama Menadžmenta ljudskih resursa na fakultetu Tehničkih nauka u Novom Sadu. Takođe, iz ljubavi prema svom poslu oprobala se u svim HR sferama u IT industriji od administracije, preko regrutacije, selekcije, skrininga kandidata, vođenja intvervjua, onboardinga, timskog rada, razvoja potencijala… Svoje znanje takođe nadograđuje posećujući različite konferencije, seminare i predavanja iz HR oblasti. Mirjana poseduje izuzetne komunikacijske veštine, a rad sa ljudima joj predstavlja veliko zadovoljstvo što smatra ključnim za posao specijaliste ljudskih resursa.

Prijavi se i ostvari 55% popusta

Puna cena obuke za IT regrutera iznosi 23.000 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 11.500 dinara/mesečno (50% popusta).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 6.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).


Sve što treba da uradiš, ako si iz Beograda, je dođeš do Agencije za obrazovanje Poslovna savršenost u Beogradu, u ulicu Lomina 48/1, doneseš svoju radnu biografiju, uplatiš rezervaciju i potpišeš ugovor. Za polaznike iz Novog Sada i okoline, upis se može završiti dolaskom do ulice Pavla Papa 1/IIsp, a za polaznike iz drugih gradova Srbije i regiona, procedura upisa može se završiti i online putem.


Za sve dodatne informacije, možeš nas pozvati na telefone: 0114082116, 0616648964 ili nam pisati na email: info@bizniskursevi.com. Takođe, možeš popuniti i online formular ispod, nakon čega će te kontaktirati neko od naših savetnika za upis.

Prijavi se na kurs

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti