Turističke ponude odavno su se preselile sa šarenih stranica časopisa i brošura u online svet

Da li ste znali da čak 85% turista pre nego što odabere željenu destinaciju istražuje o njoj na internetu? Niko više nema vremena da obilazi agencije u potrazi za najpovoljnijim turističkim aranžmanom. U modernom turističkom poslovanju priča počinje na internetu i najčešće se tu i završava.

Stoga, bilo da ste vlasnik turističke agencije ili ste zaposleni u turizmu, zaključak je jednostavan: ukoliko Vašu ponudu ne postavite na internet, ako Vaša firma nema web sajt dobro pozicioniran na Guglu, sa tekstovima koji privlače i podaju, uspešnu e-mail kampanju ili ne koristite prednosti Gugl i Fejsbuk promocije i oglašavanja, nećete uspeti da se probijete i pobedite konkurenciju.

Po statistici Yute (Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije) samo u našoj zemlji ima preko 400 registrovanih turističkih agencija. I najveći broj njih ima svoju web stranicu sa marketinški napisanim sadržajem, razrađen nastup na društvenim mrežama i e-mail marketing, reklame na prvoj stranici Gugla.

Dakle, nije bitno samo da li Vaša turistička ponuda postoji na internetu ili ne. Mnogo je važnije da ona obavlja svoju osnovnu namenu – da u stotinama različitih turističkih sajtova i reklama klijenti prepoznaju i pronađu baš Vas, a ne Vaše konkurente. Ukoliko nije tako, znači da Vaša internet promocija “ne radi” kako treba i da nešto treba da preduzmete i to odmah.

Zbog svega ovoga svakoj turstičkoj agenciji neophodni su stručni i dobro obučeni kadrovi sa znanjima iz oblasti reklamiranja na internetu. Naša škola (Poslovna savršenost) organizuje kurs internet marketinga za zaposlene u turizmu. Za 2 meseca naučićete kako da iskoristite sve prednosti reklamiranja na internetu, preteknete ostale i od Vaše turističke agencije napravite mašineriju koja zarađuje.

Slika koju turisti na internetu stvore o Vama biće najvrednija imovina koju Vaša agencija ima

Veoma je važno kako ćete Vaš posao da predstavljate u online svetu. Konkurencija među turističkim web sajtovima je velika i nemilosrdna. Loše vođena kampanja može lako da se okrene protiv Vas. Narušenu reputaciju turističke agencije veoma je teško popraviti. Tako važan segmenat poslovanja, kao što je internet nastup Vaše firme, ne možete olako prepustiti bilo kome.

S druge strane, potraga za pouzdanim internet marketing menadžerima ili agencijama može biti veoma stresan i težak posao koji iziskuje dodatne troškove. Jer ko Vam može garantovati da ćete dobiti najefikasniju, umesto najskuplju internet promociju?

Najisplativiji i najsigurniji način da se Vašom turističkom ponudom istaknete među konkurencijom i uspešno osvojite internet tržište je da uložite u Vašu ili obuku nekoga ko je već na Vašoj strani, ko je deo Vašeg tima. Evo i zašto:

 • uštedećete novac i izbeći plaćanje marketing agencijama
 • dobijate produktivnog i isplativog člana tima koji će brzo donositi vidljive rezultate u borbi sa konkurencijom
 • uvek ćete biti u toku kako se troši novac namenjen internet promociji Vaše agencije
 • možete i sami uticati i donositi odluke vezane za online nastup Vaše turističke ponude
 • nema dodatnog stresa i komplikacija oko angažovanja stručnjaka van Vaše firme
 • Vi ili Vaš zaposleni koji je prošao obuku imaćete znanje koje odmah možete primeniti u internet kampanji Vaše turističke agencije.

5 prednosti internet marketinga u turizmu koje treba da zna svako ko želi da osvoji najveću svetsku tržnicu

U odnosu na tradicionalne metode promocije, internet marketing nudi niz prednosti za turističku delatnost koje bi trebalo odmah da iskoristite i istaknete se među drugim turističkim organizacijama:

 • smanjićete troškove poslovanja, jer je internet promocija ubedljivo najjeftiniji vid reklamiranja turističkih ponuda i aranžmana. Ima efikasnih metoda koje su potpuno besplatne, kao što je pokretanje Fan strane Vaše agencije na Fejsbuku
 • turistički aranžmani Vaše agencije putem web sajta dostupni su klijentima 24/7
 • internet čini da Vaša turistička ponuda svakog trenutka stiže do neograničenog broja kupaca širom sveta, što je u ovoj delatnosti od neprocenjivog značaja
 • internet marketing brže i efikasnije od svih drugih vrsta promocija privlači nove turiste
 • veći broj potencijalnih klijenata, znači i veći broj prodatih rezervacija i turističkih aranžmana, time i veću zaradu.

Zašto da u moru marketing obuka izaberete baš našu?

Internet marketing obukom u našoj školi dobijate čoveka koji je potpuno osposobljen da uspešno osmisli i sprovedesve elemente online marketing strategije Vaše turističke agencije. To je jednokratan trošak koji će Vam se brzo vratiti i isplatiti.

Dobićete:

 • 100% praktičnu nastavu zasnovanu na stvarnim poslovnim primerima iz oblasti turizma
 • korisno znanje koje odmah možete iskoristiti da poboljšate Vašu poziciju među ostalim turističkim agencijama
 • predavača koji je iz struke i koji će Vas naučiti kako da se izborite sa realnim situacijama koje Vas čekaju u osvajanju turističkog internet tržišta
 • redovne online konsultacije sa predavačem, a 1 x mesečno u dogovorenom terminu odgovaraće uživo na sva pitanja polaznika
 • sve tehničke uslove za rad (LCD TV, računare i savremene programe za učenje…)
 • kvalitetan materijal u elektronskom obliku sa primerima obrađenim na časovima
 • grupe sa ograničenim brojem polaznika (5 – 10) što doprinosi bržem i lakšem usvajanju znanja
 • organizovano polaganje testa i sertifikat o završetku obuke o trošku škole.

Obuka internet marketing u turizmu traje 2 meseca, 32 časa, u trajanju po 90 minuta.

Rezervišite svoje mesto na vreme i osvojite veliki popust

Radi velike potražnje grupe se brzo popunjavaju. Zato požurite, jer prijavom do 15.07.2018. značajno ćete uštedeti – platite samo 119eur/mesečno umesto 259eur/mesečno, kolika je puna cena kursa.

Prijavite se pozivom na 011 40 82 117, ili pošaljite prijavu na: info@bizniskursevi.com.